Junior beleidsmedewerkers onderwijs (2 x 0,8 fte)
Junior beleidsmedewerkers onderwijs (2 x 0,8 fte)

(Startersfunctie voor Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde, Wiskunde)

Profiel

We zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste collega die niet terugdeinst voor een uitdaging en snel zelfstandig aan de slag kan. Verder breng je het volgende mee: 

 • je beschikt over een hbo-/wo-denk- en werkniveau;
 • werkervaring in een vergelijkbare functie en in een vergelijkbare werkomgeving is een pré;
 • je schept plezier in het coördineren en plannen van processen en kan daadkrachtig toewerken naar deadlines;
 • je bent bestuurlijk sensitief;
 • je hebt oog voor tegengestelde belangen en kan een brug slaan tussen zeggenschap en medezeggenschap;
 • in je werk en in je relatie tot je teamleden vind je vertrouwen, kwaliteit, van elkaar leren, betrokkenheid en prettig samenwerken belangrijk;
 • je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid (mondeling en schriftelijk), zowel in het Nederlands als in het Engels.

Binnen onze afdeling vinden we het belangrijk om samen te werken op basis van vertrouwen. We waarderen een kritische houding. Tegelijkertijd weet je feedback te waarderen en sta je open voor verandering en verdere verbetering. Wij staan op onze beurt weer open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van de afdeling ondersteunen. Je vertoont eigenaarschap in je werk en legt voor jezelf de lat hoog.

Aanbod

 • een positie voor één jaar, bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband;
 • een voltijds brutosalaris in schaal 9 variërend van € 2.968,- tot € 4.078,-;
 • 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport.​ Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Meer informatie over werken bij de faculteit Bètawetenschappen vind je hier .

Over de organisatie

De Undergraduate School (UGS) is een interdepartementale School, die alle bèta bacheloronderwijs van de Universiteit Utrecht organiseert. Zij is verantwoordelijk voor de vorm en kwaliteit van acht bacheloropleidingen waaronder één nieuwe internationale en interdisciplinaire opleiding. Daarnaast kent zij vele dubbele bacheloropleidingen en een honours programma. De Graduate School of Natural Sciences (GSNS) organiseert alle master- en PhD onderwijs op het gebied van bètawetenschappen. De GSNS biedt 13 masterprogramma’s en is volop aan het uitbreiden met nieuwe masterprogramma’s. Beide schools kennen diverse commissies, waaronder een opleidings- en examencommissie.

De afdeling Onderwijsbeleid heeft ongeveer 15 medewerkers verdeeld over meerdere teams: het team Undergraduate School, het team Graduate School of Life Sciences /School of Pharmacy en het team Graduate School of Natural Sciences . Deze teams zetten zich samen zowel zichtbaar als achter de schermen in voor een zo goed mogelijke ondersteuning van studenten, docenten, opleidingsdirecteuren, programmaleiders en -coördinatoren. Daarnaast ondersteunen zij de diverse commissies en schoolbrede structuren binnen het onderwijs, zoals examencommissies. De afdeling werkt hierin nauw samen met de afdelingen Onderwijs- en Studentzaken, Communicatie en ICT.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs. De faculteit Bètawetenschappen bestaat uit een heleboel fundamentele verbindingen. We hebben zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde.

Bij de Universiteit Utrecht werken we samen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Met meer dan 7.000 medewerkers zorgen we voor maatschappelijk relevant onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. De universiteit is een actief en betrokken onderdeel van de maatschappij, met als toegevoegde waarde onze open blik op maatschappelijke vraagstukken. We werken samen met andere (internationale) universiteiten, het bedrijfsleven, overheden, de culturele sector en maatschappelijke organisaties. Werken bij de Universiteit Utrecht betekent werken bij de beste universiteit van Nederland.

Aanvullende informatie

Als je vragen hebt over deze functie, stel ze gerust aan Annik Van Keer , via a.a.j.vankeer@uu.nl . Wil je liever telefonisch contact? Dat is uiteraard mogelijk. Stuur dan een e-mail naar Annik om een telefonische afspraak te maken.

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure?  Stuur dan een mail dan naar science.recruitment@uu.nl o.v.v. de functietitel.

Solliciteren

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. 

Als deze functie je aanspreekt, reageer dan via de "Solliciteer" knop. We ontvangen graag je motivatie en CV. De knop kan je vinden op deze site.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 6 december.

Als deze specifieke functie niet is waar jij naar op zoek bent, maar je kent iemand anders die misschien wél geïnteresseerd is, stuur deze link dan naar hem of haar door.

NB: Vanwege de situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) is de sollicitatieprocedure mogelijk aan verandering onderhevig.

Some connections are fundamental – Be one of them

Uiterlijk reageren op 29 november 2021.


Terug naar de vacaturebank