Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • do 16 jul 2020, 12:00
  Studiereis Zuid-Korea [Afgelast]

  Kom allemaal gezellig mee naar Zuid-Korea :). Misschien heb je niet echt een beeld bij Zuid-Korea behalve k-pop, maar weest niet bang, er is meer dan genoeg te doen! Wij zullen met de commissie een prachtig programma voor jullie samenstellen met onder andere prachtige natuurgebieden, samen zingen bij de karaoke, en met z'n allen naar top universiteiten. Ook dit jaar zal de studiereis weer een ervaring worden om nooit te vergeten!

  De prijs van de reis zal maximaal €1350 bedragen. Schrijf je hier in!

  De deadline van inschrijving is 17 november 2019. Het maximaal aantal deelnemers is 38. 

  Let op: helaas mogen eerstejaars bachelorstudenten waarschijnlijk niet mee.

 • ma 31 aug 2020, 09:00
  Introductie 2020

  Het thema voor de introductie van Natuurkunde, wiskunde en TWINFO is going viral. We gaan 4 dagen lang iets leuks neerzetten voor de eerste jaars en kunnen jullie hulp goed gebruiken! Meld je dus vooral aan als mentor of helper!
  Mentor: https://www.a-eskwadraat.nl/t/mentor2020
  Helper: https://www.a-eskwadraat.nl/t/helper2020
  aanmelddeadline: 31 juli

   

 • do 1 okt 2020, 21:00
  Lustrumcantus

  Eén oktober zullen we om het 50jarig bestaan van ons geliefde A-Eskwadraat te vieren samenkomen in de Woo. Breng je vrienden en je witte shirt. Wees op tijd. Meer informatie zal volgen.

Leden

2669

Activiteiten 2018-2019

289

Actieve commissies

40

Foto's

99676