verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

IBA Verklaart Router

Naast de verschillende servers en workstations die A-Eskwadraat heeft is er nog een cruciaal onderdeel binnen het netwerk, de router. De router is de spin in ons netwerk. Hij bepaalt welke diensten beschikbaar zijn en hoe je die kunt benaderen. Besturingssysteem Tot voor kort draaide de router binnen ons netwerk op OpenBSD. Hoewel er voordelen zijn … Continue reading IBA Verklaart Router

Anouk Delhaas
Martijn Bouman
Martijn van Dartelen
Neil Evers
Tom Standaar

Batavierenrace

Het zit er weer op. Twee teams bij A-Eskwadraat hebben alles gegeven dit jaar op de 43e batavierenrace en het resultaat mag er wezen wink emoticon Gewoon plaats 16 voor het prestatieteam! Gefeliciteerd jongens en meiden
#top20

16e plek bij de Bata

De Batavierenrace (de grootste estafetteloop ter wereld) is voor A-Eskwadraat een groot succes geworden! Het prestatieteam presteerde prima en behaalde een knappe 16e plek. Achter de bewegingswetenschappers uit Amsterdam werden we zo de tweede beste studievereniging van Nederland. Het bierteam rende netjes naar een Top 300-notering :) 

Groentetas

Sinds kort hebben we ook groentetassen bij A-Eskwadraat! Een tas gevuld met - natuurlijk - biologische groenten en fruit. Een tas kost altijd 5 euro en bevat vier verschillende groenten en één soort fruit: elke week wat anders en sowieso goedkoper dan de supermarkt! Als je voor donderdag 13:00 een tas koopt bij de boekverkoop, staat die maandag op je te wachten! wink emoticon (elke week weer)

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

  • Aanstaande donderdag, 11 december, is het WiskundeSymposium, vanaf 13 uur in het Minnaertgebouw. Het thema is: Grote Problemen: Opgelost?!

    op dinsdag 9 december '14
  • #UnixTimestampParty in de A-Eskwadraatkamer. Komt dat zien!

    op vrijdag 24 oktober '14