Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • za 25 nov 2017, 00:00
  Stedentrip Berlijn (24-uurs-reis)

  We gaan op 24 november naar Berlijn voor de 24-uursreis. Voor maar 13 euro word jij op en neer gebracht naar Berlijn in de nacht van 24 november. Dan heb je de hele zaterdag om te doen wat je wilt, en dan nemen we je de nacht van 25 november weer mee terug! Voor die prijs kun je nog niet eens op en neer naar Tilburg!

 • ma 27 nov 2017, 00:00
  Laatste week inschrijven Studiereis

  Dit is de laatste week om je in te schrijven voor de allerbeste studiereis ooit! Ga samen met ons naar Wenen en Budapast en geniet van een week vol gezelligheid, informatie en plaatselijk weer met of zonder bier. Meer info en het registratieformulier vind je op reis.a-eskwadraat.nl

 • ma 27 nov 2017, 18:00
  Boulderen

  We gaan lekker Boulderen met de SportCie! Voor slechts €5,- gaan we bij Boulderhal Sterk eens even lekker klimmen en klauteren! Klimschoentjes zijn daar (optioneel) te huren. Tot dan!

   

  Let op: de activiteit begint nu pas om 18:00 i.v.m. het vervangen van een mat bij de Boulderhal

 • di 28 nov 2017, 12:45
  DiMiO/WWW'tje: Persoonlijke ontwikkeling

  Het SONS en het WOL houden samen een DiMiO/WWW'tje over persoonlijke ontwikkeling. We horen graag wat je vindt van bijvoorbeeld AMO-activiteiten en Academic Skills. 

  Deze activiteit wordt voor natuurkunde- en wiskundestudenten georganiseerd door het StudentenOverleg Natuur- en Sterrenkunde (SONS) en het Wiskunde OverLeg (WOL).

 • di 28 nov 2017, 17:15
  LaTeX cursus deel 3

  In dit deel kijken we hoe je plaatjes, interne referenties en een inhoudsopgave in LaTeX kan krijgen.

  Breng je eigen laptop mee.

 • wo 29 nov 2017, 15:14
  Spelletjesavond

  Het is weer tijd voor een spellenavond. Dit wil je niet missen.

 • do 30 nov 2017, 12:00
  Cake-en-zopie, maar dan gratis!

  Huh, warme chocolademelk en cake, gratis? Jazeker! Kom gezellig in de A-eskwadraat kamer  tussen 12 uur en 16 uur en geniet van iets lekkers!

  Tot donderdag!

  dÊCloos 

 • do 30 nov 2017, 16:30
  Steen-papier-schaarborrel

  Het wordt leuk
  Disclaimer: Een potje steen-papier-schaar spelen is op eigen risico.

 • ma 4 dec 2017, 12:00
  A-EskwaTaart

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart!

 • wo 6 dec 2017, 17:15
  Sinterklaas Dobbelspel

  We gaan een dobbelspel spelen voor Sinterklaas! Iedereen die mee wilt doen neemt een paar (meer = beter) kleine cadeautjes (hebbedingetjes van rond de €2, heb je een leuk idee of wil je ergens vanaf?) mee, en dan gaan we de cadeautjes met behulp van een dobbelsteen en spelregels uitpakken en omruilen!

  Er zullen pepernoten zijn! Als je niet op tijd kunt zijn kun je later binnenkomen als je er niet op tijd kan zijn.

 • do 7 dec 2017, 19:00
  Filmavond

  Filmavond

 • vr 8 dec 2017, 00:00
  Paarse Vrijdag

  Het is weer Paarse Vrijdag, de jaarlijkse feestdag om je paarse kleding aan te trekken en blij te zijn met alle mensen die zich niet identificeren als hetero of cisgender. 

 • vr 8 dec 2017, 13:15
  NK Integreren

  Op 8 december 2017 zal in Utrecht al weer het 9e NKI plaatsvinden. Iedereen die goed is in integralen uitrekenen, of het gewoon erg leuk vindt om te doen, is welkom. De wedstrijd bestaat simpelweg uit het uitrekenen van zoveel mogelijk integralen. Wie hier binnen de gegeven twee uur het verst mee komt, zal uitgeroepen worden tot Nederlands Kampioen Integreren.

  Anders dan andere jaren gaan we dit jaar niet uit eten met elkaar.

 • di 12 dec 2017, 12:45
  WWW'tje: Studentassistenten

  Wat vind je van de studentassistenten die je tot nu toe gehad hebt? Wat zou beter kunnen? Hoe vinden de studentassistenten de training die er nu voor is? We horen graag jouw mening. 

  Deze activiteit is alleen bedoeld voor wiskundestudenten. 

 • di 12 dec 2017, 13:00
  Kerstshirt versieren!

  Het is november. De dagen worden korter, de nachten kouder. En wat is er dan beter dan met een soepkom hete thee onder een dekentje kruipen om op te warmen?
  Om in de kerstsfeer te komen trek je hiervoor natuurlijk je favoriete kersttrui aan. Maar na een tijdje begin je het te warm te krijgen en je weet het niet meer: kersttrui? Dekentje? Je wilt kerstsfeer maar ook een dekentje!!! AAAAAAH! 

  Geen paniek, er is een oplossing. Een KERSTSHIRT!!! Dat je helemaal zelf kan komen versieren!!
  Je kan zelf een shirt meenemen of ons een (wit) shirt laten regelen. Als je wilt dat wij een shirt voor je meenemen kan je dat vóór 3 december hier aangeven.
  Er zullen kerstkoekjes zijn, er zal kerstmuziek zijn, KERST!!!!

 • di 12 dec 2017, 17:15
  LaTeX cursus deel 4

  We behandelen allemaal nuttige truckjes.

  Neem je laptop mee.

 • Jacky Kessels

 • Samuel Spithorst

 • Wim Mol

Cijfers

Leden

1918

Activiteiten 2015-2016

294

Actieve commissies

41

Foto's

89131