Contact
Contact
Route naar A–Eskwadraat vanaf Minnaert

Onder aan elke pagina vindt u de contactgegevens.

Auto

Het handigste is om Budapestlaan 6 in te vullen op het navigatiesysteem. U wordt dan geleid naar het Wiskundegebouw. Daar kunt u (betaald) parkeren. De kosten zijn gering. Loop dan naar de ingang van het Koningsbergegebouw, dat is het glazen gebouw. Hier kunt u naar binnen en gelijk de trap op lopen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Vervolgens kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vindt u de gezelligheidskamer van A–Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.

Zie de universitaire website voor een uitgebreidere routebeschrijving. Eenmaal op de Uithof de borden Princetonplein volgen. Parkeren kan bij het Wiskundegebouw of bij het Kruitgebouw (niet bij het BBG!).

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS U-buslijn 12 of 28 richting De Uithof en stap uit bij halte "Padualaan" resp. "Botanische Tuinen". Loop richting het Minnaertgebouw (het lage rode gebouw). Steek schuin de straat over en loop de Budapestlaan in (langs de rand van de Botanische tuinen). Loop rechtdoor totdat u aan uw linkerhand het Koningsbergergebouw ziet (het glazen gebouw). Hier kunt u naar binnen en gelijk de trap op lopen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Vervolgens kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vindt u de gezelligheidskamer van A–Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.