Bedrijfsprofielen
Bedrijfsprofielen
Dit zijn een aantal van de organisaties die A–Eskwadraat ondersteunen in haar activiteiten, klik op een logo voor meer informatie over de betreffende organisatie.

Brunel
Triple A - Risk Finance B.V.
Talent & Pro
Thales

Topicus BV
Info Support
Keylane
DSW Zorgverzekeraar

Sogeti
Deloitte
ASML
2AT

Procam
MIcompany
ING
TNO Delft

Alliander
Ebicus
Pointlogic

 • Veel interessante werkgevers, maar kiezen is lastig…

                      ….waarom kies je niet voor allemaal?

   

  Brunel: werken bij de topbedrijven in jouw vakgebied.

  • Werken bij top 100 bedrijven in Nederland (maar ook wereldwijd!)

  • Vliegende start met passende functie

  • Volop trainingen en opleidingen

  • Elke nieuwe opdracht past bij je volgende ontwikkelstap

  Saai gaat het niet worden

  Hoogopgeleide technici zoals jij zijn schaars en dat maakt jou gewild in de markt. Dat is natuurlijk heel mooi! Je hebt straks volop keuze voor de start van je carrière. Maar wat kies je nu? Voor een bedrijf dat je het leukst lijkt, het dichtstbij zit, je de mooiste ontwikkelmogelijkheden biedt? Lastig!

  Maar daar is een oplossing voor. Kies niet en maak toch een vliegende start. Kies voor Brunel en krijg toegang tot de topbedrijven in Nederland. Met een goed vast salaris ga je aan de slag bij verschillende bedrijven. Elke keer weer een nieuwe uitdaging, die past bij je persoonlijke ontwikkeling. Dat vinden we heel belangrijk, want dat is onze succesformule: wanneer jij je optimaal kunt ontwikkelen in de juiste functie bij het juiste bedrijf, dan hebben wij tevreden klanten.  

  Volle kracht vooruit

  Bij Brunel staat je loopbaan in het teken van groei. Dat kan op vele manieren. Je kiest natuurlijk zelf welke kant je op wilt in je carrière. Maar wil je daarbij goed advies? Dan staat Brunel voor je klaar. Samen met je accountmanager en de opdrachtgever maak je een persoonlijk carrièreplan. We bieden je alle ruimte en mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, begeleiding on the job, vakopleiding en vaardigheidstrainingen.
   

  Als je nu nog niet nieuwsgierig bent…

  Dan wensen we je heel veel succes bij een van de mooie bedrijven waar je aan de slag gaat. Ben je wel nieuwsgierig? Dan wordt het tijd dat we verder praten. Er is sowieso nog heel veel meer te vertellen, en jij hebt vast ook  vragen. Mail Nikki Lathouwers via n.lathouwers@brunel.net  dan maken we een afspraak en zien we elkaar hopelijk snel.  

 • OUT OF THE BOX ACTUARIES AND RISK PROFESSIONALS

  Wie is Triple A – Risk Finance

  Triple A - Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancy bedrijf gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement. Triple A - Risk Finance is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. Sinds ultimo 2014 is Triple A - Risk Finance onderdeel van de Redmore Group.

  Wij leveren interim management, oplossingen op projectbasis en advies op maat. Hierbij dragen wij onze expertise zoveel mogelijk over aan de klant. Na ons vertrek is de klant in staat zelfstandig verder te werken.

  Missie en Ambitie

  Triple A - Risk Finance richt zich op verzekeraars, pensioenfondsen en ondernemingen, banken en vermogensbeheerders. Onze doelstellingen en ambities zijn:

  • het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige consultancy op het gebied van actuariaat en risicomanagement;
  • het creëren van visies en deze werkend maken;
  • leidend zijn op het gebied van innovatieve risicomanagement oplossingen;
  • het managen van multidisciplinaire projecten: praktisch & resultaat gedreven;
  • het gezamenlijk toepassen van de beste manier van werken en kennisdeling;
  • het doorontwikkelen van talenten en ambities.

  Wij helpen onze klanten om de complexe werkelijkheid – middels diepgaande kennis, brede ervaring en financiële modellen – te vertalen naar eenduidig advies, zodat zij bewust en beheerst risico’s kunnen nemen bij het nastreven van hun strategische doelstellingen.

  Onze motto hierbij is: "Er toe doen!"

  Onze filosofie is dat risicomanagement-activiteiten en bijbehorende procedures passen binnen de organisatie van onze klanten en volledig onder controle zijn van en begrepen worden door de werknemers die ze moeten onderhouden. Wij onderscheiden ons door overdracht van kennis en tooling, waardoor onze klanten meer in staat zijn zelfstandig te opereren.

  Wil je meer over Triple A – Risk Finance weten, bezoek dan ook onze website www.aaa-riskfinance.nl voor meer informatie of neem contact met ons op.

 • Talent&Pro: een investering in jezelf!

  Bij Talent&Pro geloven we dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom investeren we continu in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. Gemiddeld werk je per jaar aan 2 verschillende opdrachten bij onze relaties in het bank- en verzekeringswezen, bij pensioenfondsen en actuariële adviesbureaus. Je maakt samen met jouw People manager een ontwikkelingsplan en doet binnen aanzienbare tijd enorm veel ervaring op. Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière?

   

  Talent&Pro Actuarieel

  Werk je graag met cijfers? Is het puzzelen en zoeken naar de juiste oplossing precies wat jij leuk vindt? Bij T&P wordt je opgeleid tot Acuarieel Rekenaar, Actuarieel Analist of Actuaris. In dit vakgebied pas je jouw wiskundig inzicht toe op vraagstukken in het bedrijfsleven.

  Talent&Pro Business IT

  Ben jij goed in het vertalen van de gebruikersbehoefte naar effectieve en betrouwbare IT-oplossingen? Bij T&P wordt je binnen aanzienbare tijd opgeleid tot een data-, informatie- of business analist. Vanuit Business IT helpen wij opdrachtgevers in het vertalen van de gebruikersbehoefte naar effectieve en betrouwbare IT-oplossingen.

  Over Talent&Pro

  Talent&Pro detacheert al meer dan 15 jaar specialisten in de financiële dienstverlening bij grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Onze collega’s zijn toegewijde en ambitieuze hbo’ers en wo’ers, die zichtbaar het verschil maken.

  Onze missie is “Work hard, Play hard”. Wij organiseren veel kennisinhoudelijke bijeenkomsten, maar vinden het ook belangrijk om naast het harde werken en studeren, plezier te maken! We organiseren daarom nog veel andere events, zoals een filmpremière op het Nederlands Film Festival, een skivakantie en heel veel gezellige borrels!

  Solliciteren?

  Stuur je CV en motivatie in via www.talent-pro.com/werken-bij

 • Actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security is Thales Nederland met 1.800 medewerkers de topaanbieder van de hightechbanen. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie-, en command & controlsystemen voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven. Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group met 70.000 medewerkers in ruim 50 landen, waarvan 22.000 werkzaam in R&D en daarme is Thales een van Europa's grootste elektronicabedrijven en heeft wereldwijd een uitermate sterke positie.

  Buiten de vestiging in Hengelo kent Thales Nederland ook:

  • Thales Communications, gevestigd in Huizen. Zij richt zich met name op communicatiesystemen, -netwerken, warmtebeeldcamera's en nachtzichtkijkers voor militaire-, marine- en civiele toepassingen
  • In Delft heeft Thales Nederland een eigen afdeling Research & Development op het gebied van radartechnologie en radarsystemen.
  • Thales Cryogenics, gevestigd te Eindhoven. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen en fabriceren van koeling systemen.

   

  Binnen Thales Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om je vanuit een technisch georiënteerde startfunctie verder te ontwikkelen. Als leidinggeven jouw ambitie is, is een functie als lijnmanager of programma manager een toekomstige mogelijkheid. Wil je ook andere vakgebieden leren kennen, dan word je misschien de brede generalist, die zich ook internationaal staande kan houden. Ga je liever de diepte in, dan biedt Thales de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot de specialist die op hoog niveau met (internationale) vakgenoten de technologie van de toekomst ontwikkelt.
  Thales Nederland biedt startende technici met een resultaatgerichte en assertieve instelling en een flinke dosis samenwerkingszin volop uitdagingen om zich in de breedte dan wel in de diepte optimaal te ontplooien in een internationale omgeving! Thales Nederland biedt daarnaast jaarlijkst een keuze uit ruim 100 interessante stage-, en afstudeeropdrachten, onder professionele begeleiding en met uitstekende faciliteiten.

  Contactpersoon: sigrid.reumer@nl.thalesgroup.com
  Internetsite: http://www.thalesgroup.com/nl

  Careersite: http://www.thalescareers.nl
  En check onze Facebooksite voor de interessante en leuke nieuws updates: http://www.facebook.com/ThalesNederland

 • Topicus

  Nergens wordt zo enthousiast gewerkt aan digitale oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij richten ons op belangrijke maatschappelijke vlakken als Zorg, Finance, Overheid, Legal, Security en Onderwijs. Bijna iedereen in Nederland komt in aanraking met onze nuttige en vooruitstrevende digitale producten.

  Stage en afstuderen

  Om tot nieuwe inzichten te komen begeleiden we jaarlijks zo'n 100 wo- en hbo studenten met hun stage- of afstudeeropdracht. Je krijgt de kans om meteen volwaardig mee te werken aan een van onze uitdagende projecten. Daar leer je het snelst van je ervaren teamleden én kun je echt meewerken aan nieuwe ideeën voor uitdagende ICT-projecten. We werken nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en universiteiten en kennen de geldende kaders van jouw opleiding. Ook brengen we je in contact met collega-studenten zodat je er nooit alleen voor staat. Je eindpresentatie wordt er een om nooit te vergeten, want je die doe je tijdens ons drukbezochte stage- afstudeercongres. Om je daarop voor te bereiden krijg je van ons een uiterst nuttige training presentatietechniek cadeau.

  Kansen volop!

  De sfeer is hier ongedwongen en informeel. Toch wordt er serieus en professioneel aan kleine en grote projecten gewerkt. Maar er is ook ruimte voor ontwikkeling van ondernemerschap en creatieve uitspattingen. We vinden het te gek als je het experiment niet schuwt. Van Hackathons (kom maar op met je ideeën) tot het brouwen van een biertje (onze eigen Gifkikker). Die combinatie maakt dat we een gewilde werkplek voor veel studenten en starters zijn. Sowieso kennen we weinig verloop, dus bedenk goed of je bij ons binnen wilt stappen :-).

  Laat je zien

  Bij Topicus kun je echt laten zien waar jij goed in bent. Werk mee aan vraagstukken die ons dagelijks leven echt raken. Zet jezelf in beeld, kijk op www.werkenbijtopicus.nl of neem telefonisch contact op met Monica Verkerk via 0570-662662 of mail naar monica.verkerk@topicus.nl.

 • "Student of Young Professional? Bij Info Support sta je er nooit alleen voor!"

  Info Support werkt aan betekenisvolle software voor organisaties en hun klanten. Het is ons doel om een bijdrage te leveren aan effectieve en efficiënte bedrijfsvoering van onze klanten en daarmee ook aan de samenleving. Het belang van kwalitatief goede software neemt steeds verder toe en dat dwingt ons om hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van onze software en de diensten die we leveren. Info Supporters zijn zich bewust van deze hoge eisen en delen de visie over kwaliteit van software en de benodigde kennis, kunde en vaardigheden voor de realisatie daarvan.

  Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en zoek je een uitdagende baan of afstudeeropdracht? Informeer dan eens naar de mogelijkheden die Info Support je kan bieden. Neem contact op met Guido Hanegraaf Guido.Hanegraaf@infosupport.com, Tel. 06-453 78 536) of lees er meer over op de website van Info Support.

   

  Voor het 17e jaar op rij.

 • Keylane

  Bij Keylane bouwen we aan zeer succesvolle software voor de verzekeringsbranche. Bij de ruim 90 nationale en internationale klanten die wij bedienen is onze software al een begrip en de kans is groot dat je er onbewust al eens mee in aanraking bent geweest. Bijvoorbeeld bij het online berekenen of afsluiten van een verzekering. We hebben sterke internationale ambities en vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland, Noorwegen en Zweden. 

  Think Talent, act Career.

  Keylane maakt werk van talent! Hoe? Heel simpel! We bieden je vanaf je eerste dag een groot scala aan opleiding, training en begeleiding. Samen met jou stippelen we je ideale carrière uit en stimuleren wij je om te blijven leren en groeien! Vanaf de start werk je aan een of meerdere projecten, waardoor je je kennis direct kunt toepassen! Je werkt mee aan de ontwikkeling of implementatie van complexe software, zoals het uitbreiden van onze standaardoplossing of een stuk klantspecifiek maatwerk. Samen met je team zul je successen behalen en je zult zien dat klanten tevreden zijn. Jouw werk is een belangrijke schakel in het grotere geheel.

  We belonen je daar goed voor. We bieden je naast een goed salaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

  De collegialiteit is hoog. Na het werk is er regelmatig een borrel op kantoor of een uitje met je collega’s buiten de deur. Bij Keylane behoort dit allemaal tot de standaard.

  Ben je op zoek naar een leuke baan die perfect aansluit op je (bijna) afgeronde bètastudie? Bij Keylane kun je na je studie aan de slag als software-engineer (Java/JEE), consultant en infrastructuurspecialist.

  Kijk voor meer informatie op careers.keylane.com of neem contact op met Maaike de Jong, Tessa van Son of Fleur Aalbersberg via telefoonnummer 088 - 404 JOBS of stuur een e-mail naar careers@keylane.com.

 • DSW Zorgverzekeraar

  DSW Zorgverzekeraar is een organisatie met een regionaal karakter die staat voor toegankelijke en betaalbare zorg en een goede service voor onze klanten. Wij zijn flexibel, eigenwijs en vernieuwend. Pas jij bij DSW?

  Eigenzinnig in ICT

  DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties die intern gebruikt worden zelf. Denk hierbij aan een debiteuren- en crediteurensysteem, een zorgkostendeclaratiesysteem of een klantenservice-applicatie. Het is dan ook niet vreemd dat de ICT-afdeling de grootste afdeling is. Ongeveer  een kwart  van de ruim 500 medewerkers werkt hier. 

  Werken bij DSW Zorgverzekeraar betekent niet alleen dat je werkt met innovatieve systemen. Ook in onze dienstverlening aan verzekerden en zorgaanbieders zijn wij steeds gericht op vernieuwing en verbetering. Dit zie je terug in de opzet van onze systemen, maar ook in de gebruikte platforms en ontwikkeltools.

  Bèta?

  Natuurlijk is een studie Informatica de ideale basis om bij ons te beginnen aan je carrière. Ons ICT-Traineeship is zodanig ingericht dat we snel zicht krijgen op jouw capaciteiten. Je start met onze .NET-opleiding, waarin je onder begeleiding van een trainer en een ervaren DSW’er leert programmeren. Afhankelijk van je ervaring met prorgammeren zal je hier snel doorheen gaan of er iets langer over doen. Dit is programma is dus óók iets voor jou als je een andere technische studie hebt afgerond (zoals wiskunde, natuurkunde of scheikunde) en een carrière in de ICT wel ziet zitten.

  Na afronding van je eerste opdracht koppelen we je aan een van onze diverse projecten en ga je onder begeleiding van een collega verder met leren. Tussendoor doe je samen met je mede-trainees nog de Innovation Challenge, een leuke en leerzame introductie in de wereld van zorgverzekeringen, ICT en DSW. Al snel kan en weet je voldoende om je eigen verantwoordelijkheden binnen projecten te krijgen: je start met kleine aanpassingen op bestaande applicaties om ervaring op te doen zodat je al snel zelf in staat bent nieuwe functionaliteit te bouwen!

  Nieuwsgierig?

  Nieuwsgierig geworden naar DSW en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Kijk eens op werkenbijdsw.nl. Hier vind je altijd ons actuele vacatureaanbod en kun je terecht voor meer informatie. Heb je vragen over werken bij DSW? Neem gerust contact op met Ernst via onderstaande contactgegevens.

   

  Contact       Ernst de Pee

  Adres          ’s-Gravelandseweg 555

                      3119XT Schiedam

  Mail              ictwerving@dsw.nl

  Bel               010 2466 200

  Site              werkenbijdsw.nl

  Social          @werkenbijDSW

 •  

  Over Sogeti Nederland

  Met ruim 3.500 medewerkers bundelen we meer dan 35 jaar ICT-kennis en -expertise in één bedrijf. Het ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en beheren van ICT-oplossingen behoort tot onze core-business. Eén van onze specialismen is het bouwen en beheren van informatiesystemen die 7*24 draaien en betrouwbaar moeten zijn. Sogeti-methodieken als TMap®, TPI®, DYA® en Regatta® zijn uitgegroeid tot internationale standaarden.

   

   

  Passie voor je vak

  Vakmanschap is een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur. Ook in de structuur van onze divisies komt dit tot uiting. Onze medewerkers zijn gegroepeerd rondom expertises. Binnen een expertisegroep worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Dit biedt jou de mogelijkheid om met collega’s over het vakgebied te praten, kennis op te doen en te delen wat weer bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kom je zo op informele wijze met elkaar in contact. Plezier vinden we namelijk een voorwaarde om je werk goed te kunnen uitvoeren.

   

   

  Het heft in eigen hand

  Jij krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op één van onze expertises, waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor jouw loopbaanontwikkeling. Dat doen we onder andere door middel van coaching, opleidingen, technische meetings, congressen en beurzen. Certificering op ons vakgebied vinden wij belangrijk en hierbij faciliteren en stimuleren we je zoveel mogelijk.

   

  Zelf zit je wel aan het stuur om jouw uiteindelijke bestemming binnen Sogeti en jouw vakgebied te bereiken. Wij vinden eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk. Daarnaast verwachten we van jou dat je beschikt over goede communicatieve eigenschappen om met onze klanten te sparren. Gedrevenheid, enthousiasme en plezier in en trots voor het vakgebied.

   

  Young Professionals

  Wij zoeken young professionals met een gerelateerde opleiding op HBO-/WO-niveau. Young Professionals starten met een opleiding van minimaal twee maanden. De eerste maand is een basisopleiding, in samenwerking met de Ohio Universtiy. Je studeert drie weken in de Verenigde Staten en verblijft op de campus van de Ohio University. Hier leer je de laatste stand van zaken op het gebied van bedrijfskunde en ICT en je werkt daarnaast aan je persoonlijke ontwikkeling. Het tweede deel van de basisopleiding is de specialisatiemaand, waarin de vaktechnische specialisatie plaatsvindt. Na afloop van de basisopleiding ben je inzetbaar bij de klanten van één van onze divisies.

   

  Kijk op werkenbijSogeti.nl voor meer informatie over Sogeti, onze vacatures en de sollicitatieprocedure.

 • What impact will you make?

  Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

  Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

  Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma’s. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbeteren van financiële en operationele functies. Technology, van datamanagement en cyberrisico's tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.

  Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. Beleid en beheersing van strategische en operationele risico’s, advies en implementatie rond wet- en regelgeving, en alles rond informatiebeveiliging zoals privacy. Samenwerking, ondernemerschap en innovatie maken onze oplossingen succesvol.

  Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.000 medewerkers is Deloitte de grootste organisatie in Nederland op bovenstaande vakgebieden. Bovenal is Deloitte een werkgever die zich verdiept in wat jou motiveert, en die je in staat stelt om die motivatie elke dag om te zetten naar impact voor jezelf, je klanten en de maatschappij.

  Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl.

   

 • BE PART OF PROGRESS

  We make machines that make chips; the hearts of the devices that keep us informed, entertained and safe. Devices that improve our quality of life and help to tackle the world’s toughest problems. We build some of the most amazing machines that you will ever see, and the software to run them. Never satisfied, we measure our performance in units that begin with pico or nano.

   

  GRADUATES: START YOUR CAREER AT ASML

  ASML offers opportunities for graduates from practically every technical field. You will be working with people from around the world. We believe that those different backgrounds, nationalities and perspectives make us better. We know that an open mind is a creative mind. We support networks such as Young ASML, Women@ASML, Pink ASML or Seniors@ASML. And because there’s more to life than work, you can join your colleagues in anything from running, cycling, football, sailing or skiing in one of the sports teams.

  We offer a fulfilling career, not just a job. We reward employees competitively and provide coaching, training and personal career development. Flexibility, enthusiasm, ambition and customer focus are the foundation for a world of opportunity.

   

  Check it out at www.workingatasml.com/students.

   

   

   

  Animation About ASML: https://www.youtube.com/watch?v=TsHd0fCzhNg&t=13s

  Video working at asml: https://www.youtube.com/watch?v=qXpAMguP-vQ

   

   

   

   

   

 • Heb jij passie voor IT, grijp je uitdagingen met beide handen aan en weet je hoe je resultaat bereikt? Dan pas je goed bij 2at!

  2at realiseert maatwerk IT-oplossingen en host deze in complete samenwerkings- en CRM-applicaties. Met onze IT-oplossingen streven we naar eenvoud, volledigheid en integratie. Daarbij gaat het om het totaalresultaat, dus ook consultancy vooraf en zorg achteraf. Hogescholen en academische ziekenhuizen vormen onze belangrijkste doelgroep. Dagelijks maken zo’n 200.000 mensen gebruik van onze applicaties, zij verwachten 24-7 beschikbaarheid.

   

  Bij 2at bepaal je zelf wat je bijdraagt aan het gemeenschappelijk doel

  Werken bij 2at betekent verantwoordelijkheid nemen. Wat we bij 2at namelijk belangrijk vinden is dat iedere medewerker verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar eigen werk en zich kan verplaatsen in de IT problemen van onze klanten. Dit betekent dat je zelf nadenkt en begrijpt wat er nodig is om het gemeenschappelijke doel te bereiken.

  Werken bij 2at betekent ook vrijheid. Als medewerker stoppen we je niet in een keurslijf, maar kun je tegelijkertijd in verschillende rollen actief zijn, van projectleider tot developer. Je kiest zelf het pad dat je bewandelt en op welke punten je ondersteuning wilt. Jouw kennis en kunde, gecombineerd met het stellen van de juiste vragen en op basis daarvan de juiste beslissingen nemen; dat is wat je als medewerker bij 2at succesvol maakt.

  Geïnteresseerd in werken bij 2at?

  Bij 2at zijn we continu op zoek naar hoogopgeleid IT-talent dat niet bang is voor een uitdaging, graag eigen verantwoordelijkheid draagt en snel kan schakelen tussen verschillende rollen. Ben jij dat enthousiaste talent en sta je te popelen om met slimme IT-oplossingen het verschil te maken? We maken graag kennis met je! Stuur een mail naar lisanne@2at.nl of bekijk onze vacatures op http://2at.nl/werken-bij/.

 • Je studie zit erop. Je carrière gaat beginnen. Maar waar? Hoe pak je het aan? Ons advies: Plan je carrière zorgvuldig vanaf het begin. Procam helpt daarbij door je kennis te laten maken met toporganisaties in Nederland én met jezelf. Wij geven je het inzicht, de coaching en de hulpmiddelen om gericht aan je carrière te werken. Jouw carrière. Een carrière met accent.

  Hoe werkt het?

  Na een uitvoerige kennismaking en een assessment word je via een contract met Procam direct ingezet bij een van onze opdrachtgevers. Doel is een vast contract bij die opdrachtgever. In de tussentijd zorgen wij voor persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat.

  Uniek coachingsconcept

  Procam heeft een wetenschappelijk onderbouwd competentiemodel ontwikkeld voor loopbaanmanagement, gericht op hoogopgeleide starters. Je krijgt vanuit Procam een eigen ervaren coach toegewezen. Samen met je coach stippel je een carrièrepad uit via een doordacht stappenplan. Daarin worden duidelijke doelen en mijlpalen vastgelegd zodat je voortdurend pro-actief aan je carrière werkt.

  Wie zoeken we?

  Wij zoeken voortdurend naar de beste match tussen jonge academici/HBO’ers en het bedrijfsleven. Dus ben je net of bijna afgestudeerd, kijk dan eens op www.procam.nl of bel 033-4653205 voor meer informatie. Want succes is geen toeval maar een keuze!

 • Als ondernemend expert te werk gaan en hiermee dagelijks verandering te weeg brengen. Dat is waar wij bij MIcompany voor staan. Wij zijn dé specialist in commercial analytics en analyseren de klantgegevens van topondernemingen als Achmea, Bol.com, Booking.com, KPN en NS. MIcompany ontdekt de kansen uit patronen in de database en bouwt de analytische competenties bij bedrijven. Op deze manier creëren wij nieuwe, duurzame groei.


  Vanuit het hart van Amsterdam begeven wij ons iedere dag met 60 jonge en ambitieuze collega’s in de arena van data analytics en technologie. En we vragen daarin best wel wat van onze mensen. Het is tenslotte niet niks om op het allerhoogste niveau in de Champions League mee te spelen. Leiderschap, lef hebben, het nemen van initiatief, eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en kennisdeling zijn begrippen die naadloos op onze persoonlijkheid aansluiten. Natuurlijk sta je er hierbij nooit alleen voor. Samenwerking is wat ons betreft de sleutel tot succes.

 • The ideal start to your career with Europe’s biggest online bank

  ING is Europe’s biggest online bank and one of the largest employer of IT professionals in The Netherlands. We’re frontrunners in mobile applications and build much of our own software.. Information Technology is the lifeblood of ING. IT is inextricably linked with all aspects of the bank –and supports all of our internal and external processes. Within ING there is an extensive range of projects involving various systems and applications. In these projects you can show your passion for IT. There will be a focus on optimising advanced, reliable and scalable technological solutions to meet our customers’ ever-changing needs. We operate in an international world and we are involved in highly complex matters, which lends an extra-challenging dimension to working in IT at ING.

  A traineeship at ING: allow your talent to flourish

  Are you considering a traineeship? ING offers promising master’s graduates the chance to make the absolute most of their talent on a traineeship within the bank: ING International Talent Programme(IITP). During this three-year traineeship, you’ll receive intensive training and ongoing support to ensure that you can fulfil your true potential and make a real difference at ING.

  As an Information Technology trainee at ING, you can have a direct impact on the financial future of our clients. A whole world of opportunities will open up to you. Your work, both during and after your traineeship, will revolve around innovation. This is the ideal start to your career with Europe’s biggest online bank. Meet our IT trainees at ING's hackathon 2014. Why did they choose for this traineeship? Watch this video. Or read the stories of IT trainees  Giuseppe and Sammy. Do you also have an innovative view on banking? How will you change banking?

  We are looking for customer-oriented and result-driven master graduates with a desire to become

  leaders within ING. Want to join?

  More information: www.ING.nl/traineeship

 • Innovation for life

  TNO innoveert met impact. We brengen uiteenlopende disciplines in twee expertisegebieden samen, om invulling te geven aan maatschappelijke vraagstukken binnen 5 actuele thema's. Binnen het expertisegebied Technical Sciences zoeken we met hoogwaardige kennis en geavanceerde technologie naar oplossingen voor uiteenlopende technologische vraagstukken ten behoeve van praktische doeleinden. Bij Earth, Life and Social Sciences werken onze wetenschappers aan aarde-, milieu- en levensvraagstukken.

  Impact

  Het werk van TNO heeft impact op de samenleving. Innoveren betekent voor TNO: laten zien wat kennis voor de maatschappij kan betekenen. Oog hebben voor wat er speelt, nu én in de toekomst. Werken bij TNO betekent werken in teams aan boeiende opdrachten voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en overheden. Het betekent dat je direct bijdraagt aan innovatie en aan de verdere ontwikkeling en toepassing van kennis.

   

  De mensen

  Bij TNO werken +/- 3000 mensen met zeer verschillende achtergronden, kwaliteiten en interesses. Om te kunnen innoveren is die multidisciplinaire blik noodzakelijk. We combineren de juiste expertises om het optimale te realiseren. Samen met universiteiten en technologische topinstituten ontwikkelen we zo kennis die nauw aansluit bij de nieuwste internationale ontwikkelingen.

  Ambitieuze starter?

  Nieuwsgierig naar een vliegende start bij TNO? Vanaf het moment dat je bij ons in dienst treedt, heb je een grote vrijheid en verantwoordelijkheid bij het inrichten van je eigen carrièrepad.

  Ontdek je mogelijkheden op: www.tno.nl/career

 • Wat doet Alliander?
  Wij zijn een groot Nederlands netwerkbedrijf en zorgen ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag aan werken. Ons netwerkbedrijf bestaat al 100 jaar. Je kunt ons dus gerust experts noemen in het ontwikkelen, onderhouden en beheren van energienetwerken. We gebruiken de nieuwste technieken en IT om energiestromen over die netwerken te volgen. En we helpen klanten om over te schakelen naar duurzame vormen van energie.

  Onze bedrijfscultuur
  Bij Alliander werken mensen met een scherp gevoel voor de behoeften van onze klanten. Mensen die actief contact maken, die zich verdiepen in de ander en bereid zijn om elkaar verder te helpen. Onze professionals gaan doordacht te werk in een complexe en dynamische omgeving. Elke dag oefenen we met passie en liefde ons vak uit en zoeken we samen naar nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wil jij ook bijdragen aan onze ambities? En wil je werken in een inspirerende omgeving met veel persoonlijke aandacht en de ruimte voor jouw ideeën? Dan kun je bij Alliander zeker je energie kwijt.

  Wat kun jij doen?
  Bij Alliander kies je je eigen uitdaging. Je kunt kantoren helpen om slim energie te besparen, of een haalbaarheidsonderzoek doen naar de distributie van meer energie met minder kabels. Of je onderzoekt of er op een locatie als de Amsterdamse Zuidas straks meer energie kan worden opgewekt dan er verbruikt wordt. Omdat het energielandschap volop in ontwikkeling is, zijn jouw mogelijkheden eindeloos.

  Diverse Traineeships
  Op weg naar een duurzame toekomst nemen we graag het initiatief. En dat verwachten we ook van jou als trainee. Of je nu voor ons technisch, financieel, IT of management traineeship kiest: we dagen je uit om met vernieuwende ideeën te komen.

  Meer informatie
  Als jij wilt investeren in een mooie toekomst, investeren wij graag in jou. Ontdek jouw uitdaging op werkenbijalliander.com.

  Contactgegevens recruiters
  Harriet Overgaauw en Annalyn Brugman
  starter@alliander.com
  Utrechtseweg 68, Arnhem
  Telefoon 088-5426363

 • The Ebicus Experience

  Wij zijn Ebicus. Het is ons doel om klanten te helpen bij het creëren van memorabele klantervaringen. Dit doen we door te ondersteunen bij het implementeren, integreren en beheren van de Oracle  IT-oplossingen die hieraan ten grondslag liggen. Onze consultants denken mee vanuit de customers journey. Of het nu gaat om sales-, service– of marketingprocessen.

  Het moet wel LEUK blijven. Met een nog altijd groeiende groep inspirerende collega’s bieden we onze services aan grote (internationale) bedrijven. Wat je bij ons doet, heeft direct invloed op onze eigen organisatie en die van onze klanten. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid in een uitdagende functie waar FUN centraal  staat. De energie en creativiteit die we halen uit FUN is een van de belangrijkste succesfactoren om complexe, uitdagende projecten goed af te kunnen ronden. Leuke projecten, elkaar beter leren kennen en gezamenlijk leuke dingen doen; daar gaan we voor!

  Startend? Zoekend? Ontdekkend? Ons IT Consultancy Traineeship helpt jou op weg om jouw kracht te ontdekken en/of verder te ontwikkelen. We leiden je op in verschillende Oracle CX applicaties waarin wij adviseren en vinden het daarnaast belangrijk dat je blijft leren en blijft groeien; niet alleen de benodigde hard skills, maar zeker ook je soft skills. Wij verwelkomen graag nieuwe Ebici met aantoonbare passie voor IT die zich graag aan sluiten bij onze experience.

  Join the Ebicus Experience en kijk op www.ebicus.com/nl/werken-bij-ebicus/ of neem direct contact op met Marjolijn via m.dejongh@ebicus.com voor meer informatie, een afstudeerstage of een bijbaan!

   

 • Who is Pointlogic? What do we do?

  Pointlogic, A Nielsen Company provides customised decision-support systems to improve marketing effectiveness. Our products are backed by powerful analytical methods, extensive research and (big) data to enhance and enrich our customers' marketing tools and processes. The combination of software and analytics allows our customers to make more informed strategic and tactical business decisions, ultimately leading to greater ROI from marketing budgets. We have product users in more than 80 countries around the globe, and with our tools, we support the decisions of large advertisers, media owners and media agencies, both on a tactical and strategic level. Our expertise in these areas led to Nielsen acquiring us in 2016 to strengthen its data and planning capabilities. Pointlogic's head office is in Rotterdam, and we have further offices in London, New York, Singapore and Sao Paulo.

   

  Working at Pointlogic

  At Pointlogic, you work in an exciting media and marketing world, which combines creativity, mathematics, econometrics and marketing analytics to maximum effect. We are a team of approximately 90 energetic, highly educated people with backgrounds in mathematics / econometrics, software development & IT, business administration and market research. A bunch of smart heads? Maybe a little, but foremost we are a highly motivated and creative team that works hard to finish the job. An open atmosphere, mutual respect, time for social contacts and time for fun are important ingredients within our company.

   

  In order to support the ongoing growth of our business from existing as well as new customers we are looking for new staff (students and graduates) for our office in Rotterdam. In addition, we offer econometrics / operations research / mathematics / computer science students the possibility to either to work solely on internal projects, or as a Data Science thesis project (as part of their MSc curriculum). 

   

  Are we a match?

  Do you have any questions about our thesis projects or you are interested in one of our positions, please contact Kirsten Hofman via careers@pointlogic.com. We would like to find out your motivation for choosing us, so please include a CV and a motivation letter, explaining ‘why do you want to work/write your thesis at Pointlogic’.