Bedrijfsprofielen
Bedrijfsprofielen
Dit is een aantal van de organisaties die A–Eskwadraat ondersteunen in haar activiteiten, klik op een logo voor meer informatie over de betreffende organisatie.

Picnic
Topicus BV
Capgemini
Sogeti

Deloitte
Thales
Witteveen+Bos
Flow Traders

ASML
DSW Zorgverzekeraar

 • At Picnic, we’ve been revolutionizing the way people buy their groceries since 2015 – and we’ve come a long way since then. We provide our rapidly-growing customer base with an affordable and sustainable service through cutting-edge technology, efficient planning, and a fleet of electric vehicles.

  One of the main things that makes Picnic different is that we do almost everything in-house. Forecasting. Warehouse systems. Partnerships. Fleet strategies. Internal and external applications. We find it gives us more freedom when it comes to trying out new and innovative ideas!

  Many of our tech colleagues love working at Picnic because of the impact they can make in our fast-paced, startup environment. It also helps being surrounded by an international and diverse team of ground-breaking entrepreneurs, creative minds, and data wizards!

 • Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijk iets betekenen voor de samenleving? Impact on society. Met tech oplossingen. Dat vinden wij dus de normaalste zaak van de wereld, maar maakt werken bij Topicus wezenlijk anders. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van onze platformen, dus ook de mensen in jouw sociale omgeving. Tech-oplossingen waar de zorg, het onderwijs, de financiële wereld en het sociale domein écht wat aan hebben.

   

  Op alle vlakken waar we met onze tech-kennis en vakmanschap kunnen helpen, blijven we markten zelf actief veranderen. Zo geven we de regie aan de burger, vergroten we zelfredzaamheid en verkleinen we kwetsbaarheid. Daar wil jij (als student) toch ook aan bijdragen?

   

  Dit doen we allemaal vanuit onze ‘hometown’ Deventer waar we onze eigen ‘Topicus Campus’ ontwikkelen. Maar ook vanuit Utrecht, Andelst, Groningen, ’s Hertogenbosch, Leiden, Wageningen, Gouda en zelfs in Vietnam en Roemenië. En onze ambities reiken nog verder. Met ruim 1.000 Topicanen hebben we bij Topicus innovatiedrang en slagkracht om deze ambities te bereiken.

   

  Als ‘Topicaan’ kun jij elke dag slimmer en inhoudelijk uitgedaagd worden. Door in complexe vraagstukken te duiken of te experimenteren met de nieuwste technologieën (natuurlijk naast dat we werken met bewezen technologie). Jezelf en elkaar nóg beter maken en skills verder ontwikkelen. Dat kan met het Ontwikkelkompas, de Topicus University, gildes, de coachingspool, de Topicus Technology Master en andere toffe events. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. Overigens, deze kennis delen wij graag, ook met mensen buiten ons bedrijf! Met onze eigen jaarlijkse TopiConf, de conferentie voor én door Topicanen. En van meet-ups tot gastcolleges en ook in Codekrakers.

   

  Verder vinden wij het belangrijk dat iedere Topicaan goed in zijn/haar vel zit. Daarom krijg jij de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en hoe je thuis- en op kantoor werken met elkaar in balans brengt. Uiteraard in overleg met je team, want je moet wel samen de klus klaren. Met het TopiFit programma zorgen we ervoor dat jij mentaal en fysiek lekker in je vel zit.

   

  Om tot nieuwe inzichten te komen begeleiden we jaarlijks zo'n 100 wo- en hbo studenten met hun stage- of afstudeeropdracht. Je krijgt de kans om meteen volwaardig mee te werken aan een van onze uitdagende projecten. Daar leer je het snelst van je ervaren teamleden én kun je echt meewerken aan nieuwe ideeën voor uitdagende ICT-projecten. We werken nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en universiteiten en kennen de geldende kaders van jouw opleiding. Ook brengen we je in contact met collega-studenten zodat je er nooit alleen voor staat.

   

  Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op werkenbijtopicus.nl voor alle verhalen en het actuele overzicht van onze (student) vacatures. Of neem contact met ons op via 0570-662662

 • Geld overmaken, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant, concrete resultaten geven én die hun concurrentiepositie verbetert. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten. Met ruim 290.000 medewerkers wereldwijd opereren wij in bijna 50 landen en helpen wij onze klanten op weg met hun digitale transformatie. Onze (internationale) opdrachtgevers komen uit verschillende sectoren. Denk aan de financiële wereld, publieke sector en retail. Maar ook aan electronics & high tech en de transport & distributie industrie. Zo helpen wij onze opdrachtgevers bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van internetbankieren, het inrichten van bedrijfs- en logistieke processen, het verwerken en analyseren van klantdata of op het gebied van security. Stuk voor stuk uiteenlopende en uitdagende projecten dus. Wil jij hier ook aan bijdragen? Kijk dan vooral op www.werkenbijcapgemini.nl

 • Passie voor technologie

  Doelen we daarmee op vakmanschap? Zeker. Hebben we het dan over plezier en betrokkenheid? Natuurlijk. Maar die passie uit zich vooral door ons niet-aflatende streven om het maximale uit IT én uit mensen te halen. Met onze eigen gepassioneerde medewerkers, ‘doeners’ die leven voor technologie. Daarmee maken wij het verschil en bereiken wij het gewenste resultaat.

  Onze kijk op IT

  Sogeti vindt dat informatie technologie helpt:

  • organisaties veerkrachtiger en succesvoller te maken,
  • de samenleving eenvoudiger te maken,
  • oplossingen te bieden aan milieuvraagstukken,
  • iedereen gelijke kansen te bieden.

  Making technology work

  Sogeti staat bekend als deskundig en innovatief.

  Technologie is onze passie. We werken dan ook nauw samen met klanten en partners om de technologische voordelen en mogelijkheden van vandaag én morgen voor uw organisatie volop te benutten. Met onze klantgerichte services en resultaatgerichte expertises.

  Sogeti heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van testen. Wij verrichten continu baanbrekend werk met ons
  VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT), wat elk jaar resulteert in een spraakmakend symposium. We weten de markt ook te verrassen met innovatieve oplossingen op het gebied van: Business Intelligence, Internet of Things, Cloud-oplossingen, High Tech, New Technology, Functioneel beheer, Architectuur en Security.

  Aanjager innovatie

  Onze passie voor technologie is een aanjager van innovatie.

  Vanuit onze kennis en ons vakmanschap dagen wij klanten én elkaar uit om altijd op zoek te gaan naar de slimste IT-oplossingen.

  Ook in onze dienstontwikkeling en projectaanpak schuwen wij de vernieuwing (en bijbehorende risico’s) niet. Sogeti durft verder te denken, stappen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Hierdoor lopen wij op het gebied van
  Internet of Things en Cloud services voorop.

  Gepassioneerde medewerkers

  Om organisaties te helpen die hun diensten geautomatiseerd aanbieden zijn mensen nodig.

  Sogetisten, de mensen die bij Sogeti werken, zijn vrouwen en mannen met passie, talent en vakkennis die de vraag van de klant vanuit hun expertise weten te vertalen naar concrete oplossingen. Veilig, betrouwbaar en met oog voor de eindgebruiker.

 • What impact will you make?
  Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met meer dan 6.500 mensen in 15 kantoren in heel Nederland is Deloitte een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. Wij kunnen dit alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken. We streven om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Let’s connect for impact.

  Blijf groeien
  Bij Deloitte leer je iedere dag. Of je je nu ontwikkelt door het complexe werk dat je doet, of via de mensen met wie je samenwerkt. We helpen je om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

  Durf jezelf te zijn
  Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.


  Ontdek jouw purpose

  Impact maken is meer dan alleen wat we doen: het hoort bij ons. We zijn gedreven om vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samenleving. Dit gevoel wordt gedeeld door al onze collega's. Het maakt ons trots. Heb jij een droom waar je écht in gelooft? Ontdek het bij Deloitte.

 • Maak kennis met Thales

  ‘Building a future we can all trust’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, heeft Thales grote ambities: jouw leven beter en veiliger maken. Met 80.000 talenten in 68 landen zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van Digital Identity & Security, Transportation, Space, Defence & Security en Aerospace. In Nederland werken zo’n 2500 collega’s, verdeeld over vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor).

  Samen met kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor marineschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor de landmacht, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft). We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit plus het ‘internet of things’ en cybersecurity.

  Onze cultuur en jouw carrière

  We denken hier niet ín maar búiten hokjes en geven je graag alle ruimte. Dat betekent dat je hier geen baan krijgt, maar een carrière: jij bepaalt in welke richting je je wilt ontwikkelen! Daarbij vinden we de juiste work/life balance heel belangrijk. Gelijke kansen, inclusiviteit en een informele cultuur maken daarom een essentieel onderdeel uit van ons succes. Maar ook jouw gezondheid en geluk zijn voor ons erg belangrijk. Daarom bieden we je de flexibiliteit om te doen wat voor jóu goed werkt. Of dat nu parttime werken is, of werken vanuit huis, of de mogelijkheid om flexibel te zijn in je start- en eindtijden: we denken met je mee.

  Onze cultuur is heel open. Van koffiedrinken bij onze interne Starbucks tot een ski-reis met onze internationale Young Employee Society en van interessante lunchlezingen tot een borrel met nieuwe medewerkers: je vindt hier voor ieder wat wils. En omdat jij zo betrokken bent en je inzet voor Thales, krijg je niet alleen een (heel) goed salaris, maar óók nog eens 40 dagen per jaar vrij. Echt waar. Dus, wat houdt je nog tegen?

  Meer weten?

  Dat snappen we! We horen graag van je: kijk op www.thalescareers.nl voor de meest actuele vacatures. Ondertussen up-to-date blijven van het laatste Thales-nieuws of bijvoorbeeld weten wanneer de inschrijving van onze traineeships weer begint?
   

   

  Download the Thales Connect App for iOS or Android

   

  Follow us on Facebook

   

  Follow us on Linkedin

   

  Follow us on Twitter

   

  Follow us on Instagram

 • Ingenieursbureau van topklasse
  Witteveen+Bos levert met ruim 1.400 medewerkers adviezen en ontwerpen op het gebied van
  water, infrastructuur, milieu en bouw. Daarmee behoren we tot de top 10 van de Nederlandse
  ingenieursbureaus. We zetten onze topexpertise in om complexe vraagstukken op te lossen en
  zijn een betrokken partner voor onze opdrachtgevers. Onze visie daarbij is dat we een advies- en
  ingenieursbureau van topklasse willen zijn. Topklasse betekent voor ons: zelf heel goed zijn in je
  vak, samenwerken met andere toppers en werken in een cultuur van ondernemerschap en
  vertrouwen. Wat doen we?

  Multidisciplinaire en grensverleggende projecten
  Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. We hebben zeven
  vestigingen in Nederland en zijn in totaal in elf landen actief. Onze advieswerkzaamheden
  omvatten het gehele traject van planstudie, ontwerp en engineering, besteksvoorbereiding tot en
  met de uitvoeringsbegeleiding en projectmanagement. Zo leveren wij bijvoorbeeld een bijdrage
  aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen, Ring Utrecht en Ruimte voor de Rivier-projecten.
  Ook zijn we actief in het buitenland met projecten als Masterplan Jakarta en drinkwaterprojecten
  in Afrika.

  Ruimte voor talent en ambitie
  Wij hechten sterk aan onze bedrijfscultuur, waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt,
  de talenten ten volle benut en maximale klantwaarde biedt. We bieden je een podium waarop je
  je kunt ontwikkelen en je ambities waar kunt maken. Kies je voor een rol bij Witteveen+Bos, dan
  kies je voor afwisseling en uitdaging in projecten die uitdagend en grensverleggend zijn.

  Nieuwsgierig geworden?
  Bezoek dan onze website www.witteveenbos.com, en ontdek wat binnen Witteveen+Bos de
  mogelijkheden zijn op het gebied van stagelopen, afstuderen of werken. Ieder jaar organiseren
  we ook diverse business courses.

 • FLOW TRADERS

  Offices: Amsterdam (headquarters), New York, Singapore, Hong Kong, London, Milan, Paris
  and Cluj
  Number of employees: 560+
  Positions: Graduate Trader & Trading Intern
  An introduction to Flow Traders: https://www.youtube.com/watch?v=9ZO_KI9XnWg

  Flow Traders is a principal trading firm founded in 2004. We are a leading global technology-enabled
  liquidity provider, specialized in Exchange Traded Products (ETPs). Flow Traders is at the intersection of
  finance, cutting-edge technology and scientific research. We are able to grow our organization further,
  thereby ensuring that our trading desks in Europe, the Americas and Asia provide liquidity across all
  major exchanges, globally, 24 hours a day. Financial markets have rapidly shifted from trading in the pit
  to algorithmic trading, and our business model has made us an entrepreneurial and competitive firm in
  the FinTech space. We use our principal technology platform to quote bid and ask prices in thousands of
  ETP listings. We are also active in other asset classes such as bonds, FX, cryptocurrencies and similar
  financial products. On top of that, we provide liquidity to institutional counterparties off-exchange across
  all regions!

  Flow Traders stays ahead of the competition by focusing on technology and niche competencies in
  markets where every second counts. This requires access to the best information and the ability to
  respond instantly. To achieve this, our team of software developers works in partnership with experienced
  traders to identify and execute tomorrow's strategies, making Flow a daily pioneer in professional trading.

  Team effort

  In order to maximize our performance and facilitate our international growth, Flow Traders heavily invest
  in our employees. The backbone of our success is the collection of creative doers, thinkers, and above
  all, believers who form our company. Flow Traders fosters a strong team-oriented culture which rewards
  people for their contributions to the company as a whole rather than only in their direct area of
  responsibility.

  Training & Development

  Because of the specific nature of the work-environment, we do not expect you to plunge headfirst into
  your new job. Instead, you will start by following in a three months intensive in-house training program
  that covers all the intricate details of the trading processes. As a member of an informal team, you will
  then gradually take on more responsibilities, start monitoring markets and only then start making split-
  second portfolio adjustments that are at the heart of our success. From trading to devising tactics, and
  from contributing to new tools to implementing actual programs: you help shape our trading strategies.

  What we offer

  Flow Traders offers you an exciting job and lots of opportunities within the most dynamic of environments
  with an excellent compensation package. We provide our employees with the best working environment,
  the latest technology and continuous support. On top of that, Flow Traders provides free breakfast, lunch,
  and snacks. We have our private gym where our health coaches provide our people with the right
  personal sports programs. Every year we go on a company trip and have the best Christmas party!

  At Flow Traders we work in a fast-paced, high-intensity environment where each day brings complex
  challenges. We are a technology company, operating in a financial environment and use our principal
  technology platform to quote bid and ask prices in thousands of ETP listings and similar financial
  products.

  Business Course & In-house days

  Want to have a look first inside our company in Amsterdam? That is possible! We are organizing several
  in house days and our Business Course for you to gain insight into the world of trading. Make sure to
  apply on our company website. Hope to see you soon!
  https://www.flowtraders.com/careers#upcomingevents

  Contact Flow Traders Amsterdam

  If you would like to know more feel free to contact Florentine van Lingen (Recruiter)
  fvanlingen@flowtraders.com or Charlotte Uljee (Recruiter) culjee@flowtraders.com

 • ASML is a high-tech company headquartered in the Netherlands. We manufacture complex lithography systems that chipmakers use to produce integrated circuits (microchips). Every day, you use electronics that our machines help make possible – maybe even the device you’re using right now.

   

  Changing the world, one nanometer at a time

  In the past three decades, we have grown from a small startup into a multinational company with over 60 locations worldwide and annual net sales of €18.6 billion in 2021. Our customers include all the world’s leading chipmakers like Intel, Samsung and TSMC. We provide them with everything they need – hardware, software and services – to mass produce patterns on silicon through lithography.

  Through the development of smaller, faster and more energy efficient microchips, our world has evolved. At ASML, we believe that the semiconductor industry is in a unique position to help tackle some of society's toughest challenges.

   

  Thinking years ahead

  Behind ASML’s innovations are people who think ahead. Our researchers, engineers, scientists and manufacturing specialists, as well as our high-tech hardware and software experts, all work at the edge of what’s possible.

  We invest around €2.5 billion per year on R&D, meaning our teams have the resources to experiment, test and push the boundaries of technology. They work in close-knit, multidisciplinary teams, listening to and learning from each other.

   

  Innovating to the extreme

  Working at the cutting edge of technology offers unique challenges, driving our teams to innovate across all fields and disciplines. More than 20 years of sustained R&D brought us the development of extreme ultraviolet (EUV) lithography. As the only supplier of this advanced lithography technology, our engineers are responsible for continuing to develop and perfect these complex systems. One example of this complexity is how EUV light is generated. First, a 30-kilowatt laser fires at tin droplets 50,000 times per second, hitting each droplet twice. The laser vaporizes the tin droplets, creating a plasma hotter than the surface of the sun. This interaction emits EUV light at a wavelength of 13.5 nanometers. And all of this takes place in a vacuum-sealed system

  From patterning nanometer-sized structures on a microchip wafer to creating light using lasers and liquid metal,  the work we do can be hard to wrap your head around. Yet  every day around the world, ASML people are solving these seemingly impossible problems and pushing technology to new limits.

   

  Working toward a sustainable future

  We contribute to the advancement of technology and we’re committed to helping develop a more sustainable future. Our strategic sustainability focus areas, including minimizing waste and maximizing resources and supporting corporate citizenship initiatives such as promoting technical education in the communities where we operate, form the foundation for how we conduct our business.

   

  An ideal environment for growth

  With ASML, you can consider your career path a playground. We have various tools in place to support you in driving your own development, from classroom training to personal coaching, acceleration programs and more.

  Doing what we do requires unique perspectives and innovative ideas. That’s why we’re proud to have employees from diverse backgrounds. As part of our team, you have freedom, trust and support to experiment and offer your creative point of view.

  In our dynamic environment at the forefront of tech, we take your work-life balance and well-being seriously. We support you in taking the initiative to foster your health and happiness and make the most of your career with us. 

   

  Be part of progress

  We’re a global team of over 32,000 people of 121 different nationalities and counting. Headquartered in Europe’s top tech hub, the Brainport Eindhoven region in the Netherlands, our operations are spread across Europe, Asia and the US.

  If you want you to bring your best ideas and join a dynamic, global collaboration committed to pushing technology to new limits, visit www.asml.com/careers.

 • ICT bij DSW

  Bij DSW maken we het liefst alles zelf. We kopen bijna geen kant-en-klare applicaties en programma’s in. De systemen voor de verwerking van zorgdeclaraties, het afhandelen van nieuwe aanmeldingen en robotics: alles wordt door onszelf ontworpen, geprogrammeerd en getest. Interesse in programmeren, maar nog niet de skills in huis? Geen probleem! In ons traineeship leiden we je intern op in C# en SQL en zorgen we ervoor dat je snel kan bijdragen aan de ontwikkeling van onze applicaties. Het bouwen van onze eigen chatbot Nikkie of iDEAL integreren in de app zodat verzekerden gemakkelijk hun factuur kunnen betalen? Programmeurs bij DSW draaien er hun hand niet voor om.

  Wil je meer weten? Kijk op ictbijdsw.nl.

  ---

  ICT bij DSW: wij maken het liefst alles zelf! In ons traineeship leiden we je intern op in C# en SQL, zodat je snel applicaties kan helpen ontwikkelen, onafhankelijk van je codeer-achtergrond. Wil je meer weten? Kijk op ictbijdsw.nl.