Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • vr 20 apr 2018, 15:00
  Batavierenrace

  De Batavierenrace is de grootste estafetteloop ter wereld van Nijmegen naar Enschede en dit jaar is het al weer de 46ste editie! Het afsluitende feest is het grootste studentfeest van de Benelux, alleen daarom zou je al mee willen doen. 

  De race van Nijmegen naar Enschede wordt afgelegd in 3 ploegen: de nacht-, ochtend- en middagploeg. Met je ploeg rijd je in een busje naar de verschillende etappes om hier je loper en je fietser om te wisselen. Niemand loopt namelijk alleen, er fietst altijd een teamgenoot naast je om gezellig met je te kletsen, aan te moedigen, de hemel in te prijsen of je door de zware stukken heen te trekken, wat jij ook maar nodig hebt. Nadat je met je ploeg weer terug bent op de campus Enschede is het tijd om lekker te chillen. Misschien duik je je tent in om nog een beetje slaap te pakken of misschien ga je wel lekker een potje voetballen. Alles kan. In de avond is het tijd voor feest: kies een tent uit met je favoriete muziek en ga helemaal los! Val daarna snurkende in slaap op je luchtbedje, zodat je de volgende ochtend lekker brak, uhh ik bedoel uitgerust, weer terug naar Utrecht/huis kan.

  Het wordt een weekend vol gegarandeerde gezelligheid, dus wacht niet langer met het kopen van een kaartje voor dit toffe sportevenement, want vol=vol! De prijs zal uiteindelijk rond de 37 euro liggen.

  De inschrijfformulieren liggen nu bij de boekverkoop!

 • ma 23 apr 2018, 12:00
  A-EskwaTaart

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart!

 • ma 23 apr 2018, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniers. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie-Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskundeavond. Een avondje samen onder het genot van een koekje leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • di 24 apr 2018, 00:00
  HalfjaarlijkseHappening

  Wat gaan we doen? Weten wij ook nog niet, maar houd de dag vrij.

 • do 26 apr 2018, 15:15
  Tai pan spellenavond

  Ooit gehoord van Tai Pan? Het is een kaartspel met bommen, honden, feniksen, draken, Big House, straten en zelfs Mahjong. Als je het verband ziet, of juist niet ziet, is het misschien leuk om mee te komen spelen. Er zullen zeker mensen zijn die de regels kunnen uitleggen, en anders wel om goede potjes mee te spelen. Zal het iemand lukken een grote Tai Pan uit te spelen?

  Er is ook een mogelijkheid om andere spelletjes te spelen vanavond.

  N.B. er is nog niks bekend over mogelijkheid tot pizza, dit wordt nog nagevraagd, en zal waarschijnlijk nog worden aangepast.

 • do 26 apr 2018, 16:30
  Stoute borrel

  Even wat borrels inhalen, ja toch? En omdat het koningsnacht is, kom in de meest oranje outfit die je hebt en krijg misschien gratis bier.

 • ma 30 apr 2018, 15:15
  spelletjesavond

  Zo lang al geen Spellenavond. Dat kan toch niet?

 • ma 30 apr 2018, 20:00
  Cabaret - Daniel Arends

  hahaha lachen

 • di 1 mei 2018, 15:00
  Carrièresymposium

  Weet jij nog niet waar je later wil werken? Of heb je helemaal geen idee wat er allemaal mogelijk is in de toekomst? Of wil je gewoon graag weten hoe het te werk gaat binnen een bedrijf? Kom dan naar het Carrièresymposium! Er zullen deze dag 9 bedrijven komen vertellen, verdeeld in 3 tracks, Turing, Euler en Newton. We sluiten af met een borrel waarbij je ook nog je netwerk kan uitbereiden door een praatje te maken met de aanwezige bedrijven. Schrijf je in via deze link.

  Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.carrieremaand.nl.

 • di 1 mei 2018, 18:45
  NGU lezing mei

  Spreker en onderwerp zijn nog niet bekend

  De NGU lezingen zijn lezingen over vette natuurkundeonderwerpen georganiseert door het Natuurkundig Gezelschap te Utrecht. Als studenten zijn wij hier ook meer dan welkom. De lezingen zijn voor algemeen natuurkundig publiek en daarom ook goed te begrijpen voor eerste- en tweedejaars. Vanwege het late tijdstip sponsort de NGU pizza's voor de lezing.  Als je voor 16:30 op de dag van de lezing inschrijft voor de activiteit staat er om 18:45 GRATIS pizza voor je klaar in het KBG op de eeste verdieping aan het begin van de gang naar het BBG. Wil je naar de lezing maar hoef je geen pizza? Schrijf je dan niet in. 

 • wo 2 mei 2018, 17:30
  Betavoetbalcompetitie (BVC)

  Beta, geen alfa

 • do 3 mei 2018, 13:15
  Lego Scrum

  Heb je altijd al willen weten hoe het is om te Scrummen? En wil je dit dan meteen op een veel leukere manier doen, namelijk met Lego? Dat kan nu! In een team ga jij een aantal opdrachten voltooien door creatief te bouwen en daarmee aan verschillende requirements te voldoen. Denk jij dat jij de echte Agile Scrum Master bent? Dan zien we je op 3 mei!

 • vr 4 mei 2018, 12:30
  MOAWOA

  De leukste wiskundewedstrijd van het jaar! Zie hier voor meer informatie en inschrijven

 • ma 7 mei 2018, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart!

 • ma 7 mei 2018, 13:00
  Sollicitatietraining door ING

  ING komt een sollicitatietraining geven, meer info volgt.

 • di 8 mei 2018, 17:30
  Betavoetbalcompetitie (BVC) (Herhaling)

  Beta, geen alfa

 • Cas Jongerius

 • Elrick Weterings

 • Emma Griffin

 • Ken de Ruiter

 • Marieke van der Wegen

 • Niels van den Bunt

 • Paul van Grol

 • Ravi de Berg

 • Wiebe de Vries

Leden

1932

Activiteiten 2016-2017

277

Actieve commissies

44

Foto's

90567