Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • di 19 jan 2021, 11:00
  WKTL: Wekelijkse Koffie-Thee-Leut-Üürtje (Herhaling)

  De WKTL is er weer! Pak je koffie, thee en een koekje en kom gezellig leuten op de A-Es discord!

  a-es2.nl/discord

 • di 19 jan 2021, 13:00
  Workshop SeederDeBoer

  Digitale transformaties

  Workshop m.b.t. consultancyvaardigheden

  Wij zijn SeederDeBoer: een toonaangevend organisatieadviesbureau als het gaat om het vormgeven van business-, digitale en procestransformaties. Tijdens onze workshop ontdek jij het snijvlak van IT en verandermanagement. ​Via een levensechte en uitdagende casus over digitale transformaties kruip jij in de huid van één van onze consultants. Jouw uitdaging is om niet alleen technische aspecten, maar ook op organisatie- en op menselijk niveau succesvol te veranderen.

  Tegelijkertijd leer je meer over ons bedrijf, onze werkzaamheden en ons Consultancy Traineeship. Dit traineeship is de ideale springplank van je carrière! Onze Junior Consultants zorgen immers dagelijks voor vernieuwing, verjonging en energie bij verschillende opdrachtgevers. Kortom, sluit aan en ondervind wat wij dagelijks doen en of het traineeship bij jou past.

 • di 19 jan 2021, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie-Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskundeavond. Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have (online) cookies!

 • wo 20 jan 2021, 14:00
  WKTL: Wekelijkse Koffie-Thee-Leut-Üürtje (Herhaling)

  De WKTL is er weer! En dit blok ook op woensdag! Kom jij ook gezellig leuten?

  a-es2.nl/discord

 • wo 20 jan 2021, 17:00
  Bestuurs informatie uurtje

  Ben je nou benieuwd wat een bestuur nou precies uitspookt op een dag, wil je weten wat je kan leren en kan verwachten tijdens een bestuursjaar? Kom dan vooral even digitaal langs bij het bestuurs informatie uurtje, waarin meerdere (oud) bestuursleden hun ervaringen delen, en waar natuurlijk ook genoeg tijd is om alle vragen te stellen die je maar wilt. Hopelijk tot dan!

 • wo 20 jan 2021, 20:00
  Ken-je-eerstejaars-bingo

  Wil je meer mensen leren kennen?
  Kom dan gezellig naar de “Ken-je-eerstejaars-bingo!”

  Op woensdag 20 januari, om 20:00 organiseren wij een gezellige online activiteit in de vorm van een aantal speeddates. Je zult hier kort kennismaken met verschillende leden van Aeskwadraat, en daarna is er natuurlijk tijd om te blijven hangen en na te praten.

  Zoals de naam al suggereert hebben we een bingo-element ingevoegd: Om er zeker van te zijn dat er genoeg gespreksstof zal zijn, hebben we een aantal eigenschappen/vragen bedacht en die op bingokaarten gezet. Hoe meer leuke vragen je aan de ander stelt, hoe sneller je dus bingo hebt. Maar als je niet zo’n fanatieke bingospeler bent, is dat geen probleem want dit element is zeker niet verplicht.

  Een tweede, nog belangrijker element: Zorg ervoor dat je je favoriete dankje bij de hand hebt. Dit mag zowel wel als niet alcoholisch zijn. Zo heb je meteen een gespreksonderwerp en een extra kruisje op je bingokaart

  Geef je snel op en gebruik de onderstaande link of code om in het team te komen waar de activiteit plaatsvindt:

  https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a6462a3cf84b64678a99a4615f3f3fb9b%40thread.tacv2/Algemeen?groupId=f6e2ad70-209b-4c40-8d17-054ac6bd0115&tenantId=d72758a0-a446-4e0f-a0aa-4bf95a4a10e7

  code: cwhskf6

  Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres:

  ecxellencie@a-eskwadraat.nl

  Tot snel bij onze eerste activiteit,

  ECxellenCie

 • ma 25 jan 2021, 12:50
  NK Hoofdrekenen

  Begin het jaar goed, en probeer zo snel mogelijk een paar sommen uit je hoofd uit te rekenen. Het duurt maar een kwartiertje!

  Moet jouw brein ook weer even opwarmen na de vakantie? Test of je nog kan rekenen met het NK Hoofdrekenen! Het doel is om zonder kladpapier zoveel mogelijk opgaven goed uit te rekenen binnen het kwartier.

  Opgaven worden gepubliceerd om 12:50 via de A-eskwadraat Discord. Voor deelname verzoeken we je je oplossingen in te sturen via wiskunde@a-es2.nl om uiterlijk 13:10.

 • wo 27 jan 2021, 14:00
  WKTL: Wekelijkse Koffie-Thee-Leut-Üürtje (Herhaling)

  De WKTL is er weer! En dit blok ook op woensdag! Kom jij ook gezellig leuten?

  a-es2.nl/discord

 • wo 27 jan 2021, 19:00
  Tai-Pan

  Het is weer tijd voor een Taipan spellenmiddag. Nu de gezelligheidskamer al bijna een jaar dicht is, wordt dit beroemde(beruchte) kaartspel crimineel weinig gespeeld. Gelukkig is het heel goed mogelijk om ook online te taipannen. Kom daarom naar de online taipan spellenavond om een potje te spelen.

  We gaan spelen op https://www.onlinetichu.com/Site. Je moet hiervoor wel eerst een account aanmaken maar dat is simpel gedaan.

  Zoals altijd zitten we op de A-Es discord en is er vrije inloop!

 • wo 24 feb 2021, 15:30
  Algemene Vergadering d.d. 24 februari 2021

  << Algemene Vergadering d.d. 21 september 2020

  <<< Algemene Vergadering d.d. 26 februari 2020

   

  • De Algemene Vergadering onder het 75ste bestuur van A–Eskwadraat, 'Ben Bij' zal plaatsvinden. Op deze vergadering zal het bestuur haar beleidsupdate en een begrotingsupdate presenteren. 

  Meer informatie over de Algemene Vergadering volgt snel!

  (Voorlopige) Agenda


  1. Opening
  2. Vaststellen agenda
  3. Ingekomen stukken
  4. Vorige notulen
  5. Mededelingen
  6. Beleidsupdate
  7. KB procedure
  8. Begrotingsupdate
  9. CFR
  10. Activiteiten
  11. W.V.T.T.K.
  12. Rondvraag
  13. Sluiting

  Ingekomen stukken


  Tot op heden zijn er geen stukken bestemd voor de Algemene Vergadering binnengekomen. Als er stukken binnenkomen die behandeld zullen worden zullen deze beschikbaar komen op deze pagina. Machtigingen kunnen aan het adres van de secretaris doorgegeven worden.

  Vorige notulen


  De notulen van de vorige AV kun je binnenkort hier vinden.

  Beleidsupdate 'Ben Bij'


  Bij dit punt zal een update gegeven worden over het beleid van 'Ben Bij'.

  KB-procedure


  Bij dit punt zal de KB procedure worden uitgelegd.

  Begrotingsupdate 'Ben Bij'


  Bij dit punt zal een update gegeven worden over de begroting van 'Ben Bij'. 

  Stukken

 • vr 16 apr 2021, 09:00
  FYSICA 2021

  FYSICA is the annual physics conference of the Netherlands' Physical Society (NNV). The NNV exists 100 years this year. 

  FYSICA 2021 takes place on Friday 16 April 2021 in the afternoon. Most parts of the program will be virtually (in Zoom). 

  We are delighted that Nobel Prize Laureate Reinhard Genzel did accept our invitation to give a lecture. An online edition of the Young Speakers Contest will be part of this event as well. The Physica Prize will be awarded and the laureate will give a lecture too.

 • za 8 mei 2021, 11:00
  LIMO 2021

  Meer informatie komt later!

Leden

2902

Activiteiten 2019-2020

230

Actieve commissies

38

Foto's

99983