ESCapade
ESCapade

Inhoud

ESCapade

De ESCapade organiseert programmeerwedstrijden, zoals het UKP (Utrechts Kampioenschap Programmeren) en de afvaardiging naar het BAPC (Benelux Algorithm Programming Contest) en het NWERC (North-West European Regional Contest). Ook wordt elk jaar voor het vak Datastructuren het μKP georganiseerd.

Wie zijn wij?

Programmeerwedstrijden

Zowel het UKP, het BAPC en het NWERC zijn programmeerwedstrijden. Een programmeerwedstrijd is, zoals het woord al zegt, een wedstrijd in programmeren. In teams van twee of drie personen moeten in een bepaalde tijd (meestal vijf uur) zoveel mogelijk programmeeropgaven afgewerkt worden. Hierbij ligt de nadruk op het bedenken van slimme oplossingen en algoritmen.

Enkele tips en trucs
Ons jurysysteem Dom Judge

Voor meer informatie, mail de ESCapade
escapade@A-Eskwadraat.nl.

UKP 2021

Om mee te mogen doen met het BAPC (voorheen NKP) moet je je kwalificeren in de voorronde, het Utrechts Kampioenschap Programmeren. De eerstvolgende editie van dit UKP zal begin volgend studiejaar (2021/2022) zijn. De beste teams mogen door naar het BAPC.

We gebruiken ons eigen jurysysteem DOMjudge. Je kunt hier de handleiding voor deelnemers(EN) vinden zodat je goed voorbereid aan de wedstrijd kunt beginnen. Lees op zijn minst de samenvatting op de eerste bladzijde goed door.

Het UKP is weer geweest!

 

μKP 2021

Het μKP komt er weer aan. Het vindt plaats op maandag 28 juni. Inschrijven kan hier.