Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • wo 21 nov 2018, 12:45
  Locatie bekendmaking Studiereis 2019

  Woow! Waar gaat de studiereis van komend jaar heen? In de pauze maken we het bekend en we zijn daarna nog in de kamer om alle vragen te beantwoorden en om te zorgen dat je je kan inschrijven voor deze geweldige reis. Schrijf je hier in!

 • wo 21 nov 2018, 17:00
  Toneel Audities!

  Altijd al willen leren toneelspelen? Kan je al toneelspelen en wil je graag een platform om dat te showen? Heb je gewoon zin in een gezellige avond? Kom snel auditie doen! Ook dit jaar zal er in maart een toneelstuk worden opgevoerd, en daar hebben we jou voor nodig! Ja, jij ja! Schrijf je snel in, en dan zien we je op 21 november in BBG 1.61

 • do 22 nov 2018, 12:45
  LEKKER MET DE MEIDEN: SPIROGRAFEN

  Lekker met de meiden chillen,

  Lekker met de meiden worteltaart,

  Lekker met de meiden knutslen

  Ons haar zit in de staart.


  Lekker met de meiden tek'nen

  Lekker met de meiden spirograaf

  Lekker met de meiden cirkels

  Jezus wat is dit gaaf!

 • do 22 nov 2018, 15:30
  Wink eet vla!

  !!!DE ACTIVITEIT VAN HET JAAR!!!

  "Wink eet vla" is dé experimentele activiteit van dit jaar! Kom om 15:30 (of later) lekker naar de gezelligheidskamer en geniet onder het genot van een lekker drankje uit de colakas met zijn allen van Wink die met zijn blote handen vla eet. Dit hele tafereel zal minstens tot 20:00 duren, maar als Wink zijn doorzettingsvermogen het uithoudt zal het misschien nog wel langer duren.

  FAQ:

  Q: Is het de bedoeling dat ik ook vla eet?

  A: Nee. De intentie achter deze activiteit is dat Wink met zijn blote handen vla eet, en dat je kijkt hoe hij dit een belachelijk lange tijd doet.

  Q: Mag ik vla meenemen?

  A: Wanneer je lekkere smaken vla meeneemt kun je dit aan Wink geven, zodat hij ervan kan eten.

  Q: Moet ik dan alleen kijken naar Wink die vla eet (MET ZIJN BLOTE HANDEN)?

  A: In essentie, ja. Echter wordt onderlinge gezelligheid zeer aangemoedigd, zodat er samen gegeten en geborreld kan worden. Ook is er geen verbod op onderlinge weddenschappen over hoeveel vla of hoelang Wink kan eten.

  Q: Is er eigenlijk een reden om NIET naar deze activiteit te komen?

  A: Nee, sorry.

  Q: Consumeer jij de vla of zal͍̱̱̪̺ ̢̯̲͉̦͉̥d͚̺e͢ ̢̪̖ṿ̜l͔͇̦̯̳͚̙͞a̟̗̳ j͈̼̖͙ͅo̳͙u͍̫̼͈̝͎͎ ̷̝͔̹c͓̻̬̻͇̜o̯͍͈͓ͅn̞͔̫͈̙ͅs̗̪͟u̼̳̞̹ͅm͓̼̱ẹ͜r͕͘e̞͖n̤?̴̻

  Ạ̧͚̤̬̦̀:͏̵͍͔͓̩̣͓͈̝̞ͅ ̸͓̻̲̜͚̝͔͉̟͚̰̯̠̥͢a͏̴̨͈͉̞̬͚͙̘͝a̛̠̠̱a̸͉͈̖͡a҉̷̠̺̪͉͙̰̝̯̺̦a̸̸҉͍̼̙̝͓̣̫̫̬̮̘̯̣̤͕͕́͟ą̵͓̬̝̯̣͢ͅͅa̵͜͟҉͉̮͖̟͇̼̺̘̱͍͍̯a̢̢҉͎̣͈̰̫̘̖͖̠͓̺̙̩̱̻͎̭a͡͏̰̼͚̖͖a͘͢͡҉̛̥̜͈̲̹̱̥̫̜̞̘͙a̪̥̺̼̺̳͍͔͔͎͖̻̝͓͜͝ͅą̴̮̺̰̻͇͙̕͝a̡̯͚̬̻̝͉̝̻̭͇̤̱͇̙̕a̶͝͏҉̭̙̞̻̻̪̦̲̰̲̘̥̝̭͖̼͇a͏̶̢̢̹͖͎̮̯̯͍̱͚̮̜̪͢a̸̷̱͉̥̭̖̪͎̳̖̭͖̺̦̕a̢̛͖̩͈̦̠͘͘a̷̙̩̮͙̖̥̥͘ạ̸̵̻̣̬̰̮͖̟̘͔̯̼̩͖̱͜á̶͕͓͓̗̫͔̗̜̬̞͈̕͢à̲̙͙̖̥͎̥̱̙͍̕͞ͅḁ̛̛͔͕͎͉̬̫͚̞a̶̶̢̤͈̩͎̣̟̙̲͙̱ͅà̴̢͔͔̜̬̖̙̹̰̜͇̱͚͠͞à̸̱̜̤̯͖̭͇̫̜͇̹͈̼̳̬̘̯͝a̡̜̮̲͎̲̤̮̮͉͉̰̳̩̯̖͈̺̕͢͟͝ͅa̱͇͙͓̕à͓̯̠͎͢͟͠͡ą͢͡͡҉̣̪͉̖̖ͅa̛҉̧͕̠̯̺͇͚̮͉̭̪̞̹̖͎͟͟a̧͔̖̝̥̲̗̻̫̜̮͓̺͔̗͎̬͟͟͝ͅa̟̜̟̩̟̕͘͜a̵҉̴̙͉͔̩̜̀á̘͈̙͓͝͞a̴̸͙̹̪̗͔̭͍̭̰͔̙̙̣͎͓̮͖͞ͅa͎̲͚͇̹̳̘̠͖̫̣̲̤͟͢͟͡a̸͎̤̻̻̬̣͖̘̠͎͍̣̠͝a҉̛͘҉̨̞̯̳̙̜͓̙͓̙͉̫̤̤͕̬

 • vr 23 nov 2018, 23:30
  Stedentrip Londen

  Jaaaa Londen! Voor maar €12 zullen we op vrijdag laat in de avond naar Londen vertrekken met de bus. Op zaterdagavond gaan we in de avond weer terug naar het mooie Utrecht. Je hebt dus een hele dag om in Londen rond te huppelen! 

 • di 27 nov 2018, 15:15
  Spellenavond

  Nu de winter nadert, en het langzaamaan vroeger donker begint te worden, lijkt het rond 3 echt al op de avond, gaan de lichten aan, en wil iedereen vast graag gezellig samen zijn. En welke betere manier om gezellig samen te zijn, dan met elkaar spellen te spelen. Kom gezellig spelletjes spelen, en jezelf vermaken op de spellenavond van November. Het begint misschien in de middag, maar heeft echt die fijne avondsfeer.

  De Spellen voor het Grote Spellenspel zijn ditmaal: Dominion: 5pt. en Hive: 2pt.

  P.S. We zullen waarschijnlijk pizza bestellen. Als je er ook een hiervan wilt, raden wij aan cash mee te nemen.

 • wo 28 nov 2018, 17:00
  Agent X

  Mis je de meetkunde van de middelbare school of heb je helemaal geen meetkunde meer gehad en wil je wel graag weten wat het is? Kom dan naar de opvolger van de HOMO, MIAUW, E en EDNUKTEEM: AGENT X (Anonieme Geometrieolympiade: Elimineer Nietsontziend Tegenstanders, X editie). Naast meetkunde bevat de wedstrijd ook vragen die misschien iets met meekunde te maken hebben. Neem je geodriehoek mee!

 • vr 30 nov 2018, 16:30
  BBCie LUSTRUM

  Lust jij ook rum?

  Bestel hier voor 6 euro een pizza (betaling op de borrel, met contant, pin of borrelkaart): https://goo.gl/forms/Nh82vrompQIrSPcH2

 • ma 3 dec 2018, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart en wie weet bak jij voor de volgende keer de taart!

 • ma 3 dec 2018, 17:15
  Sinterklaasdobbelspel

  Sinterklaas. Wie kent hem niet? Wij kennen hem wel, en daarmee ook de jarenoude traditie van het Sinterklaas dobbelspel. Het is opzich heel simpel: je neemt een paar ingepakte cadeautje's mee, legt ze midden op een tafel, gaat erom heen zitten, en dobbelt een paar maal met een veel te grote dobbelsteen om het lot van de cadeautje's te bepalen, terwijl je geniet van de aanwezige versnaperingen. Ga je naar huis met wat je zelf gebracht hebt? Misschien met een nieuwe pen? of met het super geheime ding waarvan niemand weet wat het is? Het maakt eigenlijk niet veel uit, zolang je er maar van genoten hebt.

 • di 4 dec 2018, 13:00
  Lunchlezing NAVARA "Mobile development at the highest level"

  Mobile first software engineering; hoe ontwikkel je een succesvolle app voor een grote corporates?
  een introductie over; code quality, high performance, full stack development, hybrate native frameworks, user experience

   

  Meer over NAVARA

   

 • do 6 dec 2018, 17:15
  PhD-praatje

  Heb je nog geen idee wat het betekent om een PhD te doen of wil je de ervaringen van een echte wiskunde-PhD'er horen? Kom dan naar ons PhD-praatje! Deze activiteit is bedoeld voor studenten die de bachelor wiskunde doen, maar iedereen met interesse is welkom.

  Activiteit, datum, prijs, tijd, locatie etc. onder voorbehoud.

 • di 11 dec 2018, 18:00
  Bedrijvendiner 2018

  Het Bedrijvendiner is een van de grootste arbeidsmarktorientatie-evenementen van het jaar. Wij nodigen 21 studenten en 3 bedrijven uit om elkaar te ontmoeten onder het genot van een uitgebreid diner in een restaurant midden in Utrecht, geheel verzorgd door ons! Per gang zul je met 2 werknemers praten van een van de bezoekende bedrijven en krijg je een informele doch informatieve blik in hoe het is om bij dit bedrijf te werken.

  Hoeveel kost dit dan? Helemaal niks. Wij betalen al het eten en drinken voor jullie. Mooi toch?

  Wil jij je aanmelden voor het bedrijvendiner? Stuur dan je CV op  voor 25 november 23:59 naar extern@a-eskwadraat.nl. Als jouw CV gekozen wordt, krijg je snel meer te horen!

   

  Dit jaar zullen de volgende drie bedrijven aanwezig zijn op het diner:

  - Capgemini

  - BDO

  - Gupta Strategists

   

 • do 13 dec 2018, 16:30
  Casinoborrel

  Ik gok dat t wel leuk wordt.

 • ma 17 dec 2018, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart en wie weet bak jij voor de volgende keer de taart!

 • ma 17 dec 2018, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniers. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie-Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskundeavond. Een avondje samen onder het genot van een koekje leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • Hanna den Oudsten

 • Marieke Gelderblom

 • Rens Wolters

 • Tijmen van der Spijk

Leden

2336

Activiteiten 2017-2018

315

Actieve commissies

39

Foto's

93470