verbergen

Welkom bij A–Eskwadraat

A–Eskwadraat is de vereniging voor studenten van de studies Gametechnologie, Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht.

Boekenafdeling Oefententamens Vacaturebank Foto's Activiteitenagenda

busy
Guido Reitsma
Ilja Gubins
John Krijger
Lennart van Doremalen
Niek Wallenburg
Roeline van der Heide
Wouter Florijn

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

Heb jij het potentieel én de ambitie om kort na het Traineeship een functie met veel verantwoordelijkheid te gaan vervullen? Dan ben jij misschien wel dé toekomstige IT leider in onze transitie naar dé digitale verzekeraar.

De functie: Tijdens het IT Management Traineeship werk je twee jaar aan je professionele ontwikkeling binnen Achmea én aan jezelf. Dit is geen standaardprogramma, maar een passend individueel traject. Het bestaat uit vier opdrachten van ieder zes maanden, waarvan drie opdrachten plaatsvinden binnen de verschillende afdelingen van Achmea IT. Waar je werkt aan thema’s zoals Innovatie, Security & Big Data. 
Tenminste één opdracht voer je uit binnen een van onze divisies zoals Zilveren Kruis, Centraal Beheer of Interpolis. De eerste opdracht wordt voor je gekozen. De inhoud van de overige opdrachten bepaal je zelf, maar sluiten natuurlijk wel aan op je leerdoelen. 
 

Wil je meer vacatures bekijken? Kijk dan hier.