De A-Eskwadraatkamer is te vinden in BBG 269/270.

Route naar A-Eskwadraat vanaf Minnaert
Studievereniging A-Eskwadraat
Adres:Buys Ballotgebouw, kamer 269
Princetonplein 5
3584 CC Utrecht
Telefoon: (030) 253 4499
E-mail: bestuur@a-eskwadraat.nl
IBAN: NL58 INGB 0000 6569 27
t.n.v. Studievereniging A-Eskwadraat inz Fiscus

Auto

Het handigste is om Budapestlaan 6 in te vullen op het navigatiesysteem. U wordt dan geleid naar het Wiskundegebouw. Daar kunt u (betaald) parkeren. De kosten zijn gering. Loop dan naar de ingang van het Buys Ballot Gebouw, aan de noordkant van het gebouw.

Zie de universitaire website voor een uitgebreidere routebeschrijving. Eenmaal op de Uithof de borden Princetonplein volgen. Parkeren kan bij het Wiskundegebouw of bij het Kruitgebouw (niet bij het BBG!).

Route naar A-Eskwadraat vanaf Minnaert

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS U-buslijn 12 of 28 richting De Uithof en stap uit bij halte "Padualaan" resp. "Botanische Tuinen". Loop het Minnaertgebouw binnen (het lage rode gebouw). Bij ingang gaat u meteen de trap op. Bovenaan is aan uw rechterhand een deur te vinden die leidt naar het Koningsbergergebouw. Loop door dit gebouw en sla linksaf om de collegezalen heen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Hier kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vind u de gezelligheidskamer van A-Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.

Verantwoordelijk voor functionaliteit van deze website is de World Wide Webcie. Vragen, opmerkingen en loftuitingen over (het functioneren van) de site kun je bij ons kwijt. Zie daartoe ook ons bugsysteem.

Met op- of aanmerkingen over de inhoud van deze site kan je terecht bij de Webredactie. Denk hierbij aan spelfouten of verhalen over loopbruggen die er niet meer zijn. Neem voor al het overige vooral contact op met het bestuur.