verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

busy
Martijn Bouman
Martijn van Dartelen
Neil Evers
Robbert van Erpers Roijaards
Tom Standaar

Bekendmaking kandidaatbestuur 2017-2018

Gisteren hebben wij onze keuze voor het kandidaatsbestuur bekend gemaakt. Dit zijn Tara Fokker, Sarita de Berg, Joris Dral, Willem Hulst, Victor Veldstra, David de Best en Sander Kuipers. Op 22 mei is de AV waarin we gaan stemmen of zij het werkelijk zullen worden. Mochten leden het er niet mee eens zijn, dan is er een mogelijkheid om een tegenbestuur te vormen. Om dit te doen moet je met een groep van 7 zijn en je opgeven als tegenbestuur vóór 4 mei. Daarna moeten ons kandidaatsbestuur en alle tegenbesturen vóór 15 mei hun functieverdeling aan ons doorgeven zodat wij het 15 mei op de site kunnen zetten. Hopelijk is de procedure zo voor iedereen duidelijk, voor vragen kan je ons altijd mailen. We hopen jullie allemaal te zien op 22 mei tijdens de AV. Groeten, Arjan Schimmel, namens "Even Serieus."

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

Wil jij als iOS Developer werken in het app development team aan uitdagende projecten van Topicus Onderwijs, zoals een programma waarmee leren voor kinderen en hun leraren zoveel makkelijker en leuker wordt, in en buiten de klas? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wil je meer vacatures bekijken? Kijk dan hier.