Contact
Contact
Route naar A–Eskwadraat vanaf Minnaert

Onder aan elke pagina vindt u de contactgegevens: 

Adres

Buys Ballot Gebouw
Kamer 2.69
Princetonplein 5
3584CC Utrecht

Mail: bestuur@a-eskwadraat.nl
Telefoonnummer: 030 253 4499

Openingstijden: doordeweeks tussen 8:45 en 17:00. 

Let op! In verband met de sluiting van de universtiteitsgebouwen wegens het coronavirus zijn wij enkel via de mail te bereiken.

Auto

Het handigste is om Budapestlaan 6 in te vullen op het navigatiesysteem. U wordt dan geleid naar het Hans Freudenthalgebouw. Daar kunt u (betaald) parkeren. De kosten zijn gering. Loop dan naar de hoofdingang van het Koningsbergergebouw (het glazen gebouw). Hier kunt u naar binnen en gelijk de trap op lopen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Vervolgens kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vindt u de gezelligheidskamer van A–Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.

Zie de universitaire website voor een uitgebreidere routebeschrijving. Eenmaal op de Uithof kunt u de borden Princetonplein volgen. Parkeren kan bij het Hans Freudenthalgebouw of bij het Kruytgebouw (niet bij het BBG!).

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS tram 22 of bus 28 richting De Uithof en stap uit bij halte "Padualaan" resp. "Botanische Tuinen". Loop richting het Minnaertgebouw (het lage rode gebouw). Steek de straat over en loop langs het Minnaertgebouw. Loop rechtdoor totdat u aan uw linkerhand het Koningsbergergebouw ziet (het glazen gebouw). Hier kunt u bij de hoofdingang naar binnen en gelijk de trap op lopen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Vervolgens kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vindt u de gezelligheidskamer van A–Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.