Junior akoestisch adviseur - specialist geluid en milieu
Junior akoestisch adviseur - specialist geluid en milieu

(Startersfunctie voor Natuurkunde, Wiskunde)

dBvision: Junior akoestisch adviseur - Specialist geluid en milieu

dBvision is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van geluid, trillingen en luchtkwaliteit rond wegen en spoorwegen. Onze klanten zijn beheerders van wegen en spoorlijnen, overheden en projectontwikkelaars. Onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied. Wij zoeken nieuwe collega's.

 

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Je werkt binnen onze projecten die zijn gericht op mobiliteit (wegverkeer, spoorwegverkeer) en ruimtelijke ordening (zoals de woningen in de omgeving van infrastructuur). Je bent onderdeel van een interessant speelveld van fysica, rekenmodellen, beleid, wet- en regelgeving, communicatie en bestuur.

 

Door berekeningen uit te voeren met computersimulatiemodellen brengt je de effecten van mobiliteit op de kwaliteit van de leefomgeving in kaart.

 

Je werkt daarbij met omvangrijke geografische databestanden waarvoor je de geluidbelasting berekent en maatregelen daartegen afweegt. Je werkt in eerste instantie onder de verantwoordelijkheid van onze ervaren projectleiders. Op termijn neem je zelf de verantwoordelijkheid van een project richting de opdrachtgever. Je stemt de uitgangspunten van het onderzoek af met de opdrachtgever. Je schrijft goed leesbare rapportages over de resultaten van je berekeningen.

 

Wat vragen wij? 

Wij zoeken een enthousiast en breed geïnteresseerde (aankomend) geluidspecialist. Daarbij hebben wij de volgende wensen:

 

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting zoals technische natuurkunde, civiele techniek of milieukunde.

  • Interesse om jouw kennis aan te vullen met de post HBO cursus Geluid-Milieu of Hogere Akoestiek;

  • Ervaring of grote interesse voor ons vakgebied - geluidhinder in de leefomgeving

  • Ervaring of grote interesse met complexe fysische modellen in het algemeen en geluidrekenpakketten in het bijzonder

  • Goede communicatieve vaardigheden en een analytisch denkvermogen. Je bent zeer accuraat, zelfstandig en een teamspeler. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

 

Geboden wordt

Allereerst bieden we jou een werkplek in een organisatie die bruist! Ons kantoor heeft een centrale ligging in de binnenstad van Utrecht, op 10 loopminuten van het Centraal Station. Bij dBvision vind je geen poespas, zijn we plat georganiseerd, ondernemend, werken samen en werken we met klanten waar we trots op zijn. 

 

Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Frank Elbers (06 29076161) of Jeroen Kamer (06 29394762). Je sollicitatiebrief kan je ook mailen: frank.elbers@dbvision.nl. Of kijk op www.dbvision.nl.


Terug naar de vacaturebank