Alumni Carrièrevoorlichting
Alumni Carrièrevoorlichting

Weet jij nog niet zeker wat je na je studie wilt doen? Denk je aan een PhD plek, wil je aan de slag als programmeur of klinkt een baan als consultant toch wel heel verleidelijk? Wil je een keer horen hoe werknemers over hun baan denken in plaats van de bedrijven die graag willen dat je bij ze komt werken?

Woensdag 14 mei van 17:00 tot 18:30 zullen 4 oud-leden van de vereniging kort vertellen over hun carrière en over hun persoonlijke keuzes in en ervaringen met de banenmarkt. Deze informaticus, wiskundige en twee natuurkundigen hebben een diversiteit van banen en verschillende paden die naar die banen hebben geleid.
Eerst zullen zij zelf kort hun eigen verhaal doen en daarna is er voldoende kans om ze persoonlijk vragen te stellen onder het genot van een drankje.

Onze gasten:

Edwin Snoek: Na zijn PhD in de natuurkunde is hij door gegaan in de wetenschappelijk wereld. Hij werkt nu als octrooigemachtigde.

Joke Kikstra: Na haar opleiding wiskunde is ze begonnen als economisch medewerker bij het Centraal Planbureau. Ze heeft vervolgens bij verschillende ministeries gewerkt en is momenteel beleidscoördinator bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Pieter van Breugel: Na zijn natuurkunde studie is hij al snel de wereld van de testen en certificatie ingerold. Zo werkt hij momenteel als directeur bij NMi (welke meetapparatuur voor de metrology certificeert) en een nieuw bedrijf, Kiwa ExVision (test en certificeert op het gebied van explosie veiligheid).

René de Groot: Na een studie in de informatica is hij begonnen in de ICT-detachering. Hij is daarbij begonnen met Enterprise Java en daarna overgestapt naar mobile, waar hij nu nog steeds mee bezig is als Mobile Technology Specialist.

Voor vragen kan je altijd mailen naar de AlumniCie.

  • Commissie: HistoriCie
  • Begin: wo 14 mei 2014, 17:00
  • Eind: wo 14 mei 2014, 18:30
  • Aanvullende website: http://www.carrieremaand.nl
  • Locatie: Minneart bovenkantine
  • Organisator: A–Eskwadraat
  • Poster: Nee