verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

busy
Evie Roebroek
Harold Langen
Kambiz Sekandar
Pauline Bakker
Richelle Boone

Boeken blok 2

Beste student,

De tentamenweek voor blok 1 komt er al weer aan, maar vergeet daardoor niet je boeken te bestellen voor blok 2! Maak hier tussen het keihard leren door dus even tijd voor!

Ga naar https://aeskwadraat.itdepartment.nl/home en selecteer welke boekenlijst je wilt zien. Vervolgens vink je de boeken aan die je wilt bestellen. Onderaan de pagina geef je je lidstatus van A-Eskwadraat aan (lid, niet-lid of wil lid worden), dit is van belang voor de korting: als lid krijg je namelijk 20% korting!

Als je nog niet eerder via de webshop besteld hebt, zul je een account op de webshop aan moeten maken. Hierna kun je bestellen!

Met vragen, opmerkingen of klachten over je bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice (088-2030369 of contactformulier op de webshop). Voor alle andere vragen, opmerkingen of klachten (of als je niet zeker weet bij wie je nou moet zijn) kun je terecht bij de Boekencommissaris (boeken@a-eskwadraat.nl).

Met vriendelijke groeten,

Rens de Heer
Boekencommissaris A-Eskwadraat
 

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

Keylane ontwikkelt en implementeert flexibele standaardsoftware voor de kernprocessen van verzekeraars en pensioeninstellingen.

Wie denkt dat je als software engineer alleen maar bezig bent met programmeren die heeft het mis. In deze functie bestaan je werkzaamheden naast programmeren ook uit het opstellen van technisch- en logisch programmaontwerpen. Met je teamgenoten en de klant voer je regelmatig overleg om de kwaliteit te waarborgen en voortgang te bewaken.

Bij Keylane werk je in verschillende teams: teams die uitbreidingen ontwikkelen op de standaard softwareoplossing en teams die maatwerkprogrammatuur realiseren. De software die Keylane bouwt is bedrijfskritisch en zeer complex. Als software engineer moet je steeds een aantal stappen vooruit kunnen denken.

 

Wil je meer vacatures bekijken? Kijk dan hier.