Deloitte Risk Consulting Game in Boedapest
Deloitte Risk Consulting Game in Boedapest

Risico?s zijn er in vele soorten en maten. Het ene risico is meer zichtbaar dan het andere. Parachutespringen, bijvoorbeeld, is duidelijk niet zonder gevaar. Dat zie je meteen. De risico?s die kleven aan zoiets als een bedrijfsovername, zijn een stuk minder in het oog springend. Maar dat betekent niet dat ze er niet zijn! Tijdens de Deloitte Risk Consulting Game zul je dit ontdekken.

Van 7 t/m 11 mei 2008 ga je in Boedapest de strijd aan met andere teams en werk je aan een spannende case over een bedrijfsovername. Vijf dagen lang ben je samen bezig met het signaleren, analyseren, beoordelen en managen van risico?s, die zich voordoen binnen ondernemingen op het gebied van bedrijfsprocessen, informatie en technologie. Je maakt kennis met risico?s waarvan je het bestaan niet kon vermoeden. Van strategische valkuilen tot technische gevarenzones. Daarnaast leer je Deloitte én de stad Boedapest kennen.

Ben jij een echte dare devil? Schrik jij niet terug van een beetje risico? Meld je dan vóór 23 maart 2008 hier aan voor de Deloitte Risk Consulting Game!

Je kunt ook contact opnemen met Lisette van Alphen, tel.: 06-12581649.