verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

busy
Ben Balkenende
Enrico Mosca
Jordy van Londen
Marnix Vreugdenhil
Tim Brouwer

Bekendmaking kandidaatbestuur 2017-2018

Gisteren hebben wij onze keuze voor het kandidaatsbestuur bekend gemaakt. Dit zijn Tara Fokker, Sarita de Berg, Joris Dral, Willem Hulst, Victor Veldstra, David de Best en Sander Kuipers. Op 22 mei is de AV waarin we gaan stemmen of zij het werkelijk zullen worden. Mochten leden het er niet mee eens zijn, dan is er een mogelijkheid om een tegenbestuur te vormen. Om dit te doen moet je met een groep van 7 zijn en je opgeven als tegenbestuur vóór 4 mei. Daarna moeten ons kandidaatsbestuur en alle tegenbesturen vóór 15 mei hun functieverdeling aan ons doorgeven zodat wij het 15 mei op de site kunnen zetten. Hopelijk is de procedure zo voor iedereen duidelijk, voor vragen kan je ons altijd mailen. We hopen jullie allemaal te zien op 22 mei tijdens de AV. Groeten, Arjan Schimmel, namens "Even Serieus."

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

Energietechniek vraagt om knappe koppen. Zorg jij dat duizenden zonnepanelen en windmolens aangesloten kunnen worden op het energienet van Alliander?

Wat houdt de functie in?

Studie afgerond en boordevol ambitie? Dan zit je goed in het Alliander technisch traineeship. Wij dagen je uit om in rap tempo door te groeien tot toptechneut. Je werkt aan verschillende technische uitdagingen die je zelf kan kiezen, waardoor je het bedrijf snel leert kennen. Je draagt bijvoorbeeld bij aan projecten voor energiebesparing of je ontwerpt de infrastructuur voor een intelligent energienet. Zo groei je snel door naar een functie als consultant, engineer, projectmanager of asset analist. Je maakt ook een persoonlijk ontwikkeltraject om te groeien in jouw vakgebied én als persoon. Zie jij het zitten om snel door te groeien naar een technische functie op hoog niveau?

Op dit moment zijn we op zoek naar 10 technisch trainees die per 1 juni 2017 kunnen starten, meld je vandaag nog aan! Het volgende startmoment is 1 oktober 2017. 

Wil je meer vacatures bekijken? Kijk dan hier.