Junior Software Developer
Junior Software Developer

(Startersfunctie voor Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde, Wiskunde)

Ben jij een startende Software Developer of ambieer je een functie in deze richting binnen een complexe software-omgeving? Zoek je een nieuwe uitdaging in de realisatie van applicaties voor de financiële wereld? Lees snel verder en zorg dat je bij ons aan tafel komt!

De functie
Je levert een bijdrage in het ontwerp en de realisatie van nieuwe functionaliteiten voor onze applicaties. Je werkt dagelijks en intensief samen met professionele informatieanalisten, developers en testanalisten in een (scrum) team van circa 6 personen. Dit team levert 2 of 3-wekelijks een nieuwe versie van een applicatie op, dat door onze klanten wordt gebruikt voor het maken van goede financiële keuzes.

Je wilt leren wat ‘Software craftsmanship’ inhoudt en hoe dit in de praktijk is om te zetten naar goede software. Je wilt graag de verdere mogelijkheden van een programmeertaal ontdekken en je volgt, net als wij, daaraan gerelateerde IT-trends. Regelmatig deel je jouw inzichten met collega’s in kennis- en brainstormsessies. Zo draag je bij aan de innovatie van onze producten!

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een bètarichting, affiniteit met ICT en belangstelling voor de financiële wereld.
Verder beschik je over:

  • een uitstekend conceptueel en innovatief vermogen;
  • sterke communicatieve vaardigheden;
  • een praktische instelling en het vermogen om samenwerking op te bouwen (een teamplayer);
  • ambitie en resultaatgerichtheid.

Heb je daarnaast ook nog kennis van of ervaring met programmeren in een object georiënteerde programmeertaal of relationele databases dan is dit absoluut een pre!

 

Wie zijn wij?
Ortec Finance is een groeiende organisatie en levert sinds 1981 wereldwijd technologie en advies op het gebied van risk en return management. Ortec Finance helpt onder andere pensioenfondsen, verzekeraars, vermogensbeheerders, financieel planners, woningcorporaties en gemeenten financiële beslissingen te nemen en de resultaten daarvan te monitoren. We integreren onze diepgaande kennis in onze softwaremodellen en combineren die met professionele adviesdiensten. Ortec Finance blijft voorop lopen in innovatie dankzij nauwe banden met de academische wereld, toezichthouders en professionals. Wij zijn werkzaam vanuit locaties in Amsterdam en Rotterdam en buitenlandse vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Canada.

Binnen ons productontwikkelproces worden beslissingsondersteunende simulatiesystemen voor de financiële markt ontworpen en ontwikkeld. Het doel van deze systemen is onze klanten kwantitatief te ondersteunen bij het bepalen en uitvoeren van hun strategische beleid.

Wij gebruiken en ontwikkelen uitsluitend eigen modellen en werken niet op basis van detachering. Om kwalitatief hoogstaande systemen te maken combineren we moderne ontwikkeltools met gedegen kennis van de financiële markten. Alle medewerkers volgen een financieel opleidingsprogramma.

Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sophie Beckeringh (HR Adviseur) van de afdeling Human Resources via telefoonnummer 010 – 700 50 00. Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je motivatie en CV o.v.v. referentienummer ‘DEV-016’ naar: HR@ortec-finance.com


Terug naar de vacaturebank