Young Professional Program
Young Professional Program

(Werkstudentschap voor Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde, Wiskunde)

Dus, je bent een ervaren programmeur en studeert nog...

Het Young Professional Program™ biedt studenten de mogelijkheid om tijdens hun studie professionele vaardigheden te ontwikkelen en te beheersen terwijl ze zinvol werk doen bij enthousiaste en innoverende softwarebedrijven.

In samenwerking met Universiteit Utrecht en NISI heeft Search4Solutions het Continuous Delivery 3.0 framework ontwikkeld, waaruit veel van onze kenniscentra zijn afgeleid.

Deze kenniscentra zijn:

Tijdens een hoogwaardig traineeship ondersteunen we je bij het bereiken van het gewenste vaardigheidsniveau dat nodig is voor je eerste baan, zodat je meteen impact kunt hebben. Om je kans op succes te vergroten, krijg je een buddy toegewezen die al expert is in het door jouw gekozen veld. Een professional die je ondersteunt bij jouw reis om Young Professional te worden.

 

Geen uitzendbureau

Uitzendbureaus helpen je alleen bij het vinden van een baan ...

Bij Search4Solutions waarderen en bieden we zinvol werk door softwareoplossingen te bouwen bij interessante softwarebedrijven.

  • Hoe ziet zinvol werk er voor jou uit?
  • Wat zijn je ambities?

We besteden actief middelen om jou aan te moedigen en te ondersteunen tijdens jouw reis om die ambities in de software-industrie te vervullen.

Onze groeiende gemeenschap van sociale Young Professionals staat altijd klaar om jou te helpen met een moeilijke taak. We verwachten hetzelfde van jou.

 

Kortom:

  • Je komt terecht in een gemeenschap van betrokken, sociale en behulpzame Young Professionals.
  • Je gaat uitdagend en zinvol werk doen wat impact heeft bij een snelgroeiend bedrijf.
  • Je komt te werken in een omgeving gebaseerd op vertrouwen en aandacht voor geestelijke gezondheid.
  • Je krijgt natuurlijk een leuk en competitief salaris.

 

Zie jij jezelf in dit profiel en heb je interesse gekregen of heb je vragen? Neem dan contact op met Maaike de Rooij via 06 - 13254670 of recruitment@search4solutions.nl en wij nodigen je graag uit voor een kopje koffie, thee of iets anders (dat mag natuurlijk ook).


Terug naar de vacaturebank