liftwedstrijd
liftwedstrijd
Deelnemers aan liftwedstrijden uit voorafgaande jaren raken er niet over uitgesproken. Binnen de studievereniging en ver daarbuiten is deze jaarlijks terugkerende wedstrijd een begrip. Over een paar weken zal de wedstrijd plaatsvinden, van 1 tot en met 3 juni.

Hoe zit de liftwedstrijd in elkaar? Je vertekt in koppels met tenminste een jongen op de donderdag vanuit Utrecht. Je krijgt een zogenaamde liftbijbel mee met daarin allerlei handige tips en de eindbestemming (die om esthetische redenen dit jaar heel bijzonder is). De kunst is om als eerste op de plaats van bestemming te komen (meestal dezelfde avond). Dan win je de wedstrijd. Natuurlijk speelt het opdoen van belevenissen en ervaring een grotere rol dan alleen het winnen. 's Avonds bij het kampvuur krijg je de meest fantastische verhalen te horen. Op vrijdag zal er na het ontbijt een ontspannend en gezellig dagprogramma zijn. Zaterdag is de dag, waarop we weer vertrekken richting Lage Landen.

Aanvang: Donderdag 1 juni, 9:00 's ochtends Kosten: 39 gulden per deelnemer (incl 2x overnachten, 2x ontbijt, 2x avondeten). Wil je op zaterdag 3 juni met het busje terug dan kost dat 40 gulden extra.

Aanmelden kan bij een van de A-Eskwadraatkamers of mail naar de Axicie: Axicie@A-Es2.uu.nl

  • Commissie: AxiCie
  • Begin: do 1 jun 2000, 00:00
  • Eind: zo 4 jun 2000, 00:00
  • Organisator: A–Eskwadraat
  • Poster: Nee