Studievereniging A–Eskwadraat

Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • zo 14 apr 2024, 23:58
  Aanmelddeadline Kandidaatsbestuur

  Aanmelddeadline Kandidaatsbestuur verplaatst

  Afgelopen weekend was de deadline om je aan te melden voor het volgende bestuur van A–Eskwadraat. Helaas hebben we nog niet genoeg aanmeldingen om een nieuw zevenkoppig bestuur te vormen. Daarom wordt de aanmelddeadline verplaatst naar 14 april.

  Heb je de afgelopen periode nagedacht om je aan te melden voor bestuur, maar heb je dat uiteindelijk niet gedaan? Je hebt nu tijd om hier opnieuw over na te denken. Het bestuur staat altijd open voor gesprekken over waarom je je wel of niet moet aanmelden en denkt daar ook graag in mee. Daarom wordt ook de periode van Daten met bestuur verlengt tot de nieuwe aanmelddeadline, maar je kan ook altijd aan komen waaien hiervoor.

  Aanmelden voor Daten met Bestuur kan hier: https://forms.gle/nJhTUPQvgomStDz8A

 • di 16 apr 2024, 10:00
  lange spellendag

  Grote spellendag
  dinsdag 16 april, BBG 023

  Spellenliefhebbers opgelet! Dinsdag 16 april gaan we de hele dag spellen spelen in BBG023. Met de hele dag bedoelen we van 9:00 tot 19:00. Dus heb je nog een leuk spel in je kast staan wat je nooit speelt en nu alleen maar stof aan het verzamelen is, neem het vooral mee!

  De FantaCie regelt geen lunch, deze zal je dus zelf mee moeten nemen.

  Tot dinsdag

 • do 18 apr 2024, 17:00
  HerkansingsBorrel

  meer info volgt...

 • di 23 apr 2024, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskunde Avond. Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • wo 24 apr 2024, 10:00
  Inhouse dag Flow Traders

  Heb jij nou altijd al willen weten wat traders precies doen? Kom dan met ons mee op 24 april naar de inhousedag bij Flow Traders in Amsterdam! Wat kun je verwachten:

  • Een korte introductie wat Flow Traders is
  • Een Q&A met één van de traders
  • Meer informatie over het recruitment proces
  • Een tour van het kantoor
  • Lunch

  Er is maximaal plek voor 30 studenten, dus schrijf je snel in! Mocht je onverwachts niet meer naar het event kunnen komen, schrijf je dan uit op de site en laat het even weten aan de SpoCie, dan kunnen wij de plek weer opvullen.

   

   

 • wo 24 apr 2024, 17:00
  Grease Filmavond

  Kom gezellig film kijken! De film kan Star Wars III, Grease of Atlantis 2 zijn, maar ook iets anders. 

  Er zal eten besteld worden!

 • do 25 apr 2024, 20:30
  ComedyCloud

  De ComedyCloud is een maandelijkse stand-up comedy avond in TivoliVredenburg met vier zeer ervaren comedians uit Utrecht. Lachen is natuurlijk het beste medicijn na een stressvolle studieweek. Met deze activiteit kun je niet alleen meelachen met je medestudenten, maar bespaar je ook nog eens geld op de kaartjes.

  Aan het eind zal er ook nog een suprise act zijn!

  De kaartjes komen later beschikbaar, save the date!

 • vr 26 apr 2024, 15:00
  Grafieken Wedstrijd

  Ben jij dol op grafieken en heb je er al wel eens over nagedacht om dit te combineren met je innerlijke creativiteit? Doe dan zeker mee met de Grafieken Wedstrijd! Je kan bij de volgende link je grafiek inleveren: https://forms.gle/XLNtv4Ua83zAbBPp8. Na de deadline zullen onze commissieleden alle inzendingen beoordelen op onder andere esthetiek en originaliteit. We zetten de beste inzendingen op een rijtje en zullen deze presenteren.

  Zorg ervoor dat je inzending controleerbaar is, zodat we zelf kunnen nagaan dat het daadwerkelijk een grafiek voorstelt. (Indien je gebruikmaakt van Desmos kan je de grafiek opslaan door een account aan te maken; de grafiek is dan opgeslagen met een apart linkje, die je kan delen.)

  De deadline voor inleveren is 12 uur s'middags op de dag voor de presentatie, die te vinden is op het poster.

 • vr 26 apr 2024, 17:00
  ALW (Actieve Leden Weekend)

  Beste actieve leden van A–Eskwadraat. Wij van de AxiCie hebben de grote eer om dit jaar weer het actieve leden weekend te organiseren op deze uiterst bijzondere datum. Het thema van dit jaar is....  ALWillie.nl!!! Leuk wordt het zeker, wij kunnen in ieder geval niet wachten. Tot dan!

 • ma 29 apr 2024, 14:35
  BMN Kaartverkoop-promotieconcert

  Hoi, 29 april start de kaartverkoop voor de BETA MUSIC NIGHT (5 juni in de helling).

  Ter ere hiervan doen we een beetje livemuziek in de vagant. De tijden en lineup volgen nog maar het is helemaal tegek.

  Neem gehoorbescherming mee

  Als je dit leest krijg je toegang tot de geheime early bird kaartverkoop vanaf 22 april via de bmn activiteit op de aes site hype.

 • wo 1 mei 2024, 17:00
  Workshop Defensity College (war game)

  Tijdens deze wargame laat Defensity College zien hoe de krijgsmacht omgaat met complexe speelvelden. Stap in de rol als leidende van een land, en zorg er samen met je team (je kan je individueel opgeven!) voor dat je je weg kan vinden in de ingewikkelde wereld.

  Geef je op via deze link!

   

 • do 2 mei 2024, 17:00
  Borrel

  meer info volgt...

 • di 7 mei 2024, 15:30
  Carrièresymposium

  Op 7 mei vindt het jaarlijkse Carrièresymposium plaats. Zet de datum alvast in de agenda. 

 • wo 8 mei 2024, 22:00
  Save The Date: Ascension 2024

  Het grote feest samen met Alcmaeon, ECU'92, Perikles, Storm en V.U.G.S. komt er weer aan! Het thema is Sailing Six Seas, dus zorg ervoor dat je in thema komt om de A-Eskwadraat zee het hardst te laten feesten op woensdag 8 mei! De dag erna is Hemelvaart, dus geen colleges en alle ruimte om bij te komen ;)

  Kom langs en koop snel je ticket! Tickets kan je hier kopen: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ascension2024 

 • za 11 mei 2024, 10:00
  BBCie - Dagje Antwerpen

  BBCie goes Antwerpen

  Heb je een passie voor bier? Zin in een dag vol plezier, gezelligheid en natuurlijk, heel veel bier? Ga dan met de BBCie en andere bierpuristen mee naar Antwerpen!

  De BBCie nodigt je uit om samen deel te nemen aan een episch avontuur naar Antwerpen, waar we de dag vullen met talloze bierproeverijtjes en een bezoek aan de legendarische Vagant, een waar pelgrimsoord voor bierliefhebbers.

  Waarom zou je meedoen?

  ● Verken de wereld van Belgisch bier tijdens exclusieve proeverijen en ontdek de unieke smaken en aroma's van lokale brouwsels.

  ● Breng een bezoek aan de enige echte Vagant, de bakermat van al ons gerstenat.

  ● Geniet van een dag vol gezelligheid terwijl je nieuwe vrienden maakt en herinneringen creëert die je nooit zult vergeten.

  ● Ontdek de charme van Antwerpen terwijl we de hoogtepunten van de stad verkennen en misschien zelfs een paar verborgen pareltjes ontdekken.

  We zullen ons per privé-touringcar van Utrecht naar Antwerpen en vice versa begeven.

  Datum: zaterdag 11 mei

  Vertrektijd: 10:00 uur (vanuit Utrecht)

  Terugkeer: rond 01:00 uur (vanuit Antwerpen, +/- 03:00 Utrecht)

  Kosten: 26-40 euro (prijs afhankelijk van aantal deelnemers)

  Mis deze kans niet om je liefde voor bier te vieren en te delen met gelijkgestemde zielen tijdens de eerste internationale BBCie-activiteit!

  Let op: Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft om teleurstelling te voorkomen.

 • ma 13 mei 2024, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskunde Avond. Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

Leden

3656

Activiteiten 2022-2023

233

Actieve commissies

38

Foto's

110867