OUTER SPACE
OUTER SPACE

A long time ago in a galaxy far, far away . . . .

Bijna is het alweer zover: de maandelijkse filmactiviteit van CieNEMA! Ook ditmaal hebben we een selectie voor u klaar gezet van alleen de allerbeste, de allergrappipgste, de allerspannendste, de allerengste en bovenal de allerleukste films van het waarneembare universum. "Oh, wat super tof lijkt mij dat. Wanneer is deze bijzondere activiteit?", hoor ik u al enthousiast vragen, waarop ik netjes antwoord: "Wanneer de planeten zich weer op één lijn bevinden: dinsdag, 26 november, van 17:00 tot ongeveer, plus-minus, pak en beet 20:00 uur. Gewoon, in de gezelligheidskamer! Net zoals voorgaande keren zal een breed scala aan snacks en fris aanwezig zijn. Liefhebbers kunnen ook een pizza'tje bestellen." Verblind door de gaafheid van dit alles, zegt u: "Wow, ik zal mij dan maar meteen inschrijven op de site!"

Maar wacht! Er is M E E R. U kunt vanaf nu uw stem uitbrengen op uw favoriete film in de belangrijkste intergalactische verkiezingen ooit: BRENG JE STEM UIT.

Dus stap in uw ruimteschip, zet uw warpaandrijving maar aan en vlieg mee op dit geweldige avontuur! Het belooft een buitenaards leuke avond te worden. 

Kusjes, CieNEMA

PS: al alien gezelschap is ook welkom.