Actieve Leden Avond
Actieve Leden Avond
Actieve Leden doen actieve dingen, zoals een avondje Snowworld in Zoetermeer! Mede dankzij sponsor Optiver, kunnen we ons 4 uur lang uitleven in de sneeuw! Koop vanaf 21 februari een kaartje bij de boekverkoop. Vol = Vol dus wees snel! We verzamelen om 18:00 op Utrecht CS. --------------------------------------------------------------------------------------------

Snowworld bleek onvindbaar op de plaats waar Snowworld niet was... gelukkig vonden we het nog op tijd. Iedereen had de keuze tussen skien of snowboarden. Er was een skilesje geboekt waar zichtbaar vooruitgang plaatsvond.

Opvallend was dat halverwege de avond enkele dappere snowboarders hun board inwisselde voor ski's... Maar er bleef discussie over welke van de twee sporten moeilijker was. Veel van de tientallen valpartijen werden op de gevoelige digitale plaat vastgelegd, om later nog van te nagenieten.

Na zich een uurtje of drie te hebben uitgeleefd op de piste vertrok de eerste helft weer naar huis; de rest volgde zo'n drie kwartier later, althans, dat was de bedoeling. Eerst werd namelijk de bus gemist, vervolgens werd een alternatieve bus gekaapt om zo snel mogelijk naar station Zoetermeer Centraal te rijden, waar deze aankwam op het moment dat de trein vertrok. Het was de laatste trein naar Gouda, dus het enige alternatief dat restte was teruggaan naar Den Haag, om met de nachttrein pas om drie uur in Utrecht te arriveren... welgeteld twee uur vertraging dus.

Je moet er wat voor over hebben. Het skien en snowboarden was hoe dan ook een buitengewoon geslaagde activiteit, die zeker de moeite en 10 euro waard was.

  • Commissie: AxiCie
  • Begin: di 13 mrt 2007, 00:00
  • Eind: wo 14 mrt 2007, 00:00
  • Locatie: Zoetermeer
  • Toegangsprijs: 10 euro
  • Organisator: A–Eskwadraat
  • Poster: Nee