Contact
Contact
Route naar A–Eskwadraat vanaf Minnaert

De A–Eskwadraatkamer is te vinden in BBG 269/270.

Studievereniging A–Eskwadraat

Adres:

Buys Ballotgebouw, kamer 269
Princetonplein 5
3584 CC Utrecht

Telefoon:

(030) 253 4499

E-mail:

bestuur@a-eskwadraat.nl

IBAN:

NL58 INGB 0000 6569 27
t.n.v. Studievereniging A–Eskwadraat inz Fiscus

Auto

Het handigste is om Budapestlaan 6 in te vullen op het navigatiesysteem. U wordt dan geleid naar het Wiskundegebouw. Daar kunt u (betaald) parkeren. De kosten zijn gering. Loop dan naar de ingang van het Buys Ballot Gebouw, aan de noordkant van het gebouw.

Zie de universitaire website voor een uitgebreidere routebeschrijving. Eenmaal op de Uithof de borden Princetonplein volgen. Parkeren kan bij het Wiskundegebouw of bij het Kruitgebouw (niet bij het BBG!).

Route naar A–Eskwadraat vanaf Minnaert

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS U-buslijn 12 of 28 richting De Uithof en stap uit bij halte "Padualaan" resp. "Botanische Tuinen". Loop richting het Minnaertgebouw (het lage rode gebouw). Steek schuin de straat over en loop de Budapestlaan in (langs de rand van de Botanische tuinen). Loop rechtdoor totdat u aan uw linkerhand het Koningsbergergebouw ziet (het glazen gebouw). Hier kunt u naar binnen en gelijk de trap op lopen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Hier kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vind u de gezelligheidskamer van A–Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.

Verantwoordelijk voor functionaliteit van deze website is de World Wide Webcie. Vragen, opmerkingen en loftuitingen over (het functioneren van) de site kun je bij ons kwijt. Zie daartoe ook ons bugsysteem.

Met op- of aanmerkingen over de inhoud van deze site kan je terecht bij de PromoCie. Denk hierbij aan spelfouten of verhalen over loopbruggen die er niet meer zijn. Neem voor al het overige vooral contact op met het bestuur.