Vacaturebank
Vacaturebank
Vacaturetype:
Studies: Informatica
Informatiekunde
Natuurkunde
Wiskunde


#DaaromBijOrdina

Met alle ontwikkelingen rondom digitalisering, security & privacy en machine learning, stijgt de vraag naar mensen die inzicht kunnen geven in hoe al deze ontwikkelingen relevant en nuttig zijn voor organisaties: Business Consultants! Binnen Ordina werken Business Consultants die actief zijn op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Zij bedienen samen de grootste organisaties in Finance, Zorg, Overheid en Industry.

Ben jij de Young Professional Business Consultant die geen uitdaging uit de weg gaat?

#JouwTraineeship
Met ons Young Professional Programma bieden we jou als recent afgestudeerde een traject aan waarin je jouw capaciteiten en kennis optimaal kunt ontwikkelen. In dit tweejarige programma kun je ervaring opdoen bij diverse organisaties, in verschillende disciplines om de verschillende kanten van de ICT-wereld te zien.

Meer informatie

Wil jij bij een bedrijf werken dat iedere dag bezig is de dienstverlening van financiële instellingen te verbeteren? En kom jij het best uit de verf in een complexe omgeving?

Everest werkt met gedreven teams aan een financiële wereld waar starters, zoals Joost en Marleen, probleemloos een hypotheek kunnen krijgen voor hun droomhuis. Een financiële wereld waar Simone tijdens het afsluiten van een verzekering alleen in hoeft te vullen wat op haar van toepassing is. Dankzij onze technologie behoren deze én andere scenario’s niet meer tot de toekomst, maar tot de werkelijkheid. Als Business Engineer werk je iedere dag met deze technologie, om de dienstverlening van financiële instellingen te verbeteren.

Als Business Engineer bij Everest…

… opereer je op het grensvlak tussen business en IT. Ten opzichte van traditionele applicatieontwikkeling bestrijk je een veel breder palet aan werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de analyse, het detailontwerp, de realisatie en het testen van de applicatie. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Bij Everest werk je samen in agile teams met de klant om de gewenste oplossingen te realiseren.

Meer informatie

Wil jij meewerken aan projecten om risico's in de financiële sector te meten en inzichtelijk te maken? Kennis opdoen over risicomodellen? Onderdeel zijn van een klein, ambitieus team in een informele cultuur waar veel aandacht is voor jouw begeleiding en persoonlijke ontwikkeling?

Meer informatie

Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug. Nu wil je van jouw scriptie of afstudeeropdracht nog iets speciaals maken. En het liefst wil jij je tijdens deze afsluiting ook nog voorbereiden op een baan in de cybersecurity praktijk, waarin je na jouw afstudeerstage meteen aan de slag kan. Deze vacature voor een afstudeerstage binnen onze Cyber Security groep biedt je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping binnen een internationale omgeving.

Solliciteer snel via deze link!

Meer informatie

#DaaromBijOrdina

Het Young Professional Programma van Ordina is een tweejarig ontwikkelprogramma met als doel jou op te leiden tot een succesvol technisch specialist of architect. Je gaat samen met Young Professionals van andere Ordina onderdelen deelnemen aan dit programma. Jullie gaan een groot aantal trainingen volgen die gegeven worden door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Je kunt denken aan trainingen op het gebied van persoonlijke groei, personal branding, Agile, sales, Lean, NLP en projectmanagement. Tegelijkertijd begeleiden we je bij de belangrijkste certificeringtrajecten waarmee we jouw kennisniveau ook direct tastbaar maken voor onze klanten. Hiermee zet je direct een grote stap in je ontwikkeling.

Naast het Ordina-brede programma wordt je intensief getraind door de afdeling Application, Integration & Platforms zelf, zodat je zo snel mogelijk in de praktijk aan de slag kan. In multidisciplinaire teams ga je voor grote klanten werken. Je gaat je concentreren op het optimaliseren van de interactie tussen verschillende systemen die essentieel zijn binnen het kernproces van organisaties (bijvoorbeeld bij grote bancaire instellingen, overheidsorganisaties op alle niveaus, maar ook in de utilities-sector). Qua techniek ga je vooral (leren) werken met Oracle SOA Suite en Business Process Management. Je krijgt diverse trainingen, wordt begeleid door senior collega’s en krijgt een vaste mentor.

Wat je kunt verwachten van deze plek binnen Ordina? Een bijzonder grote en gespecialiseerde Oracle community, een vooruitstrevende unit die werkt met opkomende technologieën, héél veel ontwikkelmogelijkheden, werken aan complexe integratievraagstukken en mede richting geven aan de ontwikkeling van de afdeling. Klinkt dat je als muziek in de oren? Reageer dan snel en leer ons ‘live’ kennen!

Meer informatie

Er zijn verschillende vacatures beschikbaar voor student assistenten in de bachelor cursussen bij Natuurkunde voor het 2e semester.
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een email naar Pauline Wilmes, P.wilmes@uu.nl.

Meer informatie

In verband met de groei van onze afdeling Real Estate Management zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega die als Junior Consultant een bijdrage wil leveren aan het adviseren en ondersteunen van onze klanten binnen de vastgoedmarkt. Heb je affiniteit met financiële onderwerpen en interesse in de vastgoedmarkt? Lees dan snel verder!

De afdeling

De afdeling Real Estate Management levert hoogwaardige softwareoplossingen en advies op het snijvlak van Real Estate en Finance. Onze dienstverlening is erop gericht om vastgoedeigenaren en vastgoedmanagers betere beslissingen te laten nemen en we ondersteunen bij de waardering van onroerend goed. We opereren in de vastgoedmarkt en focussen ons vooral op woningcorporaties, rijksoverheid, lokale overheden, taxatiebureaus en landelijk werkende organisaties. In onze softwareoplossingen zit veel vastgoed-, financiële en econometrische kennis ingebed, die op gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar is voor onze klanten. Met een groeiend aantal adviseurs en programmeurs (totaal ruim 50) zijn we continu bezig om in te spelen op actualiteit en klantbehoeften en onderhouden we de goede en lange termijn klantrelaties. Met dit sterke team en onze waardevolle vastgoedoplossingen gaan we de komende jaren voor verdere groei van onze dienstverlening in bestaande en nieuwe vastgoedmarkten in Nederland en in het buitenland.

Wat ga je doen als Junior Consultant?

Als Junior Consultant ben je ‘part of the team’ en werk je nauw samen met diverse collega’s bij de uitvoering van projecten. Je ondersteunt onze klanten bij hun vastgoedwaardering en financiële simulaties. Verder beantwoord je inhoudelijke en technische vragen van onze klanten en leid je gebruikers van onze systemen op. Kortom, je levert een bijdrage aan onder andere financiële analyses, het opstellen van offertes en het verzorgen van klantpresentaties en opleidingen. Je werkt voor en met een brede groep klanten en binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden hetgeen je werk erg afwisselend maakt.

Meer informatie

Als quant ga je aan de slag binnen de business line Insurance. Je werkt samen met een team professionals aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in de verzekeringsbranche. De werkzaamheden verschillen per opdracht en kunnen bestaan uit het programmeren van complexe actuariële modellen, datamanagement, data science en klanten adviseren op het gebied van technologische innovatie. Je slaat de brug tussen IT en de business door je sterke communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Wil jij bij een bedrijf werken dat iedere dag bezig is de dienstverlening van de overheid te verbeteren? En kom jij het best uit de verf in een omgeving met complexe problemen?

Everest werkt met gedreven teams aan een overheid waar burgers, zoals Tim, altijd op de hoogte zijn van de status van een subsidieaanvraag. Een overheid waar Marlies een uitkering kan aanvragen zonder allerlei dubbele gegevens in te vullen. Dankzij onze technologie behoren deze scenario’s niet meer tot de toekomst maar tot de werkelijkheid. Als Business Engineer werk je iedere dag met deze technologie om de dienstverlening van de overheid te verbeteren.

Dus, wat doe je nu echt?

 • Je ontwerpt, modelleert, test, implementeert en demonstreert de gewenste oplossingen

 • Je vertaalt klantwensen naar realiseerbare oplossingen binnen de grenzen van tijd en architectuur

 • Je analyseert complexe processen en brengt de benodigde kennis in kaart

 • Je legt de focus op het verbeteren van de producten en processen van de organisatie van de klant en bewaakt hierbij de opgeleverde kwaliteit

Meer informatie

The Financial Risk Management (FRM) team consists of energetic, young and experienced professionals with FRM related expertise and who think outside the box. FRM consultants are known for their technical expertise, their focus on providing solutions and their entrepreneurial attitude. In addition, they regularly give speeches at seminars, provide lectures at universities and publish articles in professional journals. Innovation is an integral part of our team as well. The goal of FRM is to become the undisputed advisor within the financial services industry and keep the team as strong and connected as it is now.

Meer informatie

Je hebt een passie om tot het uiterste te gaan om websites te analyseren en te verbeteren. Als Technisch Webanalist ben je de schakel tussen enerzijds de Front-end Developer, Webdeveloper en de online marketeer. Vanuit jouw technische invalshoek kun je tot werkbare oplossingen komen die de Usability verbeteren en de online marketingcampagnes te optimaliseren.

Bij Netcapital krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en worden verbeteringen vrijwel direct doorgevoerd. Je krijgt ruimte om eigen verbeteringen te verzinnen en te werken aan nieuwe concepten.

Je komt in een team met minimaal een ervaren webdesigner, senior webdeveloper, tester en je rapporteert aan een leidinggevende met een technische achtergrond. Er wordt gewerkt in projecten in de scrum stijl. In de verschillende projecten zullen ook werknemers vanuit andere disciplines betrokken zijn, zoals vanuit Marketing, webredactie of Sales. Komende projecten zijn: het ontwikkelen van een nieuwe data crawler en het optimaliseren van de algoritmes voor biedingen in Adwords.

Je doet snel ervaring op met het analyseren van de effectiviteit van websites. Door sterke analytische vaardigheden kun je snel de data doorgronden en hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Je krijgt ondersteuning bij het inlezen en verwerken van de informatiestromen. Hierbij is een zekere ervaring met Java, Python of PHP vereist, omdat de systemen gebruikmaken van verschillende scripttalen (NodeJs, Python, PHP, XML, Amazon API, Google API).

Deze functie biedt je de mogelijkheid om verder te groeien naar allround webanalist, maar ook naar ook richting webdeveloper. Je taken bestaan uit:

 • Het ontwikkelen van nieuwe websites

 • Het verbeteren van de bestaande code

 • Het zoeken naar creatieve, nieuwe oplossingen

Meer informatie

Wil jij bij een bedrijf werken dat iedere dag bezig is de wereld te verbeteren? En vind jij het oplossen van complexe puzzels een echte uitdaging?

Everest werkt aan een toekomst waar starters, zoals Joost en Marleen, een hypotheek krijgen voor hun droomhuis omdat de adviseur werd geattendeerd op een speciale regeling in de gemeente waar ze willen wonen. En waar Kees altijd op de hoogte is van de status van zijn subsidieaanvraag bij de overheid. Wil jij meewerken aan deze toekomst? Op een plek waar ruimte is voor eigen inbreng, nieuwe ideeën en kritische vragen? Start dan binnenkort als Software Developer bij Everest!

Dus, wat doe je nu precies?

 • Je helpt mee aan het realiseren van oplossingen voor onze financiële- en publieke cliënten

 • Je programmeert aan ons eigen product, Blueriq

 • Je ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, test en documenteert

 • Je houdt ten alle tijden de kwaliteit in de gaten

 • Je vormt de essentiële ondersteuning van het product-, projectplannings- en implementatieproces

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Wil je werken aan je eigen toekomst en aan die van onze klanten? Solliciteer dan direct

Meer informatie

Als consultant Data Analytics ga je aan de slag binnen de business line Insurance voor de Non-Life practice. Je werkt samen met een team professionals aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in de verzekeringsbranche. De werkzaamheden verschillen per opdracht en kunnen bestaan uit bijvoorbeeld verzamelen en koppelen van externe data, fraude detectie, pricing van schade- en inkomensverzekeringen, klantdata analyses en retentie analyses.

Meer informatie

Als Junior Modelling Consultant ga je aan de slag binnen de business line Insurance voor de Life practice. Je werkt samen met een team professionals aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in de verzekeringsbranche. De werkzaamheden verschillen per opdracht en kunnen bestaan uit het specificeren, modelleren en testen van complexe actuariële modellen en klanten adviseren op het gebied van technologische innovatie voor hun modellen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je goed in staat de brug te slaan tussen IT en de business. 

Meer informatie

 

 

Researcher

Optiver is an industry leader across everything we do. We don’t just meet industry standards we aim to set them! With trading teams focusing on a broad range of options and delta1 products we are able to provide an unrivalled universe of exciting opportunities for our employees. Through our core function as a market-maker we continuously improve the market by being the source of liquidity for market participants.

Can you solve this puzzle?


Calvin has to cross several signals when he walks from his home to school. Each of these signals operate independently. They alternate every 80 seconds between green light and red light. At each signal, there is a counter display that tells him how long it will be before the current signal light changes. Calvin has a magic wand which lets him turn a signal from red to green instantaneously. However, this wand comes with limited battery life, so he can use it only for a specified number of times.

 • a. If the total number of signals is 2 and Calvin can use his magic wand only once, then what is the expected waiting time at the signals when Calvin optimally walks from his home to school?

 • b. What if the number of signals is 3 and Calvin can use his magic wand only once?

 • c. Can you write a code that takes as inputs the number of signals and the number of times Calvin can use his magic wand, and outputs the expected waiting time?


Did you like this puzzle? Are you looking for bigger challenges? Do you want to use your analytical skills to solve real world problems and see the results right away? Do you enjoy writing computer programs? Then the researcher position might be a great opportunity for you! 

Meer informatie

Je bent bijna klaar met je Bèta masteropleiding en je wil je scriptie of afstudeeropdracht graag bij een bedrijf schrijven. Bij Data Analytics hebben wij afstudeermogelijkheden het hele jaar door en bieden daarin ook een goede begeleiding. Stagiaires krijgen een goede indruk van de praktijk en hebben toegang tot kennis en databronnen die doorgaans niet op universiteiten aanwezig zijn. In veel gevallen is een succesvolle stage een mooie eerste stap voor een verdere carrière binnen PwC.

Een scriptiestage bij PwC biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen. Naast het schrijven van je scriptie is het ook mogelijk om praktijkervaring op te doen. In het Data Analytics team ben je consultant op het gebied van toepassing van data analyse in risk & control. Je werkt dagelijks aan innovatieve data gedreven oplossingen die breed inzetbaar zijn binnen PwC en onze klanten.

Solliciteer snel via deze link!

Meer informatie

 

 

Optiver Services B.V.

Location: Amsterdam; 20 hrs per week

Are you interested in Trading but still have a few months to study? Does the opportunity to write your thesis at a leading global trading firm excite you? If you are currently based in the Netherlands, studying towards an academic degree and have a significant interest in the financial markets combined with solid working experience in Excel, VBA and SQL, then you could be our new Trader Assistant.

Optiver is an industry leader across everything we do. We don’t just meet industry standards we aim to set them! With trading teams focusing on a broad range of financial products we are able to provide an unrivalled universe of exciting opportunities for our employees. Through our core function as a market-maker we continuously improve the market by being the source of liquidity for market participants.

Meer informatie

Zet jij graag je tanden in complexe wiskundige puzzels? Vind jij het leuk om klanten verder te helpen? Ontwikkel jij de beste risicomodellen voor toonaangevende financiële instellingen in Nederland?

Meer informatie

Are you looking for an innovative and dynamic workplace with a lot of responsibilities and development opportunities for your skills? Then this position is what you are looking for!

What will you do as Software Developer?

You will contribute to the design and realization of new features for our applications. On a daily basis, you will intensively collaborate with professional information analysts, developers and test analysts in a (scrum) team of around 6 people. This team produces a new version of our application every 2 to 3 weeks, which our customers use for making sound financial decisions.

You want to learn about Software craftsmanship and how to transform this into good software. You are eager to develop a deeper understanding of a programming language and, like us, you follow relevant IT-trends. You regularly share your new insights with your colleagues in knowledge- and brainstorm sessions. All contributing to the innovation of our products!

Meer informatie

Wil jij als Software Tester werken aan uitdagende projecten van Topicus Zorg in Deventer, zoals het helpen van huisartsen bij de praktijkvoering (declaratie, rapportage, samenwerken) middels onze applicatie VIPLive? Dan ben je hier op de juiste plek!

Meer informatie

Wil jij als iOS Developer werken in het app development team aan uitdagende projecten van Topicus Onderwijs, zoals een programma waarmee leren voor kinderen en hun leraren zoveel makkelijker en leuker wordt, in en buiten de klas? Dan ben je hier op de juiste plek!

Meer informatie

 

 

Graduate Software Developer

 

Do you envisage yourself working in a company that is at the cutting edge of technology, running a global network with thousands of high performance, low latency applications, dealing with petabytes of data every day? Would you like to work in a highly-skilled, passionate and driven environment where there is a high degree of freedom, responsibility and reward? Then you might be our new Graduate Software Developer!

In order to be successful in our trading domain, we constantly need the most advanced technology, trading software and connections to the market. In short, we need the best technologists to develop, optimize and support our systems and tools. As a technologist, you are responsible for the full stack of applications and the full development life cycle, granting a lot of ownership. Collaborating with our traders, your software can be deployed in production the same day providing immediate results. Latency is crucial, which is why we make use of FPGAs and microwave links to ensure fast execution. With 12 datacenters and thousands of servers we run ten thousands of trading components executing hundred thousands of trades every day.

Meer informatie

#DaaromBijOrdina

Het Young Professional Programma Java is een tweejarig ontwikkelprogramma met als doel jou op te leiden en te begeleiden tot een succesvol Java Developer. In deze periode volg je een intensief vakgericht programma, georganiseerd door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Dit bestaat onder andere uit Oracle Certified Associate(OCA), Oracle Certified Professional(OCP), JAVA SE 8 training en JAVA EE. Denk ook aan Angular2, Polymer, Microservices, Docker, Agile/Scrum werken, CD, CI, etc. We begeleiden je met het behalen van je OCA en OCP certificeringen en je zet direct een belangrijke stap in je ontwikkeling.

Ook na het introductieprogramma blijven we flink in jouw ontwikkeling investeren (en jij natuurlijk ook). Er ligt al een mooi ‘ontwikkelpakket’ voor je klaar. Je gaat jouw eigen krachten ontdekken door middel van intervisie, vakinhoudelijke trainingen en trainingen gericht op de ontwikkeling van sociale en commerciële vaardigheden. Je kunt overigens ook zonder gedoe en vrijwel onbeperkt andere trainingen gaan volgen, ook na het Young Professional Programma. Daar krijg je alle ruimte voor.

Uiteraard gaan we samen ons best doen om jou zo snel mogelijk te introduceren bij een klant. Je wordt daar opgenomen in een team van Ordina Developers en gaat een bijdrage leveren aan de technische realisatie van Java software oplossingen. We doen daarbij niet aan rangen, standen en hokjes, maar gaan samen toffe dingen maken en veel kennis delen. Waar het bij ons vooral om draait: elegante code schrijven, innovatie toepassen en slimme oplossingen maken. En dat doen we met plezier in en passie voor het vak.

En de werksfeer? De programmeerclub bij Ordina laat zich niet leiden door standaard loopbaanpaden. Als je goed bent, ben je goed. We doen niet aan formele toestanden en stellen mensen boven regels. Ordina wordt namelijk vanuit Nederland bestuurd en we kennen korte lijnen en een menselijke cultuur. We hebben ook geen “up or out” mentaliteit, maar je kunt wel pijlsnel groeien als je die ambitie hebt. Je krijgt bovendien alle ruimte om - als je daar klaar voor bent – zelf trainingen en presentaties te gaan verzorgen en je te gaan profileren in de markt.

Doe je mee?

Meer informatie

 

Je hebt een passie om tot het uiterste te gaan om websites te maken en te verbeteren. Bij Netcapital krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en worden verbeteringen vrijwel direct doorgevoerd. Je krijgt ruimte om eigen verbeteringen te verzinnen en te werken aan nieuwe concepten.

 

Je komt in een team met minimaal een ervaren webdesigner, senior webdeveloper, tester en je rapporteert aan een leidinggevende met een technische achtergrond. Er wordt gewerkt in projecten in de scrum stijl. In de verschillende projecten zullen ook werknemers vanuit andere disciplines betrokken zijn, zoals vanuit Marketing, webredactie of Sales. Komende projecten zijn: het ontwikkelen van een nieuwe scraper en een snellere mobiele website met filters.

Je doet snel ervaring op in alle facetten van het ontwikkelen van websites. Je krijgt ondersteuning bij het ontwikkelen in de verschillende talen (Javascript, HTML, CSS, PHP, XML, Amazon API, Google API, etc.). Enige ervaring met programmeren is een vereiste.

Deze functie biedt je de mogelijkheid om verder te groeien naar allround webdeveloper, maar ook richting web-analist. Je taken bestaan uit:

 • Het ontwikkelen van nieuwe websites

 • Het verbeteren van de bestaande code

 • Het zoeken naar creatieve, nieuwe oplossingen

Meer informatie

Voor periode 4 is het wiskunde department nog op zoek naar studentassistenten voor de volgende vakken:

wiskunde NIVO1 vakken        
         
Analyse (wisb114) S. Verduyn Lunel 4 ma 15.00-17.00
      do 11.00-13.00
         
         
Programmeren voor wiskunde (wisb152) T. van Leeuwen 6 di 09.00-13.00
      do 15.00-17.00
         
wiskunde NIVO 2, 3 vakken        
         
Analyse in meer variabelen (wisb212) E. van den Ban 4 di 11.00-13.00
      do 15.00-17.00
         
         
Speltheorie (wisb272) M. Ruijgrok 4 di 15.00-17.00
      do 11.00-13.00
         
         
Complexe functies (wisb311) C. Faber 4 di 11.00-13.00
      do 15.00-17.00
         
Stochastische processen (wisb362) S.Gaaf 4 ma 15.00-17.00
      do 11.00-13.00
         
         
Inleiding financiele wiskunde (wisb373) K. Dajani 4 woe 15.00-17.00
      vrij 11.00-13.00
         
         
Voorstellingen eindige groepen (wisb324) J. van der Leur 4 ma 11.00-13.00
      woe 11.00-13.00

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Thijs Ruijgrok (m.ruijgrok@uu.nl) of Jean Arthur (science.secr.mathinst@uu.nl , HFG710).

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een ‘serieuze’ bijbaan die je kunt combineren met je studie of scriptie en waar je je programmeer skills kan inzetten in een dynamische en agile omgeving?

Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een Student Assistent voor 16 tot 24 uur per week die de rol van ‘lead developer’ pakt voor de modernisatie van webapplicaties en meedenkt over de architectuur

De opdracht – ‘Moderniseren webapplicaties’

De afgelopen jaren hebben we verscheidene webapplicaties gebouwd. In de tussentijd is er veel veranderd in de wereld van web development, waardoor de applicaties niet meer aansluiten bij de gewenste architectuur.

De applicaties zijn nu namelijk opgezet m.b.v. een server-side MVC framework en op dit moment prefereren we een service oriented opzet. Dit betekent dat zowel de front-end en de back-end zal moeten worden aangepast. De front-end moet gebruik gaan maken van het client-side framework Angular. De back-end moet worden omgeschreven naar REST API’s. Hiernaast moeten de huidige en nieuwe technieken met elkaar kunnen samenwerken, om de modernisatie gefaseerd te kunnen doen.

Voor deze opdracht bouw je aan de front-end en aan de back-end. Je werkt samen met consultants/stakeholders, een product owner, een designer en ervaren developers.

Meer informatie

Wil jij als Front-end Developer werken aan uitdagende projecten van Topicus Onderwijs, zoals een programma waarmee leren voor kinderen en hun leraren zoveel makkelijker en leuker wordt, in en buiten de klas? Dan ben je hier op de juiste plek!

Meer informatie

Heb jij een passie om aantrekkelijke, interactieve websites te maken die webgebruikers positief verrassen? Vind je het leuk om in een internationaal team te werken in een snelgroeiend Fintech bedrijf, dat financiële vergelijkingssites ontwikkelt en beheert in 10 landen?

Bij Netcapital krijg je al snel veel verantwoordelijkheid en jouw verbeteringen worden vrijwel direct doorgevoerd. Je krijgt ruimte om eigen verbeteringen te verzinnen en te werken aan nieuwe concepten.

 

Je komt in aanraking met de verschillende disciplines, zoals Marketing, webdesign, webdeveloper en een tester. Er wordt gewerkt in projecten in de scrum stijl. Komende projecten zijn: het ontwikkelen van een nieuw type websites en een mobiele website met filtersysteem.

Je doet snel ervaring op in alle facetten van het ontwikkelen van websites. Je krijgt ondersteuning bij het ontwikkelen in de verschillende talen en tools (Photoshop, JQuery, Javascript, HTML, CSS, PHP, Amazon API). Enige ervaring met ervaring met programmeren is een vereiste.

Deze functie biedt je de mogelijkheid om verder te groeien naar allround front-end developer, maar ook tot generiek webdeveloper of richting projectmanagement. Je taken bestaan uit:

 • Het ontwikkelen van nieuwe websites op basis van nieuwe en bestaande designs

 • Het verbeteren van de bestaande code

 • Optimalisering van de websites met behulp van conversieverhogende technieken

 • Het zoeken naar creatieve, nieuwe oplossingen

Meer informatie

Projectmatig werken, hoge diversiteit, toonaangevende opdrachtgevers en complexe vraagstukken waar digitalisering en de toepassing van emerging technologies een belangrijke rol spelen. Zijn dit de thema’s die jou als young professional aanspreken na jouw academische opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als consultant bij PwC wordt je continue uitgedaagd om in de snel veranderende en digitale wereld van vandaag mee te denken en mee te werken aan veranderinitiatieven bij onze klanten om ze voor te bereiden op de dag van morgen. Wij doen dit van strategievorming tot de daadwerkelijke realisatie (Strategy through Execution).

Naast een Consulting team voor de Financiële Sector en de Publieke Sector heeft PwC een Consulting team voor de Commerciële sector. Wegens sterke groei van dit team biedt PwC jou de kans om in het Technology team  in de Commerciële sector in een internationale omgeving met klanten mee te denken en te werken aan innovatieve (technologische) oplossingen. 
Je krijgt training, 1-op-1 coaching en wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wie ben je?

 

Jij bent analytisch vaardig, daadkrachtig, werkt graag samen met je collega’s en klanten. Daarnaast vind jij het belangrijk jezelf continu uit te dagen en verder te ontwikkelen. 

 • Je bent in het bezit van een Beta/technische wo-master opleiding, bijvoorbeeld Informatica, Natuurkunde, Wiskunde;
 • Je hebt circa o tot 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal; Duits is een pre;
 • Je weet door adviesvaardigheden je klanten te inspireren en te binden;
 • Je hebt affiniteit met en belangstelling voor Digitalisering en emerging technologies zoals IoT, augmented reality, artificial intelligence en blockchain;
 • Jij werkt graag samen met internationale klanten en bent bereid om op projectbasis in het buitenland te werken;
 • Je gelooft zowel intern als extern in integer handelen en neemt daarin je eigen verantwoordelijkheid;
 • Je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen je vakgebied en gedreven om het verschil te maken met je team;
 • Je kunt je goed inleven in je collega’s en stakeholders en hebt daarbij oog voor de toegevoegde waarde van eenieder;
 • Je werkt graag in een team, waarbij de verschillende ideeën en perspectieven worden meegenomen in het werk;
 • Je bent innovatief, ondernemend en deinst niet terug voor het uitdagen van de status quo. 

Solliciteer dan via deze link.

Meer informatie

Benchmarking a new telecommunication standard (student job)

This project can be executed as an Experimentation project (7.5 or 15 ECTS), Small Project GMT, capita selecta or as a MSc-project. TNO offers a competitive trainee allowance in addition to the ECTS.

The current world wide accepted standard for the assessment of speech quality is ITU (International Telecommunication Union) standard P.863 POLQA (Perceptual Objective Listening Quality Assessment) as developed by TNO, OPTICOM and SwissQual. This consortium has worked on a significant improvement of the standard to cope with speech quality degradations as found in modern full band (21 kHz audio bandwidth) communication systems such as SKYPE and VoLTE (Voice over Long Term Evolution) the latest packet based voice communication systems. With the likely acceptance of this new POLQA development by the ITU subjective evaluation data are needed to validate and possibly improve the latest developments.

Meer informatie

Curavista bouwt sinds 2002 het toonaangevende platform Gezondheidsmeter.nl.

Via dit platform kunnen burgers medische gegevens ontvangen, verrijken en delen.

Wij bieden:

 • Hoog opgeleid en jong team met humor.
 • Goede balans werk en privé (geen overwerk).
 • Het team werkt samen aan de mooie Markt in Geertruidenberg.
 • Daar vieren we onze successen.
 • Marktconform salaris.

Meer informatie

Wat doe je?

Als werkstudent val je onder Deloitte Digital. Dit betekent dat je te maken krijgt met een jong enthousiast team die van hun werk houden en daar energie uit halen. Denk hierbij aan alle werkzaamheden die horen bij software development trajecten. Uiteraard doen we dit middels de nieuwste technieken en tools, zoals bijvoorbeeld blockchain of IoT. Je zal op de hoogte moeten zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied en deze omzetten naar technisch state-of-the-art oplossingen voor onze klanten. Je zal jezelf uit moeten dagen om in uiteenlopende omgevingen altijd de passende oplossing te vinden. Ook wordt je in staat gesteld om jezelf constant door te ontwikkelen. Daarnaast wordt eigen initiatief op prijs gesteld en gestimuleerd. Deze combinatie van technische specialisatie en adviesvaardigheden zorgt voor de perfecte start van je carrière!

Meer informatie