Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • ma 27 mei 2019, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart en wie weet bak jij voor de volgende keer de taart!

 • ma 27 mei 2019, 15:15
  Spelletjesmiddag

  Iedereen weet intussen wel wie de mol is, maar weten jullie ook wat de laatste streek van de mol is? Een spellenmiddag laten organiseren! Dus kom gezellig spellen spelen.

  P.S. Pizza wordt waarschijnlijk besteld, neem alstublieft cash mee.

 • di 28 mei 2019, 15:00
  Eerstejaars Fest1val

  De twee eerstejaars commissies bundelen de krachten en gaan een grote activiteit organiseren!  Kom gezellig eten, chillen en allerlei spellen doen bij het eerstejaars fest1val, voor en door eerstejaars! Alles is gratis dus sleep al je vrienden mee en dan maken we er gegarandeerd een leuke middag van. Ouderejaars zijn natuurlijk ook welkom!.

 • di 28 mei 2019, 17:00
  Bèta Voetbal Competitie (Herhaling)

  De voetbal competitie van 7v7 tussen bèta studieverenigingen.
  De wedstrijden zullen 5 weken achter elkaar plaatsvinden op de dinsdag, van 17:00 tot 19:00.
  Inschrijven kan (binnenkort) als geheel team (minstens 8 deelnemers per team), kosten zijn 50 euro per team.
  Schrijf je in bij de boekverkoop!

 • wo 29 mei 2019, 23:00
  Ascension 2019

  Zeven studievereniging komen samen om het grootste feest van het jaar neer te zetten. 

  29 mei // 23:00 - 04:00

  -- VERKOOP --
  Early bird kaartjes €6,00 (uitverkocht)
  Regular kaartjes €8,50
  Online kaartjes T.B.A.

  Deze kaartjes zijn verkrijgbaar bij de boekverkoop, iedere dag van 12:30 - 13:30. Op = op.

  Meer informatie? Check http://ascension-utrecht.nl

 • zo 2 jun 2019, 12:00
  Cycling High Tea

  A-EskwaTaart represents: Cycling High Tea!

  Op zondag 2 juni, tussen 12:00 en 18:00, gaat het gebeuren. Een dag vol zelfgemaakt lekkers, gezelligheid en mooi fietsweer (hopelijk). 

  Meedoen is makkelijk. Vorm een tweetal, maak iets lekkers, zorg dat je een fiets hebt en wij regelen de rest! Ook als het vormen van een tweetal niet lukt kan je je nog steeds inschrijven. Dan proberen wij je aan iemand te koppelen. Denk eraan dat één iemand van het tweetal in Utrecht moet wonen om een klein groepje mensen te kunnen ontvangen in zijn/haar huis. Er zullen 4 rondes worden gehouden van elk 1,5 uur waarin je telkens bij een ander tweetal wat gaat eten om vervolgens weer door te fietsen naar het volgende adres. 

  Je kunt je nu hier inschrijven via de Google Forms link. 

 • zo 2 jun 2019, 17:00
  Deadline Poster Wedstrijd

  Heb jij de allermooiste poster van a-eskwadraat gemaakt? Mail deze dan naar promocie@a-eskwadraat.nl en maak kans op exclusieve prijzen! Je hebt tot en met 2 juni de tijd om je poster in te sturen.

 • ma 3 jun 2019, 12:45
  INTRO THEMABEKENDMAKING

  Kom 3 Juni in de pauze naar de Minnaert hal en ontdek het thema en de supermentoren van de Intro 2019!!

  Kom alvast in de stemming en schrijf je in als MENTOR of HELPER!

 • ma 3 jun 2019, 16:00
  Wiskunde departementsdag

  De wiskunde departementsdag is een leuke dag voor de docenten en studenten wiskunde. 

   

  Het programma zal bestaan uit leuke praatjes, een pizzaborrel en gezelligheid.

 • ma 3 jun 2019, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniers. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie-Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskundeavond. Een avondje samen onder het genot van een koekje leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • di 4 jun 2019, 11:00
  Klein Kampioenschap Wiskunde (MuKW)

  Dinsdag 4 juni vindt alweer de achtste editie van het muKW (Klein Kampioenschap Wiskunde) plaats. Dit is een wiskundewedstrijd speciaal voor eerstejaars, en ook voor ouderejaars die het vak analyse volgen (de laatsten zullen een apart klassement krijgen). Je krijgt 2 uur de tijd om je over 4 pittige opgaven te buigen die er niet zozeer om gaan dat je alle stellingen uit je hoofd kent, maar meer dat je creatief bent en 'out of the box' kunt denken. Denk bijvoorbeeld aan de opgaven van de wiskunde olympiade. De vragen zijn verdeeld over de categorieën analyse, kansrekening, lineaire algebra en wat is wiskunde.

  Wanneer voldoende inzet is getoond, kunnen er waarschijnlijk bonuspunten worden verdiend voor het vak Inleiding Analyse.

  Meer informatie vind je hier.

  (Locatie en tijd onder voorbehoud)

 • di 4 jun 2019, 13:00
  Lunchlezing DSW

  De codekwaliteit van een applicatie moet evenredig zijn met de verwachte levensduur. Iets wat maar kortstondig leeft of maar eenmalig hoeft te werken moet precies dat goed doen: eenmalig goed werken. Code kwaliteit is over het algemeen minder belangrijk. Dit is een typisch kenmerk van een opdracht die je voor je studie doet; je levert het in en daarna hoef je er niet meer naar te kijken. Applicaties die in het bedrijfsleven worden gebouwd, moeten vaak vele jaren mee. Hoe zorg je ervoor dat zoiets vanaf het begin goed wordt opgezet? Hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit behouden blijft of zelfs verhoogd wordt? Hoe ga je om met veranderingen en hoe zorg je ervoor dat onhandige initiële keuzes je geen pijn gaan doen? Tijdens deze sessie gaan we voornamelijk naar technische problemen en oplossingen kijken. Hiervoor zullen we een minimale hoeveelheid code nodig hebben, maar ons vooral met architectuur en processen bezig houden. Er zal ook wat over teamdynamiek voorbijkomen. 

 • wo 5 jun 2019, 20:00
  Bèta Music Night 2019

  Een concert vol met live muziek, van rock, jazz, funk tot metal (en alles wat daar tussenin zit), gespeeld door muzikale A–Eskwadraters!

  Kaarten zijn NU in de verkoop! Ga naar betamusicnight.nl om jouw plekje veilig te stellen voor het gaafste concert van het jaar.

 • do 6 jun 2019, 16:30
  AEX-borrel

  Hoe hoog krijg jij je koers?

 • do 6 jun 2019, 16:30
  Commissie fotoshoot

  Kom allemaal met je commissie op de foto tijdens de AEX borrel! 

 • za 8 jun 2019, 10:00
  Ouderdag 2019 : Ouder Space

  Tijdens de ouderdag kunnen ouders een dagje meelopen met een aantal studenten. Op deze dag worden er twee hoorcollege's gegeven, een rondleiding om de universiteit, een commissie fair en een gezellige borrel. Het thema dit jaar is "Ouder Space".

Leden

2337

Activiteiten 2017-2018

315

Actieve commissies

38

Foto's

94789