Bekendmaking Kandidaatsbestuur 2016-2017

Vol trots presenteren we jullie ons voorstel voor het kandidaatsbestuur 2016 - 2017:

 

Arjan Schimmel

Harry den Hollander

Julius Linssen

Michal Janssen

Milo Plomp

Rens de Heer

TIm Hoogenkamp

 

De functieverdeling zal later online komen, minstens een week voor de AV op 26 mei.

De deadline om je bij ons aan te melden met een tegenbestuur en dan een functievoorlichting te krijgen is op maandag 9 mei.

Boeken blok 4!

Beste allemaal,

Hoera! De boeken voor blok 4 zijn te bestellen via de webshop!

Ga naar https://aeskwadraat.itdepartment.nl/home en selecteer welke boekenlijst je wilt zien. Vervolgens vink je de boeken aan die je wilt bestellen. Onderaan de pagina geef je aan of je lid bent van A-Eskwadraat, lid wilt worden of niet lid wilt worden.
Als je lid bent, ontvang je 20% korting op je boeken. Als je aangeeft dat je lid wilt worden betaal je hiervoor direct de standaard éénmalige lidmaatschapskosten van 30 euro en krijg je ook de 20% korting.

Als je nog niet eerder via de webshop besteld hebt, zul je een account op de webshop aan moeten maken. Hierna kun je bestellen!

Met vragen, opmerkingen of klachten over je bestelling kun je terecht bij het contactformulier op de webshop. Voor alle andere vragen, opmerkingen of klachten (of als je niet zeker weet bij wie je nou moet zijn) kun je terecht bij de Boekencommissaris (boeken@a-eskwadraat.nl).
Veel plezier met je verse boeken!

Met vriendelijke groeten,

Annemarie Koop
Boekencommissaris A-Eskwadraat

Boekverkoop voortaan geopend 12:30 - 13:30

Vanaf maandag 15 februari zal de boekverkoop van 12:30 tot 13:30 geopend zijn, het uur om de grote pauze heen. Zorg er dus voor dat je tussen die tijden je dictaten en kaartjes komt kopen!

MyWorkspace

MyWorkplace

Alle software beschikbaar in de cloud? Niet gebonden zijn aan de UB of studielandschappen? Binnenkort is het allemaal mogelijk!

Vanaf september 2016 (streefdatum) staat alle software die je nodig hebt voor je studie in de cloud en kan je deze overal bereiken. Momenteel staat er nog maar een deel van de software in de cloud en loopt er een pilot bij een beperkt aantal opleidingen. Natuurkunde, wiskunde en informatica behoren tot deze opleidingen, dus pak alvast deze kans en gebruik je software overal op al je apparaten (zelfs op smartphones is het mogelijk).

Mocht het nog niet perfect werken (missende software, te trage verbindingen, etc.), geef het dan door via de ‘Feedback’-knop hier zodat het vanaf september zo goed mogelijk werkt voor alle studenten!

Commissievacaturebank

Wil je in een commissie, maar heb je nog geen idee welke? Onder vereniging->commissies vind je al onze commissies, of neem een kijkje op de commissievacaturebank!

Word lid van de Facebookgroep!

Wil je nog beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten? Word dan lid van de Facebookgroep!

  • Brendan Determan
  • David van Balen
  • Joanneke Jansen
  • João Alpuim
  • Jorrit Drewes
  • Lukas Arts
  • Roel van den Broek