VACATURE voor 3 klinisch fysici in opleiding per januari 2019
VACATURE voor 3 klinisch fysici in opleiding per januari 2019

(Startersfunctie voor Natuurkunde)

VACATURE voor 3 klinisch fysici in opleiding per januari 2019

Opleiding Klinische Fysica in het cluster Utrecht

In de regio Utrecht wordt de kern van het opleidingscluster klinische fysica gevormd door het UMC Utrecht en het St Antonius Ziekenhuis. Samen met andere clusterpartners in de regio wordt de opleiding tot klinisch fysicus in zijn volledige breedte en diepte vorm gegeven.

In het UMC Utrecht wordt momenteel opgeleid in alle subspecialisaties van de klinische fysica [algemene klinische fysica (AKF), audiologie (AUD), radiologie en nucleaire geneeskunde (RNG) en radiotherapie (RT)]. In het St. Antonius Ziekenhuis wordt opgeleid in de subspecialisaties AKF en RNG. Deze concentratie van opleidingscapaciteit is de grote kracht van het cluster. Alle klinisch fysische expertise is in ruime mate aanwezig in deze instituten voor een toekomstbestendige opleiding. Er wordt bewust ingezet op het opleiden in deze 2 instituten, zodat zowel de academische als perifere aspecten van de opleiding optimaal geborgd zijn.

 

De clusterpartners zijn het Gelre ziekenhuizen Apeldoorn, Kentalis AC St Michielsgestel, het Pento audiologisch centrum Amersfoort, het instituut Verbeeten Tilburg en de Radiotherapiegroep Deventer.

 

Vacatures

In 2019 kunnen drie klinisch fysici in opleiding starten met hun opleiding in ons cluster. In het UMC Utrecht kan gestart worden in het subspecialisme Audiologie (AUD) en Radiotherapie (RT). In het St Antonius Ziekenhuis met het subspecialisme Algemene Klinische Fysica (AKF).

 

Klinisch fysicus RT UMC Utrecht

Klinisch fysicus AUD UMC Utrecht

Klinisch fysicus AKF St Antonius Ziekenhuis

 

Procedure

Via bovenstaande links worden de drie individuele vacatureteksten zichtbaar. Afhankelijk van uw interesse in het vakgebied klinische fysica vragen we u op één of meerdere vacatures te reageren.

Indien u reeds voorkeur heeft voor één specifiek subspecialisme dan kunt u dat kenbaar maken door het sturen van één sollicitatiebrief aan de betreffende opleider. Mocht u in deze fase geïnteresseerd zijn in 2 of 3 subspecialismen, wat wij ons prima kunnen voorstellen, dan kunt u de brief met daarin uw motivatie/toelichting met betrekking tot uw interesse naar twee of drie opleiders sturen.

 

De betrokken opleiders zullen alle binnengekomen brieven met elkaar bespreken. Zij zullen ook gezamenlijk de eerste ronde sollicitaties gesprekken voeren. De tweede ronde sollicitatie gesprekken zullen gericht zijn op het subspecialisme. De sollicitatiegesprekken voor de eerste ronde staan gepland op 4 en 6 december 2018.

 

De deadline voor het insturen van uw sollicitatiebrief en CV zal zijn 16 november 2018.

 

Mocht u nog vragen hebben over de te volgen procedure, dan kunt u contact opnemen met P. de Munck (opleider AKF in het St. Antonius Ziekenhuis). Telefoon 06-10719582

 

Specifieke vragen over een vacature voor een bepaald subspecialisme kunt u stellen aan de opleider:

 

RT dr. C.P.J. Raaijmakers, telefoon 088 7556104, email C.P.J.Raaijmakers@umcutrecht.nl

AUD dr. ir. A.E. Hoetink, telefoon 088-7557722, email a.e.hoetink@umcutrecht.nl

AKF ir. P.B. de Munck, telefoon 06-10719582, email p.de.munck@antoniusziekenhuis.nl


Terug naar de vacaturebank