Young Professional Application Integration Consultant
Young Professional Application Integration Consultant

(Startersfunctie voor Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde, Wiskunde)

#DaaromBijOrdina

Het Young Professional Programma van Ordina is een tweejarig ontwikkelprogramma met als doel jou op te leiden tot een succesvol technisch specialist of architect. Je gaat samen met Young Professionals van andere Ordina onderdelen deelnemen aan dit programma. Jullie gaan een groot aantal trainingen volgen die gegeven worden door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Je kunt denken aan trainingen op het gebied van persoonlijke groei, personal branding, Agile, sales, Lean, NLP en projectmanagement. Tegelijkertijd begeleiden we je bij de belangrijkste certificeringtrajecten waarmee we jouw kennisniveau ook direct tastbaar maken voor onze klanten. Hiermee zet je direct een grote stap in je ontwikkeling.

Naast het Ordina-brede programma wordt je intensief getraind door de afdeling Application, Integration & Platforms zelf, zodat je zo snel mogelijk in de praktijk aan de slag kan. In multidisciplinaire teams ga je voor grote klanten werken. Je gaat je concentreren op het optimaliseren van de interactie tussen verschillende systemen die essentieel zijn binnen het kernproces van organisaties (bijvoorbeeld bij grote bancaire instellingen, overheidsorganisaties op alle niveaus, maar ook in de utilities-sector). Qua techniek ga je vooral (leren) werken met Oracle SOA Suite en Business Process Management. Je krijgt diverse trainingen, wordt begeleid door senior collega’s en krijgt een vaste mentor.

Wat je kunt verwachten van deze plek binnen Ordina? Een bijzonder grote en gespecialiseerde Oracle community, een vooruitstrevende unit die werkt met opkomende technologieën, héél veel ontwikkelmogelijkheden, werken aan complexe integratievraagstukken en mede richting geven aan de ontwikkeling van de afdeling. Klinkt dat je als muziek in de oren? Reageer dan snel en leer ons ‘live’ kennen!

#WieBenJij

Aan integratievraagstukken zit heel veel vast. Dat betekent dat er echt van je gevraagd wordt om naar het grotere plaatje te kijken. Je moet de consequenties van wijzigingen kunnen inschatten. Strategisch denken en goed communiceren zijn onmisbaar in deze functie. Dat geldt overigens ook voor klantgerichtheid, ofwel: gevoel voor dienstverlening. Je gaat immers voor verschillende klanten (uit naam van Ordina) aan de slag.
Op jouw cv zien we daarnaast graag het volgende terug:

 • je hebt een afgeronde HBO of WO Informatica opleiding

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 •  'het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare, aansprekende projecten
 • de mogelijkheid om samen te werken aan duurzame innovaties (dat is waar Ordina voor staat)
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling
 • legio (in- en externe) trainingen waar je ook je collega’s en andere vakgenoten tegenkomt
 • een aantal keer per jaar een social event
 • bezoekjes van je manager voor een bak koffie en een goed gesprek over jou
 • maandelijkse borrels in het Ordina Café

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

Selectieproces
Nadat je hebt gesolliciteerd bekijken we jouw profiel. Vinden we jouw profiel passend genoeg, dan nemen we contact met je op om een eerste gesprek in te plannen bij Application, Integration & Platforms. Voordat je op gesprek komt, vragen we je wel eerst om ons online assessment succesvol af te ronden. Deze test mag je thuis in alle rust maken en wanneer het jou uitkomt (en opnieuw proberen als het toch even niet zo lekker ging). Zijn zowel de test als het gesprek daarna positief? Dan gaan we alles in orde maken om jou hier snel te laten starten!

Interesse?
Meer weten? Neem dan contact op met Roxanne Soet, te bereiken op 06-20159547. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Terug naar de vacaturebank