Studievereniging A–Eskwadraat

Gametechnologie – Informatica – Informatiekunde – Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • do 26 apr 2018, 12:00
  Bekendmaking winnaar Het Beste Idee van A-Eskwadraat!

  Donderdagmiddag zal er dan de uiteindelijke winnaar van Het Beste Idee van A-Eskwadraat bekend gemaakt worden! Wie zal het zijn? Kom morgen even langs de kamer lopen en we zullen het je vertellen!

  Als je niet langs kan komen wees dan niet getreurd; we zullen het ook op de facebookpagina bekendmaken. Echter heeft langskomen misschien ook wel smakelijke voordelen.

 • do 26 apr 2018, 15:15
  Tai pan spellenavond

  Ooit gehoord van Tai Pan? Het is een kaartspel met bommen, honden, feniksen, draken, Big House, straten en zelfs Mahjong. Als je het verband ziet, of juist niet ziet, is het misschien leuk om mee te komen spelen. Er zullen zeker mensen zijn die de regels kunnen uitleggen, en anders wel om goede potjes mee te spelen. Zal het iemand lukken een grote Tai Pan uit te spelen?

  Er is ook een mogelijkheid om andere spelletjes te spelen vanavond.

  N.B. er is nog niks bekend over mogelijkheid tot pizza, dit wordt nog nagevraagd, en zal waarschijnlijk nog worden aangepast.

 • do 26 apr 2018, 16:30
  Stoute borrel

  Even wat borrels inhalen, ja toch? En omdat het koningsnacht is, kom in de meest oranje outfit die je hebt en krijg misschien gratis bier.

 • ma 30 apr 2018, 15:15
  spelletjesavond

  Zo lang al geen Spellenavond. Dat kan toch niet?

 • ma 30 apr 2018, 20:00
  Cabaret - Daniel Arends

  hahaha lachen

 • di 1 mei 2018, 15:00
  Carrièresymposium

  Weet jij nog niet waar je later wil werken? Of heb je helemaal geen idee wat er allemaal mogelijk is in de toekomst? Of wil je gewoon graag weten hoe het te werk gaat binnen een bedrijf? Kom dan naar het Carrièresymposium! Er zullen deze dag 9 bedrijven komen vertellen, verdeeld in 3 tracks, Turing, Euler en Newton. We sluiten af met een borrel waarbij je ook nog je netwerk kan uitbereiden door een praatje te maken met de aanwezige bedrijven. Schrijf je in via deze link.

  Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.carrieremaand.nl.

 • di 1 mei 2018, 18:45
  NGU lezing mei

  Spreker en onderwerp zijn nog niet bekend

  De NGU lezingen zijn lezingen over vette natuurkundeonderwerpen georganiseert door het Natuurkundig Gezelschap te Utrecht. Als studenten zijn wij hier ook meer dan welkom. De lezingen zijn voor algemeen natuurkundig publiek en daarom ook goed te begrijpen voor eerste- en tweedejaars. Vanwege het late tijdstip sponsort de NGU pizza's voor de lezing.  Als je voor 16:30 op de dag van de lezing inschrijft voor de activiteit staat er om 18:45 GRATIS pizza voor je klaar in het KBG op de eeste verdieping aan het begin van de gang naar het BBG. Wil je naar de lezing maar hoef je geen pizza? Schrijf je dan niet in. 

 • wo 2 mei 2018, 17:30
  Betavoetbalcompetitie (BVC)

  Beta, geen alfa

 • do 3 mei 2018, 13:00
  Tosti Masterchef

  Wil jij je laten gelden en de titel Tosti Masterchef van 2018 binnenslepen. Schijf je dan snel in!

  16 mensen zullen strijden voor de begeerde titel van Tosti Masterchef 2018. Hiervoor zullen ze verschillende testen moeten doen waarin ze op verschillende tosti maak kwaliteiten worden getest. Weet je niet of je het in je hebt om een Tosti Masterchef te zijn, maar hou je wel van gratis tosti's. Kom dan kijken in de Vagant en proef wat onze deelnemers ervan hebben gebakken. (Kom je alleen kijken dan hoef je je niet in te schrijven).

  PS: Deelnemers die strijden om de titel worden verwacht de volle twee uur er bij te zijn.

 • do 3 mei 2018, 13:15
  Lego Scrum

  Heb je altijd al willen weten hoe het is om te Scrummen? En wil je dit dan meteen op een veel leukere manier doen, namelijk met Lego? Dat kan nu! In een team ga jij een aantal opdrachten voltooien door creatief te bouwen en daarmee aan verschillende requirements te voldoen. Denk jij dat jij de echte Agile Scrum Master bent? Dan zien we je op 3 mei!

 • vr 4 mei 2018, 12:30
  MOAWOA

  De leukste wiskundewedstrijd van het jaar! Zie hier voor meer informatie en inschrijven

 • ma 7 mei 2018, 12:00
  A-EskwaTaart (Herhaling)

  Pak een gratis stukje taart van A-EskwaTaart!

 • ma 7 mei 2018, 13:00
  Sollicitatietraining door ING

  ING komt een sollicitatietraining geven, meer info volgt.

 • di 8 mei 2018, 17:30
  Betavoetbalcompetitie (BVC) (Herhaling)

  Beta, geen alfa

 • wo 9 mei 2018, 23:00
  Project siX 2018

  Voor meer informatie, zoals wanneer de deuren sluiten (spoilers: 1 uur), bezoek het facebook evenement HIER. Zet jezelf ook op 'gaan' of 'geinteresseerd'!

  Normal birds kunnen ook online gekocht worden door HIER te  klikken.

  Project siX wordt georganiseerd door zeven studieverenigingen van de Universiteit Utrecht. SV ContactStudy Association ECU'92Studievereniging V.U.G.S., N.W.S.V Helix, Studievereniging A-EskwadraatStudievereniging Perikles en UPV Alcmaeon hebben 4 jaar een team gevormd, toegewijd aan het organiseren van het feest van het jaar voor studenten in Utrecht en daarbuiten! Zien wij jou ook 9 mei in Central Studios?

  Line-up:
  23:00 - 00:00 / DJ Benaiah
  00:00 - 01:30 / Artistic RAW
  01:30 - 02:30 / The Galaxy
  02:30 - 04:00 / Von Blitz

   

 • vr 11 mei 2018, 00:00
  PLANCKS 2018

  Physics League Across Numerous Countries for Kick-ass Students (PLANCKS) is een internationale theoretische natuurkundewedstrijd voor bachelor- en masterstudenten.

  Sinds 1995 vindt Project Interuniversitaire Olympiade Natuurkunde (PION) plaats in Nederland en in 2012 kwam vereniging SPIN op het idee om een internationale versie hiervan op te zetten: PLANCKS.

  Het PION is de voorronde voor deze wedstrijd, dus doe mee en wie weet ga jij ons vertegenwoordigen op PLANCKS!

 • Andries Salm

 • Jeroen Vreugdenhil

 • Manon Verra

Leden

1932

Activiteiten 2016-2017

277

Actieve commissies

44

Foto's

90568