Voor Bedrijven
Voor Bedrijven

Samenwerking met A-Eskwadraat

A-Eskwadraat werkt samen met verschillende bedrijven. Hieronder is een lijst te vinden van enkele standaardsamenwerkingsmogelijkheden. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden, die eventueel ook aan de wensen van het bedrijf kunnen worden aangepast.

Voor meer informatie, de precieze inhoud en prijzen van de pakketten en losse onderdelen, kunt u contact met ons opnemen via spocie@a-eskwadraat.nl. Hier volgt een kort lijstje met samenwerkingsmogelijkheden:

 • Zes keer per jaar verschijnt ons periodiek, de Vakidioot. De oplage hiervan is ca. 1700 ex. en wordt opgestuurd naar onze leden en donateurs. Natuurlijk is het mogelijk om hierin te adverteren. Een standaard advertentie heeft een A5 formaat, is aflopend en in full-color.
   
 • Eveneens jaarlijks vinden er symposia en een studiereis plaats. Beide activiteiten kunnen gesponsord worden door het plaatsen van advertenties in de voor- en/of naverslagen, maar ook door bijv. het leveren van sprekers of het aanwenden van contacten in het buitenland.

   

 • Op onze website staat een vacaturebank waar het mogelijk is om stageplaatsen en startersbanen aan te prijzen.

   

 • Op de website zijn verwijzingen naar bedrijven te vinden. Ook u kunt hier tussen staan.

   

 • Daarnaast hebben we nog zeer veel en uiteenlopende andere activiteiten, die over het algemeen wat minder serieus (maar voor bedrijven zeker niet minder interessant) zijn. Een greep uit het aanbod: gala, sporttoernooien, introductiekamp, excursies, bedrijvendagen en borrels.

   

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met A-Eskwadraat of wilt u meer informatie neemt u dan contact op met de SpoCie. Wij zijn te bereiken per:

E-mail: spocie@a-eskwadraat.nl,
Telefoon: 030 - 253 4499 en
Post: A-Eskwadraat t.a.v. SpoCie, Princetonplein 5, 3584 CC Utrecht.


Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de SpoCie:
spocie@A-Eskwadraat.nl