Boeken bestellen
Boeken bestellen

Er is het een en ander veranderd omtrent onze boekverkoop. Vanaf blok 1 in 2015-2016 kun je namelijk je boeken bestellen via een webshop en kun je zelfs je boeken thuis laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je boekenpakket bij A-Eskwadraat te laten bezorgen tot 1 week voor het begin van het blok. Je betaalt direct online en hoeft dus niet meer bij A-Eskwadraat te betalen voor je boeken. Je dictaten koop je nog wel bij A-Eskwadraat.

 

Ga naar https://aeskwadraat.itdepartment.nl/ en selecteer de gewenste boekenlijst. Vink de boeken aan voor de vakken die je gaat volgen het komende blok. Helemaal onderaan de pagina moet je nog even aangeven of je lid bent of niet. Ben je al lid, dan krijg je 20% korting op al je boeken. Ben je nog geen lid, dan kun je dat ook worden door een lidmaatschap van 30 euro erbij te kopen om zo toch van de korting te kunnen genieten. Vervolgens moet je inloggen of een account aanmaken als je nog niet eerder hebt besteld. Hierna vul je je betaal- en adresgegevens in en betaal je online. Je boeken worden zo snel mogelijk verstuurd naar het door jou aangegeven adres.

 

 

Zo simpel is het! Met vragen, opmerkingen of klachten kun je altijd terecht bij de boekencommissaris boeken@a-eskwadraat.nl. We horen het graag als we dingen kunnen verbeteren!