Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • wo 23 jun 2021, 18:00
  Bierdropping

  Altijd al ergens gedropt willen worden, met je vrienden én een biertje (lees: krat) in je hand? Dan is de bierdropping zeker wat voor jou! Woensdagavond is het weer zo ver, de bierdropping is terug! In groepjes van drie of vier zal je gedropt worden ergens rondom Utrecht, en het is aan jullie om de weg terug te vinden en het bier op te drinken (al moet dat laatste wel lukken 😉). We beginnen op het veldje achter de Cambridgelaan en dit zal ook de finish zijn na jullie dropping. Om drie tijden gaan er busjes weg voor droppings: 18u, 19u en 20u, dus zorg dat je er om 18u bent om meteen gedropt te worden om of nog even te viben! Als je niet het richtingsgevoel hebt van een demente postduif, dan ben je in ongeveer twee uur terug bij de beginlocatie. Als niet elke begintijd handig uitkomt voor je, dan kan je bij het inschrijven aangeven wat uitkomt en wat niet. Geef daar ook meteen je groepsnaam aan! Zorg ervoor dat iedereen van je groepje zich hier inschrijft met dezelfde groepsnaam!

  Tot woensdag en hopelijk vinden jullie de weg terug...

  Groetjes van de StartCie :)

  (Oh, en ik was bijna het allerbeste detail van deze activiteit vergeten... Het is helemaal gratis!)

 • do 24 jun 2021, 10:30
  Almanak Bezorgservice

  Koop hier de Almanak: https://www.a-eskwadraat.nl/Activiteiten/almanak2021/8502/AlmanakBezorgservice/KaartjeKopen

  Jullie hebben er lang op moeten wachten maar de eerste almanak die over 5 collegejaren gaat(!) zal eindelijk het daglicht zien! Zoals op de themabekendmaking is verteld zal het thema gezelschapspellen zijn o.d.z. Uitgespeeld. Dus wil je voor de vakantie nog wat te lezen hebben? Of wil je de goede oude tijden herbeleven? Of ben je nieuwsgierig wat er allemaal gebeurd is voordat je studeerde? Koop dan onze almanak! Hij is €2,- en we zullen op donderdag 24 juni op een aantal locaties staan waar je ze kan afhalen (zie de poster voor hoe laat en waar). Afhalen? Ja afhalen want je moet je eerst inschrijven voor deze activiteit op de site en dan zul je meteen betalen!  Als je op de dag niet kan afhalen dan kun je iemand anders sturen die het voor jou komt afhalen. Stuur in dat geval wel een mail naar ons (almanak2021@a-eskwadraat.nl) zodat wij dit goed in onze administratie hebben. Zorg dan wel dat je nog steeds ingeschreven staat op de site.

  P.s.

  De volgende almanak zal pas over 5 jaar uitgebracht worden en als je een almanak koopt kun je ook kans maken op een speciale prijs. Dus nog meer reden om een almanak te kopen! Als je op de Uithof komt ophalen dan zullen we op het Princetonplein staan

   

 • do 24 jun 2021, 11:30
  Themalunch!!! [VOL]

  Donderdag 24 juni staan wij weer voor jullie klaar met een gratis lunch in de Mezzanine! En niet zomaar een lunch, nee nee, een themalunch! Maar wat is het thema dan, vraag je je misschien af. Nou, dat bepaal jij! Komende week zullen acht tosti’s die afgelopen jaar op onze insta zijn verschenen tegen elkaar strijden. De uiteindelijke winnaar bepaalt het thema van de lunch en ook zullen we deze tosti vers voor jullie bereiden tijdens de lunch. Stem dus op je favoriete tosti via onze insta story en wie weet kun je die op de 24e zelf uitproberen!

  UPDATE: Het thema is bepaald! De overduidelijke winnaar van de tosti battle is de Italiaanse tosti en daarom zullen wij op de 24e een Italiaanse lunch voor jullie bereiden!

  UPDATE 2: Helaas zijn alle plekken voor de lunch al vol. Mocht je deze keer geen plekje hebben kunnen bemachtigen, dan zien we je hopelijk na de zomervakantie weer bij een borrel!

  Veel liefs,
  De TostiCie

 • do 24 jun 2021, 14:00
  Perudo en 30 seconds

  Eindelijk is het zover! We kunnen eindelijk weer een fysieke spellenmiddag organiseren. De spellen moeten wel op afstand en in groepjes van maximaal 4 personen gespeeld worden. We gaan er als nog een leuke dag van maken. We doen de spellen Perudo en 30 seconds. 

 • zo 27 jun 2021, 23:00
  A-es Kunsttentoonstelling

  Wij zijn opzoek naar de verborgen kunst talenten in A-eskwadraat. Kan jij tekenen, schilderen, beeldhouwen, etc? Dan willen wij dat graag zien in onze online kunsttentoonstelling! De eindinleverdatum is 27 juni!!

  Meedoen is heel makkelijk:

  1. Maak een kunstwerk. Het medium mag je zelf kiezen.
  2. Maak er een foto van.
  3. Stuur de foto’s, samen met je naam (anoniem mag natuurlijk ook) op naar: aeskunsttentoonstelling@gmail.com
  4. Waneer de museum online is, kom een kijkje nemen. Loop een rondje en ontdek de talenten binnen A-eskwadraat. 

 • do 1 jul 2021, 10:00
  Botanische tuinen

  Jullie hebben allemaal een koffie voucher ontvangen voor de Botanische tuinen. Deze dag is speciaal voor A–Eskwadraat gereserveerd. Zet vandaag je koffie voucher in en ontmoet je studiegenoten in de Botanische tuinen! 

 • vr 2 jul 2021, 17:00
  Eindejaars BBQ

  ZORG ERVOOR DAT IEDEREEN UIT JE GROEPJE ZICHZELF OOK INSCHRIJFT!!

   

  Heehoi, 

  Om het jaar af te sluiten gaan we zoals ieder jaar een BBQ houden. Wel zal hij er net iets anders uit zien dan normaal door Corona.

  We gaan ons verdelen over Griftpark, Wilhelminapark en de cambridgelaan en je kan bij je inschrijving aangeven of je een voorkeur hebt met je groepje voor een van de parken. Inschrijven kan in groepjes van 4 of 8 en dan krijg je per 4 personen 1 wegwerp BBQ om te gebruiken.

  Per 4 personen mag je 7 euro aan drinken declareren achteraf, wel graag op een bonnetje! Drinken zit dus ook niet bij het eten!

 • vr 9 jul 2021, 10:00
  Excursie naar de Hoge Veluwe

  De ExcurCie organiseert dit jaar een dagje uit naar Nationaal Park de Hoge Veluwe! 🌳🦌 
  Hier kunnen jullie heerlijk wandelen, een bezoekje brengen aan het Kröller-Müller Museum (op eigen kosten) of op de bekende witte fietsen het hele park doorcrossen 🚴🏾

  Begin- en eindtijd is flexibel. Je kan op eigen initiatief erheen, maar wij zullen ook wat OV-tijden uitzoeken - deze info volgt later! 🕰️

  De toegang is gratis, maar je moet je wel inschrijven via de site! Er is plek voor 50 mensen, dus wees er snel bij. 🏃🏽‍♀️🏃🏻 
  Mocht je toch niet meer kunnen, schrijf je dan uit zodat iemand anders nog mee kan! 😄

  De inschrijvingen zijn geopend!

 • do 15 jul 2021, 11:00
  Paintball & Picknick

  Zeer weledelgeleerde leden der A-Eskwadraat,

  Tot ons groot verdriet moeten wij u mededelen dat we de kleine studiereis dezer jare hebben moeten uitstellen. In diepe treurnis van dit besluit zijn wij erg extatisch om u te kunnen informeren dat we een activiteit ter substitutie hebben kunnen organiseren.  Komt daarom allen paintballen en aansluitend een behaaglijke picknick nuttigen. Dit voor de schappelijke prijs van slechts 15 ekkies. Wees er rap bij want vol=vol.

  Dikke kus, 

  Jouw Tim

Leden

2909

Activiteiten 2019-2020

230

Actieve commissies

38

Foto's

100098