Contact

De A-Eskwadraatkamer is te vinden in BBG 269/270.

Route naar A-Eskwadraat vanaf Minnaert
Studievereniging A-Eskwadraat
Adres:Buys Ballotgebouw, kamer 269
Princetonplein 5
3584 CC Utrecht
Telefoon: (030) 253 4499
E-mail: bestuur@a-eskwadraat.nl
IBAN: NL58 INGB 0000 6569 27
t.n.v. Studievereniging A-Eskwadraat inz Fiscus

De boekverkoop zit tegenover de gezelligheidskamer in BBG 238 en is dagelijks geopend van 12:45 tot 13:15. In de eerste week van het nieuwe blok zijn er verruimde openingstijden van 10:45 tot 14:15. In de tweede week en in de tentamenweken is de boekverkoop geopend van 11:30 tot 13:30. Wanneer de boekverkoop gesloten is, kunnen kaartjes, dictaten en boeken gekocht worden in de gezelligheidskamer in BBG 269.

Routebeschrijving

Auto

Zie de universitaire website voor een routebeschrijving. Eenmaal op de Uithof de borden Princetonplein volgen. Parkeren kan bij het Wiskundegebouw of bij het Kruitgebouw (niet bij het BBG!).

Route naar A-Eskwadraat vanaf Minnaert

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS U-buslijn 12 of 28 richting De Uithof en stap uit bij halte "Padualaan" resp. "Botanische Tuinen". Loop naar het lage rode gebouw (Minnaertgebouw). Loop voor het Minnaertgebouw langs en daarna over het fietspad onder de loopbrug tussen het BBG (Buys Ballotgebouw) en het Caroline-Bleekergebouw door. Ga rechtsaf bij het einde van het fietspad en ga vervolgens het BBG in. Neem de trap naar de tweede verdieping.

Website

Verantwoordelijk voor functionaliteit van deze website is de World Wide Webcie. Vragen, opmerkingen en loftuitingen over (het functioneren van) de site kun je bij ons kwijt. Zie daartoe ook ons bugsysteem.

Met op- of aanmerkingen over de inhoud van deze site kan je terecht bij de Webredactie. Denk hierbij aan spelfouten of verhalen over loopbruggen die er niet meer zijn. Neem voor al het overige vooral contact op met het bestuur.