verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

busy
Casper Vedder
Irene Hinssen
Joris de Jong
Tim Kamsma

A–Eskwadraat Career Orientation

Je studietijd is leuk, maar het is ook belangrijk om je te oriënteren op wat je na je studie wil doen. Om die reden is het verstandig om bij de A–Eskwadraat Career Orientation groep te gaan! Hier gaan we je op de hoogte houden van interessant nieuws en activiteiten die je kunnen helpen om te oriënteren op interessante mogelijkheden tijdens of na je studie. Wordt daarom lid van de nieuwe Facebook groep die hieraan gewijd is, om op de hoogte te blijven van studentassistentschappen, activiteiten en alle mogelijkheden rond carriére.

Wordt hier lid: 

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

Achterhaal jij dé productinformatie die klanten helpt hun keuze te maken uit ons enorme aanbod artikelen? Bewijs bij bol.com dat je een innovatieve Content Enrichment Analist bent!

Hoe beter we onze producten van informatie voorzien, hoe beter de klant een keuze kan maken uit ons enorme aanbod. Vanwege de enorme omvang van ons assortiment is deze data niet meer handmatig te onderhouden. Weet jij je weg te vinden in de gigantische datasets die achter al deze productdata schuilgaan? En lukt het jou om automatisering te gebruiken om de productinformatie te optimaliseren? Laat dan jouw innovatieve ideeën tot leven komen als Content Enrichment Analist bij bol.com.

 

Wil je meer vacatures bekijken? Kijk dan hier.