ContribuCie
ContribuCie

De ContribuCie

De ContribuCie houdt zich op verschillende punten bezig met de ledenadministratie. Het meeste hiervan is de vinden op de Leden-pagina's. Verder gaat de ContribuCie over de volgende zaken:

  • Adreswijzigingen
  • De mailinglijst van A-Eskwadraat
  • Waarom heb je een loginnaam nodig en hoe verander je het wachtwoord?
  • Afstudeerders

Adreswijzigingen

Wanneer je verhuisd bent, of op een andere manier een nieuw postadres hebt gekregen, dan moet je dat ook doorgeven aan A-Eskwadraat. Dat kun je bijvoorbeeld doen door een verhuisbericht te sturen (Princetonplein 5, 3584 CC Utrecht), het zelf aan te passen bij je profiel op de website of door even langs te komen bij de boekverkoop om je nieuwe adres door te geven.
Wat je natuurlijk ook kunt doen is een mailtje sturen naar mij (secretaris@a-eskwadraat.nl) en daarin je adreswijziging zetten.

De mailinglijst

Als je van de mailinglijst afwilt, dan staat hieronder hoe dat moet. We hopen echter dat je op de hoogte gehouden wilt blijven worden van de activiteiten die A-Eskwadraat ook voor jou organiseert.

  1. Log in op deze site. (Als je nog geen login hebt, klik op de link 'Help!')
  2. Klik nu op je eigen naam (linksboven) en vervolgens op het potloodje rechts in je scherm
  3. Wil je van de mailinglijst af, zorg dan dat je het relevante abonnement uitvinkt.
  4. Klik nu op 'Wijzigen'

Inlognaam & wachtwoord website

De gegevens in de Leden-database zijn bedoeld om studiegenoten en A-Eskwadraat(actieve)leden te zoeken. Niet-leden mogen niet van dit systeem gebruik maken. Oneigenlijk gebruik van de persoonsgegevens wordt gemeld bij de politie.

Heb je toch loginproblemen, weet je niet welk emailadres bij ons bekend is, of hebben wij misschien helemaal geen emailadres van jou? Mail dan naar mij (de Secretaris), of vraag even hulp bij de boekverkoop (dagelijks 11:30 tot 13:30). Je kunt ook even een bestuurslid vragen die in de A-Eskwadraatwerkkamer aan het werk is.

Afstudeerders

Als je afgestudeerd bent of gestopt met je studie eindigt je lidmaatschap bij A-Eskwadraat. Aan het eind van het jaar wordt gecontroleerd wie er nog studeert, de rest wordt lid-af gemaakt. Studeer je halverwege het jaar af, dan hoor ik dat graag van je.

Michal Janssen
Secretaris.