verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

Boeken blok 2

Beste student,

De tentamenweek voor blok 1 komt er al weer aan, maar vergeet daardoor niet je boeken te bestellen voor blok 2! Maak hier tussen het keihard leren door dus even tijd voor!

Ga naar https://aeskwadraat.itdepartment.nl/home en selecteer welke boekenlijst je wilt zien. Vervolgens vink je de boeken aan die je wilt bestellen. Onderaan de pagina geef je je lidstatus van A-Eskwadraat aan (lid, niet-lid of wil lid worden), dit is van belang voor de korting: als lid krijg je namelijk 20% korting!

Als je nog niet eerder via de webshop besteld hebt, zul je een account op de webshop aan moeten maken. Hierna kun je bestellen!

Met vragen, opmerkingen of klachten over je bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice (088-2030369 of contactformulier op de webshop). Voor alle andere vragen, opmerkingen of klachten (of als je niet zeker weet bij wie je nou moet zijn) kun je terecht bij de Boekencommissaris (boeken@a-eskwadraat.nl).

Met vriendelijke groeten,

Rens de Heer
Boekencommissaris A-Eskwadraat
 

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

Achterhaal jij dé productinformatie die klanten helpt hun keuze te maken uit ons enorme aanbod artikelen? Bewijs bij bol.com dat je een innovatieve Content Enrichment Analist bent!

Hoe beter we onze producten van informatie voorzien, hoe beter de klant een keuze kan maken uit ons enorme aanbod. Vanwege de enorme omvang van ons assortiment is deze data niet meer handmatig te onderhouden. Weet jij je weg te vinden in de gigantische datasets die achter al deze productdata schuilgaan? En lukt het jou om automatisering te gebruiken om de productinformatie te optimaliseren? Laat dan jouw innovatieve ideeën tot leven komen als Content Enrichment Analist bij bol.com.

 

Wil je meer vacatures bekijken? Kijk dan hier.