41e Dies
41e Dies

Reis rond de wereld in 7 dagen

De 41e dies zal geheel in het teken staan van een reis rond de wereld in zeven dagen. Van 4 tot 10 februari zullen iedere dag een ander continent aandoen en op ieder van deze continenten zullen te gekke activiteiten plaatsvinden. Mocht je samen met ons op ieder continent aankomen dan hebben wij voor jou een te gekke gadget, zodat je zelf die geweldige reis nog eens over kunt doen!

Overzicht van activiteiten

Hieronder staan alle activiteiten die in de dies zullen plaatsvinden. Vergeet je niet in te schrijven voor deze activiteiten op de site. Dit kan je doen door op de naam van de activiteit te klikken en je dan in te schrijven!
Datum Activiteit Omschrijving
Noord-Amerika
Zaterdag 4 februari
Grote Lan De eerste Grote Lan van dit jaar. De hele dag samen met vele andere A-Eskwadrateers lekker gamen en proberen net zo goed te worden als sommige Amerikanen
Zuid-Amerika
Zondag 5 februari
Stadsspel De FantaCie organiseert dit jaar het grote Catch him if you can stadsspel. Een dag op stap met minstens twee vrienden om de mysterieuze Mister X te vinden
Afrika
Maandag 6 februari
Mega 3D Twister De AxiCie organiseert in de pauze het Mega Super fantastic 3D Twister. Kom naar de Minnaerthal en ervaar zelf hoe het is om deel te worden van het speelbord!
Floorbal Kom met een team van 4 man floorballen bij Olympos. Schrijf je met een team van minstens 4 man in bij de Boekverkoop (kosten 10 euro) en doe mee!
Australië
Dinsdag 7 februari
Monoprint workshop Samen met het Utrechts Centrum voor de Kunsten verzorgt de C&M een workshop Monoprint. Laat je creatieve kant zien!
Dies Borrel Kom samen met het Bestuur en de BBCie de dies van de vereniging vieren. Het bestuur heeft voor iedereen een drankje koud staan en we hopen jullie allemaal te zien. Daarnaast is dit de kans om studenten uit andere steden te ontmoeten, dus komt allen!
Azië
Woensdag 8 februari
Lunchlezing Ook tijdens de dies is het tijd om veel nieuwe kennis op te doen. De SpoCie heeft weer een te gekke lezing weten te regelen door Capgemini
Actieve Leden Eten De dies is ook een mooi moment om iedereen die actief is bij A-Eskwadraat te bedanken. Dit gebeurt dit jaar traditioneel door het Actieve Leden Eten. Dit jaar gekookt door de AxiCie met een beetje hulp van het Bestuur. Daarnaast zal het vorige bestuur haar jaarverslag feestelijk presenteren, Komen dus!
Europa
Donderdag 9 februari
Fiets de wereld rond Na het heerlijke eten van de dag ervoor is het tijd om die pondjes er weer af te trainen. De sport gaat zelf rond de wereld fietsen en jij kan er deel van uitmaken. Kom in de pauze naar de Minnearthal en ervaar dit zelf.
Zeven Wereld Brieren Borrel De BBCie heeft de bieren van heinde en ver gehaald om deze borrel mogelijk te maken. Mede hierdoor zal de almanak die ook gepresenteerd je nog meer betoveren lijken!
Antarctica
Vrijdag 10 februari
MoaWoa Het is alweer tijd voor de 2e individuele wiskunde olympiade en dit jaar zullen de opgaven je weer doen rillen. Toch zul je een groot deel kunnen oplossen en met een voldaan gevoel naar huis gaan.
Ontdekkingsreis door het Ornstein Ontdek samen met de ExcurCie onder het genot van een gratis lunch de gebouwen waarin je college hebt. Hier is geschiedenis geschreven.
Winter Wonderland Gala Het is tijd om de 41e verjaardag van A-Eskwadraat te vieren. Dit jaar heeft de Galacommissie in zeer korte tijd een te gek gala weten neer te zetten. Dit kan je niet missen!