Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • wo 27 okt 2021, 20:00
  Lustrum Cantus (UITVERKOCHT)

  Let op: testen voor toegang van toepassing!

  Alle informatie: https://lustrum.a-eskwadraat.nl

  Het is eindelijk zo ver! Tijd voor de jaarlijkse cantus van A–Eskwadraat! De laatste cantus is al weer wat langer geleden, maar dat betekent dat deze alleen maar beter kan worden. Voor slechts 20 euro kun je, ruim voorzien van bier en onder de leiding van de heer Hulst en heer Geel, al zingend en drinkend een fantastische avond tegemoet gaan, en van deze lustrumeditie een geweldige herinnering maken.

  Het wordt een top avond, dus waarom zou je niet komen? Maar vergeet niet een bierpul en een wit shirt waar op geschreven mag worden mee te nemen, en wees op tijd!!!

  Het wordt een topavond,  dus waarom zou je niet komen?

  Koop hier (uitverkocht) je kaartje! Koop alleen een kaartje voor jezelf zodat je ook ingeschreven staat bij de activiteit anders is hij niet geldig!

 • do 28 okt 2021, 12:00
  Mokken versieren

  Heb je altijd al je artistieke energie willen gebruiken om een mok om te toveren tot een prachtig kunstwerk? kom gezellig langs! Je hoeft niks zelf mee te nemen en er zijn geen entree kosten. Kom dus lekker chillen, mokken versieren en zie je kunstwerk verschijnen in de woonkamer van A-Eskwadraat!

 • vr 29 okt 2021, 09:00
  Wiskunde Escape Room

  Probeer binnen 45 minuten te ontsnappen uit een kamer vol puzzels, raadsels en andere (wiskundige) moeilijkheden. Ook geschikt voor eerstejaars!

  Schrijf je in door een mail te sturen wiskunde@a-es2.nl met een groep van 4 tot 6 personen en een tijdslot. De beschikbare tijdslots beginnen ieder heel uur van 9:00 t/m 18:00.

 • wo 3 nov 2021, 13:00
  VOS: Infinitesimaalrekening en lineaire algebra 1

  Het einde van het blok komt eindelijk een beetje in zicht, maar daarmee ook helaas de eerste tentamenweek. Volg jij het vak infinitesimaalrekening en lineaire algebra 1? Kun jij nog wel wat hulp gebruiken? Dan is A-Eskwadraat daar voor jou! We organiseren namelijk een VOS: VakOnderSteuning. Er zijn deze middag ouderejaars aanwezig die je kunnen helpen!

 • do 4 nov 2021, 13:00
  VOS: Wiskundige Technieken 1

  Het einde van het blok komt eindelijk een beetje in zicht, maar daarmee ook helaas de eerste tentamenweek. Volg jij het vak wiskundige technieken 1? Kun jij nog wel wat hulp gebruiken? Dan is A-Eskwadraat daar voor jou! We organiseren namelijk een VOS: VakOnderSteuning. Er zijn deze middag ouderejaars aanwezig die je kunnen helpen!

 • za 6 nov 2021, 08:00
  Spellen spektakel

  Het jaarlijkse spellenspektakel is in opkomst! En beter nieuws! De kaartverkoop is open! Op zaterdag 6 november zullen we de hele dag besteden aan het kijken naar en spelen van spellen die nog niet zijn uitgebracht! Koop je kaarten nu bij de dictaat verkoop van a-eskwadraat! 

  LET OP: DE KAARTEN ZIJN SLECHTS BESCHIKBAAR TOT 21 OKTOBER!

 • ma 15 nov 2021, 15:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskunde Avond. De activiteit zal weer gewoon in de a-eskwadraatkamer plaatsvinden! Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

  Van ons wordt verwacht dat we om 19:30 uit het gebouw zijn. We beginnen daarom al met de RWA om 15:00, maar je bent later natuurlijk ook gewoon welkom!

 • wo 17 nov 2021, 15:00
  Kamp 2021

  Deze activiteit is bedoeld voor eerste- en tweedejaars. Voor meer informatie zie deze site.

 • ma 22 nov 2021, 09:00
  De kamer is een strand!

  Het event van het jaar is terug! Wederom wordt de kamer een strand. Compleet met alles wat een strand nodig heeft! Trek je gaafste strand outje aan en doe alsof het nog zomer is!!!

 • di 23 nov 2021, 09:15
  SNiC MobilIT

  SNiC is terug

  Na een jaar vol corona gedoe is het befaamde SNiC terug: het IT-conferentie voor CS/AI studenten. De conferentie is georganiseerd door studenten, voor studenten. Met lezingen van (wereld)beroemde en vooraanstaande professionals, ondernemers en academici, wordt je ondergedompeld in een interessant onderwerp van informatica. Je krijgt de kans om te netwerken, er zijn heel veel goodies te verkrijgen, de laatste ontwikkelingen in het betreffende thema worden gepresenteerd en er is heel lekker eten. Maak je klaar voor een hele zorgeloze dag met interessante praatjes, lekkere lunch & avondeten en natuurlijk een borrel. Je wordt opgehaald terug gebracht met de bus, en het kost allemaal maar €11,00!

  Dit jaar is het thema MobilIT: we focussen op alle innovaties in het snijvlak van IT en mobiliteit. Onze drie tracks zijn zo gekozen dat elk onderwerp besproken wordt. Zelfrijdende auto's worden steeds levensvatbaarder, maar hoe zit het met de veiligheid van deze auto's? Maar MobilIT gaat verder dan alleen voertuigen, innovaties in exoskeletten zorgen ervoor dat gehandicapte mensen weer kunnen lopen, of dat bouwvakkers hun kracht bijna kunnen vertienvoudigen. Ten slotte, in een toenemende digitale wereld moeten onze algoritmes blijven verbeteren. Hoe komen we van één plek naar een andere plek, of bestellen we producten op een efficiënte manier? Al deze onderwerpen, en meer, zullen besproken worden op de conferentie.

  De komende weken zullen er interessante sprekers, partners en meer bekend gemaakt worden. Ready to get hyped? Kijk voor meer informatie op  mobilit.snic.nl. Tot 23 november!

  Mis het niet en koop je SNickets nu hier!

 • wo 24 nov 2021, 13:00
  Halfjaarlijkse Happening (Lustrumeditie)

  Save the date! Meer informatie volgt...

 • wo 24 nov 2021, 20:00
  Bèta Music Night 2021

  We gaan dit jaar weer het grootste en leukste concert van A-eskwadraat houden! Met een geheime setlist gevuld met alles van Rock tot Jazz maar ook Metal zal er voor ieder wat leuks bij zitten.

  Er is dit jaar een iets kleinere capaciteit dus zorg dat je op tijd je kaartje koopt! Ook ga je een geldige Corona QR code nodig hebben, dus vergeet deze niet!

  Deuren open vanaf 19.30
  Aanvang 20.00

  Koop je tickets hier!

 • ma 29 nov 2021, 19:00
  Escape-room Borrel

  TBA

 • wo 1 dec 2021, 16:30
  Meetkunde Wedstrijd

  Mis je de meetkunde van de middelbare school of heb je helemaal geen meetkunde meer gehad en wil je wel graag weten wat het is? Kom dan naar de opvolger van de vele andere meetkunde wedstrijden waaronder AGENT X, WOORDGRAP en GOEDHEILIGMAN! Naast meetkunde bevat de wedstrijd ook vragen die misschien niets met meetkunde te maken hebben. Vergeet zeker je geodriehoek niet!

  De wedstrijd zal zoals gebruikelijk ergens binnen de universiteit plaatsvinden, de precieze locatie volgt nog. De wedstrijd zal beginnen om 17:00, inloop vanaf 16:30.

 • ma 6 dec 2021, 15:30
  LiveLocatieVerstoppertje

  Het spel der spellen is terug! De naam spreekt voor zich, iedereen deelt de livelocatie en een deel mag zich verstoppen over de hele Uithof, alle openbare gebouwen mag je in. Zo kom je nog eens ergens ;) en leer je gelijk alle goede verstopplekjes van de Uithof kennen, dat kan nooit onhandig zijn! Voor de allerbeste is er natuurlijk een leuke prijs te winnen!

 • do 16 dec 2021, 21:00
  Lustrum Zwembadfeest

  Save the date! Meer informatie volgt...

Leden

3086

Activiteiten 2020-2021

231

Actieve commissies

38

Foto's

100247