Werkstudent Instrumentenbouwer
Werkstudent Instrumentenbouwer

(Work studentship for Computer Sciences, Information Science, Physics, Mathematics)

Jouw werkzaamheden als instrumentbouwer

We helpen onze klanten (GGZ organisaties, huisartsen en zelfstandige klinieken) om bijna ongemerkt binnen hun eigen processen de data te vergaren die zij nodig hebben om de kwaliteit van hun behandeling en zorg nóg beter te maken. 

Wil jij daarin bijdragen, door met onze software de gewenste instrumenten te bouwen?


Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:

Gestructureerd en secuur instrumenten bouwen, die duizenden keren zullen worden ingevuld;

Je vindt het leuk om vanuit het perspectief van de patiënt zo aantrekkelijk mogelijke vragenlijst en rapportage te maken;

Je bewaakt een goede afstemming met onze Quality & Content expert, uitgevers en de klant.

Binnen Topicus werken we als NETQ Healthcare team in het centrum van Utrecht met 12 gedreven collega’s iedere dag aan het verbeteren van de kwaliteit in de gezondheidszorg. Wij zijn ervan overtuigd dat het kan: zorg verbeteren vanuit inzicht voor iedereen! Ons kleine team, wat onderdeel is van Topicus’ divisie Zorg, heeft grote ambities. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. NETQ Monitoring heeft een rijke historie als zelfstandig systeem. Wij willen NETQ Monitoring naar een nieuw en hoger niveau brengen en deel uit laten maken van grote zorgketens. Dit vraagt om veel uitbreiding en vernieuwing! Draag jij hier aan bij?


Vereiste ervaring en skills als instrumentbouwer

We begrijpen dat je als starter nog niet overal ervaring mee kunt hebben. Daarom zijn jouw ambitie en leergierigheid voor ons het allerbelangrijkst. Natuurlijk is een goede basis wel belangrijk. Je bent dan ook gewend om te werken in teamverband en hebt hbo- of wo denkniveau. Ervaring met vragenlijsten ontwikkelen heb je dankzij een stage of studieprojecten al in huis - of je overtuigt ons ervan dat je dat in no-time voor elkaar gaat krijgen. 

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de (geestelijke gezondheids-)zorgsector. En dat je op het vlak van ICT alle kansen grijpt om jouw kennis uit te breiden.

Om succesvol te zijn als vragenlijstontwikkelaar ben je een zelfstandig en nauwkeurig. Je springt in waar nodig en daarvoor zijn overzicht en uitstekende communicatie essentieel. Je werkt dus planmatig en gestructureerd en bent accuraat. We verwachten dat je geen concessies doet aan de kwaliteit.


Jouw ontwikkeling bij Topicus

Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. Daarnaast wordt veel energie gestoken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Samen met jouw buddy bespreek je jouw ambities als werkstudent en wat ervoor nodig is om die waar te maken. Wellicht wil jij over een paar jaar, als je klaar bent met je studie, misschien wel grote projecten voor ons leiden of inhoudelijk door groeien. Hoe jij jouw toekomst ook ziet, bij ons is het mogelijk.


Wat kun je van Topicus verwachten?

Als Topicaan word je omringd door collega’s met wie je veel interesses deelt en met wie je eventueel ook na werktijd over jouw werk (en andere passies) kunt praten. Daardoor voel jij je al snel thuis. Je werkt in een vast team, waardoor je altijd precies weet bij wie je met vragen terecht kunt. En natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Als jij bij ons op je plek zit, kan je zomaar een langdurige samenwerking verwachten. Bekijk hieronder de unieke job benefits.


Back to the job bank