Bestuur 2021-2022
Bestuur 2021-2022

« Bestuur 2020-2021

Bestuur 2022-2023 »

76ste Bestuur (2021-2022)

High Five

 
Matthieu Barentsen

Voorzitter/Commissaris Onderwijs

Vice-Commissaris Extern, BHV
 
Matthieu Barentsen
Student Gametechnologie

voorzitter@a-eskwadraat.nl

onderwijs@a-eskwadraat.nl

Menno Breddels

Secretaris/Boekencommissaris

Vice-Penningmeester, Busjesverantwoordelijke, ICT
Menno Breddels
Student Informatica

secretaris@a-eskwadraat.nl

boeken@a-eskwadraat.nl

Daniël Kuijper

Penningmeester

Vice-Commissaris Intern, EHBO, Functionaris persoonsgegevens, CFR
Daniël Kuijper
Student Natuurkunde

fiscus@a-eskwadraat.nl

 

 
Camilla Kuijper

Commissaris Intern

Vice-Voorzitter, Vice-Onderwijs, EHBO, Kelderbeheer
Camilla Kuijper
Student Kunstmatige Intelligentie

intern@a-eskwadraat.nl

Hannah Moespot

Commissaris Extern

Vice-Secretaris, Vice-Boekencommissaris, BHV, CFRr
Hannah Moespot
Student Natuurkunde

extern@a-eskwadraat.nl

 

Elke dag van 10:00 tot 17:00 is er een bestuurslid aanwezig in de gezelligheidskamer (BBG 269/270) of werkkamer (BBG 271). Na 17:00 kun je ons verder ook vinden rondom de kamers van A–Eskwadraat. Elektronische post kan naar bestuur@a-eskwadraat.nl, bellen kan naar 030-2534499. Iedere donderdag hebben wij van 09:00 tot 11:00 een bestuursoverleg waar wij dus niet beschikbaar zijn.

Heb je op- of aanmerkingen over A–Eskwadraat of het bestuur die je niet direct aan het bestuur wil geven? Geef ze dan door aan onze Adviesraad! Je kan ze bereiken via email op ar2122@a-eskwadraat.nl of kijk op de commissiepagina!

 

Over Matthieu


Matthieu Barentsen Heehoi! Ik ben Matthieu "Matthieu" Barentsen, en mag me dit jaar de voorzitter en commissaris onderwijs van onze vereniging noemen. Dit betekent dat ik voornamelijk mijn tijd besteed aan het ondersteunen van mijn bestuur, waarnaast ik allerlei kleinere taakjes doe zoals vergaderingen voorzitten, contact met de universiteit onderhouden, stukjes schrijven en diploma-uitreikingen bezoeken. Naast me prominenter voordoen dan ik ben vind ik het ook heel leuk om gezellig met mensen te praten, bijvoorbeeld over games, muziek, filosofie (in vlagen dan) en de vraag of ontbijt de eerste maaltijd van de dag is óf gewoon een maaltijd in de ochtend (of andere willekeurige stellingen/dilemma's). Spreek me dus vooral aan als je me ziet, ik vind het altijd wel gezellig om even te babbelen of een of ander spelletje te spelen! Dan nu nog een kleine toevoeging, puur omdat ik getriggered werd door de alignment van de tekst en de afbeelding. :)

Over Menno


Menno Breddels Hoi! Ik ben Menno en ik ben de secretaris en boekencommissaris dit jaar. Het is ondertussen bijna een traditie dat de secretaris van het bestuur uit de AxiCie komt, en ik heb besloten om die trend door te zetten. Aangezien er te weinig bestuursleden zijn dit jaar heb ik ook de rol van boekencommissaris erbij genomen, waar ik ook erg van geniet. Dat betekent dus dat ik vooral bezig ben met tekst, of ik die nou zelf schrijf of dat ik er voor zorg dat studenten teksten voor hun studie kunnen lezen. Daarnaast ben ik best veel in de gezelligheidskamer te vinden (ik zit er zelfs terwijl ik dit schrijf), dus kom vooral een keer chillen! Naast het bestuur ga ik elke maandag basketballen bij USBF en houd ik van muziek maken. Zie je me nou een keer langskomen, spreek me dan vooral aan!

Over Daniël


Daniel Kuijper Hallo! Ik ben Daniël en ik ben de vereniging van deze penningmeester. Dat betekent dat ik dit jaar jullie declaratie mag uitbetalen, vragen over geld mag beantwoorden en over het algemeen de financiële administratie van A-Eskwadraat mag bijhouden. Naast financiële vragen kan je bij ook altijd terecht om een praatje te maken over natuurkunde, films of een ander leuk onderwerp. Ook kan je me altijd aanspreken om een spelletje te spelen(Coup, schaken, bridge, er zijn genoeg opties). En bij deze Duke ik bij het volgende potje coup, dus geef me mijn muntjes maar!

Over Camilla


Camilla Kuijper Hoi beste mensen! Ik ben Camilla, maar de meeste van jullie hebben me vast wel een keer zien rondlopen bij A-Eskwadraat. Ik zit hier namelijk al een tijdje en ben trots om mezelf kamermeubilair te mogen noemen :slightly_smiling_face:. Ik ben dit jaar Commissaris Intern, wat betekent dat ik de commissies en de jaarplanning beheer van deze vereniging. Dus, als je besluit om in een commissie plaats te nemen, krijg je vast en zeker met mij te maken. Meestal is dat vooral heel gezellig hoor, echt een aanrader (ik vind met mezelf praten namelijk best leuk). Verder ben ik nu druk bezig met het schrijven van mijn scriptie en houd ik ook erg van gamen, meestal ben ik iets te veel met dat laatste bezig en te weinig met het eerste. Ook ben ik natuurlijk altijd in voor een praatje of een spelletje in de gezelligheidskamer, dus kom vooral langs! Tot snel!

Over Hannah


Hannah Moespot HeyHey lieve lezers! Mijn naam is Hannah Moespot en ik ben dit jaar jullie lieftallige Commissaris Extern van A-Eskwadraat. Dit betekend dat ik verantwoordelijk bent voor het praten met bedrijven en hiermee het binnen halen van sponsor geld. Daarnaast organiseer ik de ArbeidsMarktOriëntatie activiteiten (AMO) om Bèta’s toch een beetje na te laten denken over hun toekomst. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar met behulp van de (beste commissie) SpoCie. Maar ik ben natuurlijk niet alleen met serieuze dingen bezig. Ik zit graag in de gezelligheidskamer te haken of kletsen met wie dan ook, met een warm kopje thee in mijn handen. Daarnaast hou ik van zang en muziek en kan je me de afgelopen twee jaar hebben gezien op de online open podium en hopelijk de live versie dit jaar. Dus spreek me vooral aan voor een AMO praatje (ik hoor graag jullie mening) of om haakpatronen te ruilen. Dikke knuffel, Hannah.

Kamerdiensten

DatumOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag9.00 uur tot 17.00 uur
Deze tijden wijken af vanwege COVID-19 maatregelen. 
 

Boekverkoop

DatumOpeningstijden
In de eerste week van een blok10.45 uur tot 14.15 uur
Maandag t/m Vrijdag12.30 uur tot 13.30 uur

We verkopen overigens ook de dictaten en kaartjes in de kamer van 13:30 tot 15:00!

Deze tijden kunnen wederom afwijken vanwege COVID-19