Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • wo 12 dec 2018, 15:00
  Throwback naar je jeugd

  Beste,

  Wij geven 12 december om 15:00 ons feestje in Minnaert 0.13. We gaan lekker strijkkralen, vingerverven, wiiën en nog veel meer! Je krijgt een verrassing mee naar huis en wordt niet thuisgebracht.

  Groetjes van de AxiCie

 • do 13 dec 2018, 16:30
  Casinoborrel

  Ik gok dat t wel leuk wordt.

 • do 13 dec 2018, 19:00
  Master Karaoke Borrel

  Ben jij niet alleen een master student, maar ook een master in karaoke?

  Kom dan 13 december naar de Cambridgebar om daar de sterren van de hemel te zingen onder het genot van een biertje!

  Toegang is gratis, evenals de gezelligheid.

 • ma 17 dec 2018, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart en wie weet bak jij voor de volgende keer de taart!

 • ma 17 dec 2018, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniers. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie-Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskundeavond. Een avondje samen onder het genot van een koekje leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • di 18 dec 2018, 13:15
  Lunchlezing DSW

  Wat te doen bij een productieverstoring?! Wat als de site eruit ligt en nieuwe verzekerden zich niet meer kunnen aanmelden? En hoe los je dit op?

  Peter de Klerk, .Net Developer bij DSW Zorgverzekeraar, zal ons vertellen over zijn werk, en  wat er moet gebeuren bij een dergelijke productiestoring. Een kijkje in het werk achter de schermen.

 • di 18 dec 2018, 15:15
  Tai Pan Spellenavond

  We zijn zo dicht bij de kerstvakantie, wat betekent dat het nu vast koud buiten zal zijn. Maar weet je waarvan je goed warm wordt? Een Draak, een Feniks, of een bom. Het is weer tijd voor de jaarlijkse Tai Pan spellenavond, waar we met mensen die het kaartspel al kennen gezellig Tai Pan spelen, terwijl we aan de mensen die het spel willen leren uitleggen hoe het werkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere spellen te spelen, dus kom gewoon spellen spelen zoveel je wilt.

  P.S. Er bestaat mogelijkheid tot pizza bestellen. Hiervoor graag Contant menemen.

 • di 18 dec 2018, 16:30
  Gopnikborrel

  Iets met vodka. Of niet.

 • di 18 dec 2018, 16:30
  Themabekendmaking Dies

  Hier maken we het thema bekend van de Dies, tijdens een borrel.
   

 • wo 19 dec 2018, 17:00
  Filmavond!

  Wegen succes herhaald!

  Na het grote succes van vorig jaar heeft de C&M besloten gewoon nog een keer een flimavond te organiseren, dit keer gewoon in de kamer.
  Welke film te kijken was de C&M het alleen niet over eens, dus laten ze u, beste reiziger, kiezen! Stemmen kan via https://www.strawpoll.me/17024490 

  Hopelijk tot 19 december, 
  Kusjes van de C&M

 • do 20 dec 2018, 20:00
  Biercantus!

  20 december is het weer zover: de jaarlijkse A-Es cantus! Vergeet allemaal niet je bierpul mee te nemen. En als je er voor het eerst bij bent neem dan een wit-shirt mee waar op geschreven mag worden of koop bij ons aan de deur voor enkele euro's een shirt.

 • vr 21 dec 2018, 20:00
  Adternatieve 11-kroegentocht

  Global warming is real, dus een daadwerkelijke 11-stedentocht wordt lastig. Gelukkig zijn we vindingrijk en komen we met alternatieven. Ik bedoel, adternatieven. 

  Het is weer tijd voor de Adternatieve 11-kroegentocht! Het jaarlijkse spektakel van de AfterpartCie om de kerstvakantie mee in te luiden. Ga langs alle 11 kroegen met je stempelkaart en goedgevulde fles warm-makerij (wat dat dan ook voor jou mag zijn) en wie weet win je wat leuks. En anders heb je alsnog een leuke avond, Ook Goed. 

  Meer info wordt nog bekend gemaakt op Facebook. Kijk daar dus bijvoorbeeld als je in de appgroep wil. Stempelkaarten kan je in ieder geval de week van tevoren ophalen in de kamer!

 • do 3 jan 2019, 18:34
  Lan-Party TUe

  Met competities in games zoals Rocket League, CS:GO, LoL, en PUBG, maar ook in Agar.io, Mario Kart, en Beerpong, is deze LAN-party geschikt voor zowel ervaren als voor casual gamers. Ook als je niet van gamen houdt en nog nooit naar een LAN-Party bent geweest, ben je natuurlijk van harte welkom om lekker te komen schralen, bier te drinken en bitterballen te eten.

  Geweldig! Maar wat kost dat dan? Tot 18 november is er nog een early-bird korting en kost een ticket maar €17,50, na deze datum is het €20,-. Ook is het mogelijk om op beide avonden eten mee te bestellen voor €6,- per avond.
  Wat krijg je hier voor terug? Een dikke 48-uur durende LAN-Party, vette competities met prijzen van sponsoren zoals Gigabyte, Iiyama, en Nintendo, super snel internet, heel veel bitterballen, en een heleboel gezelligheid! Ook is er bij je ticket een slaapplek inbegrepen op de LAN, je moet alleen wel je eigen slaapspullen meenemen. 

  Bovendien is het al mogelijk om je perfecte zitplek te reserveren op de LAN. Als jullie van tevoren aangeven dat jullie met een groep komen, dan kunnen we in overleg een los blok tafels voor jullie vasthouden zodat jullie bij elkaar kunnen zitten.

  Dus, als je tegen het einde van je kerstvakantie je familie alweer zat bent en nog niks gepland hebt tussen 3 en 5 januari, schrijf je vooral in, en dan zien we je op de LAN!

  Aanmelden via: https://subscribe.teslan.thor.edu/

 • za 5 jan 2019, 07:30
  Wintersportreis 2019

  Van 5 januari tot en met 13 januari 2019 is het weer zover: de wintersportreis van A-eskwadraat! Dit jaar gaan we naar Val di Sole in Italië.

  De reis, inclusief vervoer, accommodatie en een skipas voor 6 dagen kost maar 319 euro, daarbij komt nog een deelnemers bijdrage van 25 euro voor een trui en activiteit ter plaatse. Er zijn 40 plaatsen en vol = vol, dus schrijf je snel in!

 • ma 7 jan 2019, 12:00
  A-EskwaTaart

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart en wie weet bak jij voor de volgende keer de taart!

 • di 8 jan 2019, 18:45
  NGU-lezing januari

  Spreker: nog niet bekend
  Onderwerp: nog niet bekend

  De NGU lezingen zijn lezingen over vette natuurkundeonderwerpen georganiseert door het Natuurkundig Gezelschap te Utrecht. Als studenten zijn wij hier ook meer dan welkom. De lezingen zijn voor algemeen natuurkundig publiek en daarom ook goed te begrijpen voor eerste- en tweedejaars. Vanwege het late tijdstip sponsort de NGU pizza's voor de lezing. Als je voor 16:30 op de dag van de lezing inschrijft voor de activiteit staat er om 18:45 GRATIS pizza voor je klaar in het KBG op de eeste verdieping aan het begin van de gang naar het BBGWil je naar de lezing maar hoef je geen pizza? Schrijf je dan niet in. 

 • Cody Arets

 • Daniel Speelman

 • Sid Bansidhar

 • Xander Waterham

Leden

2335

Activiteiten 2017-2018

315

Actieve commissies

39

Foto's

93455