verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

busy
Berend Smeitink

Boeken bestellen blok 1.

Beste student,

De zon schijnt (eindelijk!), je bent vrij en blij en je hoeft even helemaal niet aan studeren te denken! Of toch wel..? De boeken voor blok 1 kunnen inmiddels besteld worden via de webshop en het is toch wel handig als je dit in de zomervakantie doet. Dan zijn je boeken namelijk op tijd binnen! Vergeet het dus niet te doen, het kost niet veel tijd, en geniet daarna gewoon weer vrolijk verder van je vakantie!

Ga naar https://aeskwadraat.itdepartment.nl/home en selecteer welke boekenlijst je wilt zien. Vervolgens vink je de boeken aan die je wilt bestellen. Onderaan de pagina geef je je lidstatus van A-Eskwadraat aan (lid, niet-lid of wil lid worden), dit is van belang voor de korting: als lid krijg je namelijk 20% korting!

Als je nog niet eerder via de webshop besteld hebt, zul je een account op de webshop aan moeten maken. Hierna kun je bestellen!

Met vragen, opmerkingen of klachten over je bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice (088-2030369 of contactformulier op de webshop). Voor alle andere vragen, opmerkingen of klachten (of als je niet zeker weet bij wie je nou moet zijn) kun je terecht bij de Boekencommissaris (boeken@a-eskwadraat.nl).

Fijne vakantie!

Met vriendelijke groeten,

Annemarie Koop
Boekencommissaris A-Eskwadraat

Vakantie: bestuur stand-by

Tijdens de vakantie is A-Eskwadraat in principe gesloten. Je kunt altijd naar binnen met commissies voor werkdagen/avonden, geef dat dan echter UITERLIJK 1 dag van tevoren door aan het bestuurslid dat stand-by staat: 

Week 11 juli: Joris 

Week 18 juli en week 25 juli: bel een van de bestuursleden 

Week 1 augustus: Tinka 

Week 8 augustus: Angelo 

Week 15 augustus: Annemarie 

Week 22 augustus: Harm 

Hierna zijn we gewoon weer aanwezig. Fijne vakantie!

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!