Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • wo 24 okt 2018, 17:15
  Voorzitterscursus

  Wat wordt er allemaal van je verwacht als voorzitter? Hoe kan je het beste met bepaalde situaties omgaan? Het antwoord op deze vragen en meer zullen voorbij komen tijdens de voorzitterscursus! 

 • do 25 okt 2018, 13:00
  Themadag Security

  Ben je goed in hacken? Of nog niet zo goed, maar wel geïnteresseerd in cyber security?

  Kom dan 25 oktober naar Ruppert D om 13:00!

  Jan van Vlietland komt wat vertellen over Cybersecurity en Software Engineering, en Ramses Sloeserwij komt een lezing én een workshop geven.

  Daarnaast hebben we voor alle aanwezigen ook nog een gratis Subwaylunch.

  Genoeg reden om te komen dus!

 • do 25 okt 2018, 16:30
  Promo-escalatieborrel (tevens fotoshootborrel en introreünieborrel)

  100 biertjes! 100 toeters! 100 promo!

 • do 25 okt 2018, 22:00
  Introreünie: Duct tape feest

  Het eerste feest van het jaar komt er weer aan, en op veler verzoek wordt er een thema uit de oude doos gehaald: Duct tape!

  Oftewel, kom langs en tape jezelf of je beste vriend(in) vast aan een persoon, een object, de muur, bier, voedsel, wat je maar wilt! Ook worden creaties gemaakt van duct tape zeer gewaardeerd!

 • vr 26 okt 2018, 12:00
  Uitbrakfilm

  Weet je wat vet is? Het ducttapefeest donderdag 25 oktober. Daarom gaan wij de dag erna lekker uitbrakken in de kamer. Meer info volgt (waarschijnlijk niet want ik ben dan brak, kom maar gewoon langs)

 • di 30 okt 2018, 15:15
  Extra Spellenmiddag

  Als je dacht dat 1 spellenmiddag in het eerste blok wat weinig was, dan opgelet: er is een extra spellenmiddag ingelast op 30 oktober. Of deze spellenmiddag extra spooky zal zijn vanwege Halloween? Tja, er is maar een manier om daar achter te komen, en dat is om te komen.

  P.S. Als je naar een pizza kijkt op een bepaalde manier, lijkt het op een object wat je vast met Halloween associëert. Om dat te bewijzen, wordt er waarschijnlijk pizza besteld, en daarom raden we aan contant geld mee te nemen.

 • di 30 okt 2018, 20:00
  Technotopia: Dokter Data

  Het digitale regeert. Algoritmes, data en virussen maken steeds meer de dienst uit in de criminaliteit, veiligheid en zorg. Wie de wereld wil blijven begrijpen kan hier niet omheen, maar de betekenis van dit soort ontwikkelingen is vaak onduidelijk. In deze serie hoor je experts over vier invloedrijke technologieën. Hoe werken ze en wat gaan we er de komende jaren van merken?

  Hoogleraar Innovatie prof. Floor Scheepers onderzoekt het nut van big data in de psychiatrie. Is de patiënt in nullen en enen te vangen?

 • di 6 nov 2018, 20:00
  Technotopia: Cybercriminaliteit

  Het digitale regeert. Algoritmes, data en virussen maken steeds meer de dienst uit in de criminaliteit, veiligheid en zorg. Wie de wereld wil blijven begrijpen kan hier niet omheen, maar de betekenis van dit soort ontwikkelingen is vaak onduidelijk. In deze serie hoor je experts over vier invloedrijke technologieën. Hoe werken ze en wat gaan we er de komende jaren van merken?

  Criminoloog Rolf van Wegberg vertelt hoe cybercriminelen afpersen, frauderen en gegevens stelen. Hoe kwetsbaar zijn we? En wat kunnen we ertegen doen?

 • vr 9 nov 2018, 17:00
  Verborgen geBreeken

  Het eerstejaarsweekend van A-Eskwadraat!

  Ben jij eerstejaars en wil je medestudenten leren kennen, bijkomen van de tentamens of gewoon een weekendje gezelligheid? Kom dan naar het eerstejaarsweekend Verborgen geBreeken.

  In het weekend van 9 t/m 11 november zullen we dit jaar gaan verkassen naar het mooie Nijmegen. Voor maar 30€ kun jij hier ook bij zijn. Dit is inclusief eten/drinken, feest, slaapplek en activiteiten. 

  Ren naar de boekenverkoop voor een kaartje, want er zijn maar 30 kaartjes beschikbaar! (Boekenverkoop elke collegedag geopend van 12:30 tot 13:30)

 • za 10 nov 2018, 10:00
  Spellenspektakel

  Spellenfanaten, opgelet! Eens per jaar vindt de grootste jaarlijkse spellenbeurs van de BeNeLux plaats (Dit is eigenlijk compleet logisch, want er is altijd wel een grootste jaarlijkse activiteit, maar daar draait het even niet om), het Spellenspektakel, in Beursgebouw Eindhoven, en zoals ieder jaar organiseert de FantaCie een uitstapje hierheen. Als je een fan bent van spellen, en zin hebt om oude spellen, nieuwe spellen of spellen die nog uit gaan komen te ontdekken, dan is deze trip helemaal voor jou.

  Onze Kaartverkoop is intussen begonnen, en de kaartjes zijn te vinden bij de boekverkoop van A-eskwadraat. De kaartverkoop loopt door tot 6 november, dus als je geïnteresseerd bent, wees dan op tijd.

 • ma 12 nov 2018, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart en wie weet bak jij voor de volgende keer de taart!

 • do 15 nov 2018, 13:00
  Lunchlezing Topicus

  Meer informatie volgt!

 • do 15 nov 2018, 16:30
  Sportborrel

  De leukste sportactiviteit van het jaar!

 • vr 16 nov 2018, 20:00
  Giselle

  We gaan weer naar ballet! Joepie!

 • ma 19 nov 2018, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart en wie weet bak jij voor de volgende keer de taart!

 • di 20 nov 2018, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniers. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie-Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskundeavond. Een avondje samen onder het genot van een koekje leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • David van der Flier

 • Diego Filon

 • Eva Visser

 • Jelte van den Akker

 • Lucas Meijer

 • Nard Timmers

Leden

2336

Activiteiten 2016-2017

277

Actieve commissies

39

Foto's

92907