Bedrijfsprofielen
Bedrijfsprofielen
Dit is een aantal van de organisaties die A–Eskwadraat ondersteunen in haar activiteiten, klik op een logo voor meer informatie over de betreffende organisatie.

Witteveen+Bos
Gupta Strategists
Flow Traders
Capgemini

BPM Company
Xccelerated
PwC
BDO

Optiver
Jane Street
TNO
Belastingdienst

KPMG
GenDx
Sogeti
ING

Cegeka
Accenture
Ordina
Talent&Pro

Deloitte
ASML
Trainees in Onderwijs
Quasset

 • Ingenieursbureau van topklasse

  Witteveen+Bos is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau van ruim 1000 mensen. We zetten harde techniek op duurzame wijze in voor maatschappelijke onderwerpen zoals schoon water, de energietransitie, mobiliteit, kustversterkingen, milieuonderzoek, etc.

  Wat doen we?

  De advies- en ingenieurswereld is momenteel aan het digitaliseren. Witteveen+Bos geeft deze digitale transformatie zelf vorm door met eigen digitale maatwerkoplossingen te komen, in plaats van afhankelijk te zijn van bestaande oplossingen. Onze afdeling Digital Technologies staat in het midden van deze ontwikkelingen: we werken samen met alle disciplines binnen ons bedrijf om ons werk te digitaliseren. We ontwikkelen bijvoorbeeld VR-participatieplatformen voor omwonenden en gebruikers bij infrastructurele projecten zoals de A58, passen kunstmatige intelligentie toe om waterzuiveringsprocessen te optimaliseren, analyseren en visualiseren big data om de haven van Amsterdam inzicht te geven in hun scheepvaartverkeer, of helpen ontwerp- en productieprocessen in de industrie verder te automatiseren.

  Wie werken er bij ons?

  Binnen onze afdeling hebben onze ingenieurs een achtergrond in de informatica, telematica en elektrotechniek. Daarnaast werken binnen Witteveen+Bos experts in allerlei technische disciplines: civiele techniek, werktuigbouwkunde, procestechnologie, milieukunde, bouwkunde, etc. Pas afgestudeerde medewerkers nemen deel aan een speciaal opleidingstraject, het starterstraject. Hierbij volgen zij in groepsverband een aantal interne trainingen zoals projectmatig werken en adviesvaardigheden.

 • Consultancy in de gezondheidszorg

  Gupta Strategists ondersteunt alle typen bedrijven en instellingen in de gezondheidszorg bij strategische vraagstukken en het structureel verbeteren van hun prestaties. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, zorgverzekeraars, toezichthouders en financiers.

   

  Gedreven door inhoud

  De consultants van Gupta Strategists vormen een hecht en ondernemend team met een groot onderling vertrouwen. De afgelopen jaren is Gupta Strategists snel gegroeid. De uitgangspunten blijven hetzelfde: hecht, gedreven door inhoud, gericht op de hoogste standaard en met groot onderling vertrouwen. Formele titels zijn er niet, iedereen wordt beoordeeld op individuele merites en resultaten bij klanten. Alle teamleden werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en collegiale gelijkwaardigheid.

   

  Werken bij Gupta

  Bij Gupta werken verschillende mensen samen aan strategische projecten in de zorg. We zijn gedreven, resultaatgericht, maar ook echte teamspelers. Ben je ambitieus, beschik je over een scherpe analytische geest en blink je uit in wat je doet? Houd je van samenwerken en neem je graag het initiatief? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken.

   

  Voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij Gupta Strategists kan je hier terecht.

 • We are a leading global technology-enabled liquidity provider, specialized in Exchange Traded Products (ETPs). We are able to grow our organization further, thereby ensuring that our trading desks in Europe, the Americas and Asia provide liquidity across all major exchanges, globally, 24 hours a day. Founded in 2004, we continue to cultivate the entrepreneurial, innovative and team-oriented culture that has been with us since the beginning.

   

  As a technology company operating in a financial environment, we use our principal technology platform to quote bid and ask prices in thousands of ETP listings, currencies and cryptocurrencies and similar financial products. We also provide liquidity to institutional counterparties off-exchange across all regions: the Americas, APAC and EMEA. Market participants benefit from higher execution quality and lower overall trading costs, while the markets benefit from greater efficiency and more transparency.

  Flow Traders stays ahead of the competition by focusing on technology and niche competencies in markets where every second counts. This requires access to the best information and the ability to respond instantly. To achieve this, our team of software developers works in partnership with experienced traders to identify and execute tomorrow's strategies, making Flow a daily pioneer in professional trading.

 • Vrienden terugbetalen, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant en concrete resultaten geven. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten.


  Kies een carrière die bij jou past
  Een typisch consultancy bedrijf? Nee, dat zijn we niet. We kennen geen vaste kaders en ook jouw pad ligt nog lang niet vast. Je bepaalt bij ons namelijk zelf hoe jou carrière eruit ziet. En welke richting je op wilt. Kies je bijvoorbeeld voor de rol van expert of ga je voor een functie in de top? Waar jouw ambities ook liggen, als professional heb je de vrijheid om zelf je koers te bepalen.


  All you can train
  Waar we enkele jaren geleden nog puzzelden met het aantal tekens in een sms, appen we er nu op gerust los. De technologie is haast niet bij te benen. Wil je als IT-professional blijven shinen in deze digitale wereld? Dan is het bijhouden van je kennis cruciaal. Gelukkig zit je bij ons dan helemaal goed. Want met ons All you can train programma heb je toegang tot ruim honderden trainingen en opleidingen. En kun jij jezelf blijven ontwikkelen.


  De Capgeminiër
  Een fanatieke blokfluiter, enthousiaste Star Wars verzamelaar of creatieve cartoonist? Bij Capgemini kun je zijn wie je bent! En is het jouw talent dat telt. Onze collega’s beschouwen samenwerken als een van de belangrijkste kernwaarden. We helpen elkaar graag op weg bij vragen, pakken uitdagingen aan, maar plannen ook gerust een meeting in om ‘even bij te praten’. Want IT draait niet alleen om technologieën en methodes. Maar vooral om mensen.


  Wat wordt jouw impact?
  Internetbankieren, slimme energiemeters en verschillende bedrijfs- & logistieke applicaties. Onze collega’s werken aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten voor opdrachtgevers in binnen én buitenland. Wil jij ook een impact maken en een bijdrage leveren aan toffe projecten?

  Kijk dan vooral op www.werkenbijcapgemini.nl

 • Wie is BPM Company?

  BPM Company is een ICT-dienstverlener die sinds 2011 gespecialiseerd is in het bouwen van softwareapplicaties door middel van het inzetten van BPM platformen. Wij zijn actief in de Benelux met vestigingen in Nederland en België, daarnaast hebben wij een near-shore afdeling in Roemenië. 

  BPM Company is partner van verschillende marktleiders op het gebied van BPM software, namelijk PegaSystems, Mendix en Bonitasoft. Met behulp van een BPM platform kunnen organisaties eigen bedrijfsprocessen eenvoudig end-to- end modelleren en automatiseren. 

  Maar waarom past BPM Company bij jou? 

  Wil jij werken in een team van 28 enthousiaste, gecertificeerde en ervaren BPM consultants en developers? BPM Company is een jong en kleinschalig softwarebedrijf, waardoor het bedrijf persoonlijk gericht is. Onze consultants en developers werken vaak op locatie bij de klant, waardoor je bij verschillende organisaties werkervaring opdoet. Ondanks dat je vaak niet op ons kantoor werkt, ken je je collega’s en vind je het fijn om ideeën samen uit te wisselen

  Persoonlijke ontwikkeling

  Wil jij in een werkomgeving ook graag bijleren? Dat kan bij ons! Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal om je professionele competenties en vaardigheden up-to- date en scherp te houden. Dit doen wij door het faciliteren en stimuleren van persoonlijke groei. Daarnaast werken wij samen aan ontwikkeling door middel van kennissessies, externe training op het gebied van soft skills en opleidingen met Pegasystems en Mendix. Tevens zorgen wij er altijd voor dat een onsite begeleid wordt door een senior consultant. 

  BPM Company is een groeiend bedrijf dat betekent dat jij actief betrokken bent bij de ontwikkeling van onze organisatie. Het is daarom van essentieel belang voor ons dat je ook meedenkt met het bedrijf op het gebied van richting en groei van het bedrijf en bereid bent om te investeren in jezelf! Dit kan bijvoorbeeld bloggen, bijdragen aan in-house productontwikkeling of het investeren in jezelf door het volgen van extra (Pega) training zijn.

  Awards

  Dit jaar hebben wij de National Business Succes Award ontvangen in de Software Consultancy branche, omdat wij ons onderscheiden door de grote knowhow op het gebied van Business Process Management en door onze grote klant- en servicegerichtheid. In 2015 zijn wij landelijk op de 6 de plaats geëindigd en in de regio Utrecht op de 2 de plaats geëindigd voor de snelst groeiende onderneming bij de FD Gazelle Award. Daarnaast hebben wij de Computable Award in het MKB-segment ontvangen voor ons project bij MKB Brandstof.

  Werk jij met ons mee naar de volgende awards? Wil jij jezelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de groei van BPM Company?

  Bekijk dan onze website https://careersbpmcompany.eu/ of volg ons via Twitter LinkedIn of Facebook.

 • Xccelerated

   

  Who we are:

  Xccelerated trains, connects and accelerates highly-skilled data scientists, data engineers and Machine Learning engineers to become authorities in their field. For you this means you get 60+ days of training and the possibility to put your training into practice immediately at one of our partner organizations such as Heineken, Mollie Payments or KLM.

  We are proudly part of Xebia Group, together with companies such as Godatadriven and Binx. Our services address big data and data science, cloud infrastructure and software development.

  Your first year:

  You will start the first month with an immersive, full-time, bootcamp. After the first month, you are ready to work directly on a client project. During this time, you will come back to the Xccelerated offiice every week for project guidance and extra training on different subjects. After twelve months you can permanently join the client’s team and continue your career there.

  Why Xccelerated is for you:

  • A finished Bachelor or Master degree (Computer Science, Informatics, Cloud Computing, Artificial Intelligence, Business Analytics, Econometrics, Mathematics);

  • Relevant work experience from an internship at a company, job on the side while studying or/and work experience as a data scientist/software engineer;

  • You are eager to learn new things every day, you want to know everything about the newest technologies and like to work with colleagues who have a passion for data, engineering or cloud technologies;

  • You love programming, preferably in Python.

  Sounds interesting?

  We’d love to hear from you and for more information you can contact Samantha Alves Goncalves through sgoncalves@xccelerated.io or by phone at 0613889770.

  Click here if you want to know more about or trainings program

  https://xccelerated.io/

   

 • Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.
  Ook dat is #werkenbijPwC

  Een wereld vol kansen

  Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk

  dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen met jouw kwantitatieve achtergrond. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

  Verras jezelf en je klanten

  Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van Deals en Consulting. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

  Wie zijn we?

  Bij PwC Nederland werken ruim 4.800 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

  Heb je interesse?

  Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op www.pwc.nl/carriere of neem contact op met:

  Romaana Bharos (recruiter Advisory)

  Op vrijdag 22 juni is er een evenement van PwC genaamd Diversity Games. Klik hier voor meer informatie.

 • Over BDO

  BDO is een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen.

   

  Met meer dan 1.500 vestigingen en bijna 74.000 professionals in 162 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werkt…  met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Met onze Starters Academie, persoonlijke coaching en programma’s voor talentontwikkeling en training on the job helpen we jou het beste uit jezelf te halen.

 • About Optiver

  Over thirty years ago, Optiver started business as a single trader on the floor of Amsterdam’s European Options Exchange. Today, we are a leading global electronic market maker, focused on pricing, execution and risk management. We provide liquidity to financial markets using our own capital, at our own risk, trading a wide range of products: from listed derivatives, cash equities, ETFs and bonds to foreign exchange. Our independence allows us to objectively improve the markets and provide efficiencies for market participants.

  With 1000 Optiverians globally in Amsterdam, Chicago, Shanghai and Sydney our diverse team is united by our mission to improve the market. Thriving in a high performance environment, we pioneer our own trading strategies and systems using clean code and sophisticated technology. The technical challenges that this fast environment presents is what really motivates and challenges people at Optiver. To help us achieve what we want to attract, develop and empower top talent with a down to earth mentality, in order to sustain our future.

  What really sets Optiver apart from other companies is its openness, honesty and our colleagues. People have very strong opinions, but they are also open to listen and to change their mind if the facts presented by others have more value. The team shares the same goal, meaning that we are all pulling in the same direction and you as an individual care about how the person next to you is doing their job.

   

  We recruit for the following roles year round:

  -          (Algorithmic) Trader
  -          Execution Trader
  -          Quantitative Researcher
  -          Data Analyst
  -          Risk Analyst
  -          Trader Assistant (part-time job for students)
   

  Mathematicians have proven to be a great match for Optiver, hence our collaboration with A-Eskwadraat is a no-brainer!

  How would you explain trading to a friend? Wall Street, staring at screens and pushing buttons? The reality is, there is more to Trading than you think. Hands-on experience is the best way to learn and that is exactly what we provide during our events.

   

  If you have questions about Optiver or our graduate roles, do not hesitate to reach out to me:

  Dana Craciun (Recruiter)

  danacraciun@optiver.com

  0654335457

 • Jane Street is a quantitative trading firm with a unique focus on technology and collaborative problem solving. Our trading is based on our own proprietary models and on our busiest days, we engage in over a million trades. 

  With offices in New York, London, Hong Kong and Amsterdam, Jane Street is a trading firm that operates around the clock and around the globe, trading a wide range of financial products, including: ETFs, Equities, Futures, Commodities, Options, Bonds and Currencies. 

  Technology is at the core of how we approach trading, and we consider ourselves as much a technology company as a trading firm. We use OCaml (a statically typed functional programming language) as our primary development language. 

  Our key to success isn’t brand recognition, but people. Our growth comes from hiring and training amazing people and giving them the tools they need to innovate. The environment at Jane Street is open, informal, intellectual and fun.  You can wear a t-shirt and jeans to the office every day, the kitchen is stocked full of complimentary food, there’s a gym and a games room onsite, and discussions are always lively.  Teaching and learning are central activities at Jane Street through classes, mentoring and discussion.

 • Discover TNO

  Do you want to do ground-breaking work in multidisciplinary projects, seek out new knowledge? Do you want to help customers with innovative, practical and smart solutions? Are you ambitious, energetic, a thinker and a doer?


   

  Flying start

  As a starter at TNO you have many options. You can specialize or you can develop in a broader sense. You could become a consultant or top researcher. Or maybe you see yourself as an R&D engineer or leading a project. TNO offers you fantastic prospects in which you have a great deal of freedom and responsibility in shaping your career. From the moment you join us, your career development is in the spotlight, in part through the special Talent Development Program or the Traineeship. As a new colleague you get an extensive introduction and education program so that you can feel quickly at home at TNO and get off to a flying start.


   

  Your development

  TNO is an innovation and knowledge organization without parallel. This means that we also attach great value to your personal and professional development. From the moment you join us, your career development is in the spotlight and as a new colleague you get an extensive introduction program. An important part of this is training in self-management so that you can steer your career path in a specific direction, such as applied technology, commerce, consultancy, project or line management or corporate support. Interested?


   

  Check your possibilities at www.tno.nl/career


   

   

   

 • De Belastingdienst start dit jaar met 4 traineeships op ICT gebied! Heb jij affiniteit met ICT en zie jij een traineeship wel zitten? Laat je dan tijdens de pizzasessie op 30 mei informeren over werken bij de Belastingdienst. Schrijf je nu in: http://bit.ly/meetanictAeskwadraat
   

  Steeds slimmer gebruikmaken van ICT 
  De ICT van de Belastingdienst zorgt ervoor dat ruim 18 miljoen burgers en bedrijven gemakkelijk(er) gebruik kunnen maken van hun rechten én kunnen voldoen aan hun plichten. En ook dat de medewerkers van de Belastingdienst hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Het geavanceerde ICT-bedrijf van de Belastingdienst is dan ook continu in beweging. 
   
  Onze ICT zorgt ervoor dat jaarlijks miljoenen aangiften kunnen worden gedaan en verwerkt. Dat talloze toeslagen kunnen worden aangevraagd en uitgekeerd. Dat de BelastingTelefoon goed kan functioneren en de Douane de goederenstroom kan controleren. En nog veel meer. Nog maar 15 jaar geleden kon je alleen nog schriftelijk aangifte doen. Toen kwam de aangiftediskette en daarna de elektronische aangifte. En nu is er de vooringevulde aangifte. Allemaal ICT-toepassingen die het leven voor burgers en bedrijven stukken gemakkelijker maken. 

  24 uur per dag, 7 dagen per week 
  Dat vraagt om een grote en soepeldraaiende organisatie die 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel is. En om deskundige ICT-medewerkers, die met name in Apeldoorn werken. Daar worden applicaties ontworpen, gebouwd en getest en wordt het beheer en de exploitatie van alle bijbehorende systemen verzorgd. Een plezierige, moderne werkomgeving op een centrale plek. Als ICT’er bij de Belastingdienst werk je in een omgeving die veel van je vraagt. Je bent een specialist die de nieuwste ICT-kennis in huis moet hebben en weet toe te passen. Je bent in staat om samen te werken, hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en ‘out-of- the-box-denken’ zit in je bloed. 

  Eén van de grootste databases van Europa 
  We maken gebruik van een van de grootste databases van Europa, zeer krachtige mainframes en talloze servers. Deze systemen en databases zorgen ervoor dat alle andere ICT-toepassingen continu in de lucht kunnen zijn en worden doorontwikkeld. Heel belangrijk daarbij is een gedegen beveiliging en back-up van alle gegevens. Een mooiere klus op ICT-gebied is moeilijk voor te stellen. 
  Werken als ICT’er bij de Belastingdienst betekent niet alleen werken in een unieke omgeving, het biedt ook de mogelijkheid om een veelzijdige carrière op te bouwen en jezelf te blijven ontwikkelen; er is veel ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen.

  Geïnteresseerd?
  Meer informatie over onze actuele vacatures, ontwikkelingen in het vakgebied óf evenementen van de Belastingdienst vind je op http://bit.ly/aeskwadraat. Ook kun je het laatste nieuws volgen via linkedin.com/company/belastingdienst of ons twitteraccount @BDCarriere.

 • The human side of digital
  Als adviseur bij KPMG ontwikkel je geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen.
  Op deze manier werken wij met onze klanten in hun streven naar groei of progressie. Wij combineren
  de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van
  kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt
  ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij?
  Aan welke digitale uitdagingen je ook denkt, bij KPMG kun je het uiterste uit elke technische innovatie
  halen. Zo werk je aan digitale transformaties, verbeter je de cyber security of ga je aan de slag met data,
  ERP-systemen of blockchaintechnologie.

  Open, creatief en ondernemend
  Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin,
  creativiteit en teamspirit. Naast kennis en expertise is er volop ruimte voor intuïtie. Naast ratio voor
  emotie. Naast technologie voor empathie. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het
  verschil kunt maken.

  De ultieme omgeving voor groei
  Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel
  professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij
  je betrokken bent. Je werkt samen met ambitieuze, getalenteerde leeftijdgenoten. We hebben heel wat
  specialismen in huis, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.
  Jij vindt jouw uitdaging bij KPMG!

  Meer informatie
  Wil je meer weten over welke mogelijkheden er voor jou zijn bij KPMG? Neem dan contact met ons op!
  KPMG Recruitment Centre
  Laan van Langerhuize 1
  1186 DS Amstelveen

  recruitment@kpmg.nl/https://home.kpmg/nl/nl/home/werken-bij-kpmg/studenten-starters.html

 • GenDx

  We are looking for software developers and testers with an interest in biology

  What is it like to be a software developer at GenDx?
  “We form a dedicated and innovative software team. We continuously work on improving our techniques, learning new ones, and updating our software products for molecular diagnostics. We apply a Scrum-based workflow, which allows for freedom and a dynamic way of working. It can be a very fascinating endeavor to work on an issue. It usually requires you to first research the molecular biology and then the computer science, before actual implementation. Most learning happens on the job and there is ample opportunity for personal and professional development.”
  (Bryan, former Computer Sciences/Informatics student at Utrecht University).


  What do we offer?
  GenDx is located at the Utrecht Science Park. We value our employees’ input, creativity, and professional as well as personal development. We ask for your complete commitment. In return, GenDx provides an informal working atmosphere and good working conditions.

  At GenDx, we strive to make the difference!
  GenDx develops and markets software and reagents that are applied worldwide in the field of molecular diagnostics. GenDx is a renowned player in this specialized market. With a highly educated and motivated team of approximately 60 employees, we contribute to transplant patients’ quality of life. Therefore, we need colleagues with personality, intelligence, and perseverance.


  Interested?
  www.GenDx.com/Company/Careers or contact our HR team via hrm@gendx.com.

 • Sogeti. The Technology Leaders.
  Passie voor technologie. Daar staan we voor bij Sogeti. Ruim 2.400 Technology Leaders zetten zich elke dag in om het maximale uit IT én uit mensen te halen. Daarmee maken wij het verschil en helpen we onze klanten om de digitale transformatie succesvol te maken.

  De rol van IT in onze samenleving wordt met de dag groter en belangrijker. En daarmee ook de impact van ons werk. De ontwikkelingen rondom Internet of Things (IoT), Cloud en Big Data zijn overal om ons heen zichtbaar. Om hier een succesvolle bijdrage aan te kunnen leveren, zetten wij als Technology Leaders stevig in op innovatie, het vergroten van expertise en het versterken van de klantrelatie.

  Passie voor technologie
  Ons technology leadership is een direct gevolg van onze passie voor innovatie. Wij weten keer op keer bestaande gedachtepatronen te doorbreken met vernieuwende inzichten en daarmee nieuwe perspectieven te openen voor klanten.  Sogeti heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van testen. Maar we weten de markt ook te verrassen met innovatieve oplossingen op het gebied van: Business Intelligence, Internet of Things, Cloud-oplossingen, High Tech,  en Security. Daarnaast verrichten wij continu baanbrekend werk met ons VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT), wat elk jaar resulteert in een spraakmakend symposium.

  Grenzen verleggen
  Vanuit onze kennis en ons vakmanschap dagen wij klanten én elkaar uit om altijd op zoek te gaan naar de slimste IT-oplossingen. Ook in onze dienstontwikkeling en projectaanpak vernieuwen wij continu. Bij Sogeti durven we verder te denken, stappen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. We willen samen met onze klanten grenzen verleggen en nemen daartoe ook geregeld het voortouw. Wij zijn niet voor niets The Technology Leaders. 

  Sogetisten gaan voor samen
  De passie voor technologie wordt breed gedragen door onze collega's. Binnen Sogeti  worden regelmatig activiteiten georganiseerd om elkaar uit te dagen. Voorbeelden daarvan zijn de IoT-battle en Testival. We delen niet alleen onze kennis, maar ook onze uitdagingen met elkaar.  We helpen elkaar continu verder. En we vieren gezamenlijk onze successen. Bij Sogeti doen we het altijd samen.

  Kom jij ons versterken?
  Heb jij passie voor technologie? Kies dan voor een carrière bij Sogeti. Of je nu student bent, young professional of professional, bij ons krijg je de meest uitdagende projecten en werk je samen met de best getrainde IT-professionals: 2.431 Technology Leaders die jou graag verwelkomen in één van onze communities. Lees verder hoe ook jij kunt uitgroeien tot Technology Leader of bekijk meteen onze vacatures.

 • The best start to your IT career

  Long before it became fashionable to talk about the need to be ‘digital first’, ING has recognised and invested in the power of new technologies to transform our customers’ banking experience.

  Make a difference

  With 40 million customers depending on our technologies, ING is Europe’s biggest online bank and the largest employer of IT professionals in The Netherlands. ING puts IT at the centre of everything we do. In your four-year traineeship you’ll learn from the industry’s most talented and experienced specialists, working on important and large scale projects with the best technologies and latest methodologies. You will make a difference. You’ll also be provided intensive training and ongoing support to expand and evolve your skills. Add the complexity of working across international environments and the challenges and rewards of an IT career at ING quickly stack up.

  Invent the future

  To work in IT at ING is to be surrounded by inspiring colleagues who insist constantly on being more tomorrow than we are today: not just by embracing a digital future — but by inventing it. Who work continually to optimise pioneering, reliable and feasible technologies to improve our customers’ banking experience and the working lives of our people.

  The IT traineeship is part of ING’s International Talent Programme (ITP). For a sense of what an ING traineeship has in store, read the blogs of other trainees and about our agile Way of Working.

  Interested to know more?

  Do you want to see your future office and experience what life as an ING trainee is like? Sign up for Meet a Trainee and we’ll connect you to one of our trainees for a one-on-one meeting. Or check out ing.nl/traineeship for the upcoming events.

  For questions you can always contact the wonderfully helpful Jessie de Groot; our IT Campus Recruiter.

 • Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

  Onze waarden
  Cegeka is een groeibedrijf in IT, en dat betekent continu veranderen, aanpassen en transformeren. Vanuit ons DNA, vanuit wie we zijn, slagen we erin dit steeds opnieuw op een succesvolle manier te doen. Eigenaarschap, authenticiteit, ontwikkeling, ondernemerschap, verbondenheid, respect en kostenbewustzijn daarmee onderscheiden we ons. Deze waarden vormen het DNA van Cegeka.

 • Je bent net klaar met je masteropleiding en de wereld ligt aan je voeten. Maar waar ga jij
  beginnen?

  Consultancy biedt je de mogelijkheid om projectmatig te werken binnen een breed scala aan bedrijven
  en een grote diversiteit aan projecten. Accenture is wereldwijd marktleider op het gebied van
  Consulting, Technology en Outsourcing. Werken bij Accenture betekent werken aan de top. Jij kunt hier
  het beste uit jezelf halen. Je werkt voor grote klanten uit allerlei sectoren en overheidsinstellingen over
  de hele wereld. Wij werken in uiteenlopende branches en er zijn tal van vakspecialisaties waar je uit kunt
  kiezen.


  Wat ga je doen als starter bij Accenture Consulting?
  Als Junior Consultant bij Accenture ontwikkel je concepten en strategieën en werk je mee aan
  implementatieprocessen. Daardoor presteren onze klanten nog beter en blijven ze tegelijk flexibel
  genoeg om snel op nieuwe ontwikkelingen te kunnen reageren. Samen met collega’s vorm je een team
  gedurende het project. Vrijwel altijd werk je op locatie bij de klant. Zo krijg je veel bedrijven van binnen
  te zien. In elk nieuw project krijg je weer een nieuwe uitdaging. Ons wereldwijde netwerk en onze
  ongeëvenaarde kennis staan daarbij volledig tot je beschikking.


  Jezelf blijven ontwikkelen
  Bij Accenture staat jouw persoonlijke groei centraal. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te
  groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Door dagelijkse on-the-job ervaring maar ook door ons
  zeer uitgebreide aanbod (internationale) trainingsmogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je snel een
  succesvolle carrière opbouwt.


  Wie zoeken wij?
  Binnen Accenture Consulting zijn we op zoek naar afgestudeerde academici in de richting bedrijfskunde,
  economie, ICT, techniek of aanverwante studies. We zoeken high performers die beschikken over een
  sterk analytisch vermogen, een proactieve instelling, goede communicatieve vaardigheden en graag een
  snelle start willen maken in hun carrière.

  Contactinformatie
  Adres: Gustav Mahlerplein 90, 1082 MA Amsterdam
  Telefoon: (020) 493 8383
  E-mail: jobs.nl@accenture.com
  Website: www.werkenbijaccenture.nl

 • Join Ordina Talentpower!
  Geef je carrière een vliegende start! Als Young Professional (0-2 jaar werkervaring) kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere Young Professionals. Tijdens een intensief opleidingsprogramma worden jullie klaargestoomd om het verschil te gaan maken in je vakgebied.
  Je volgt opleidingen aan onze talent Academy en krijgt advies van ervaren collega’s. En krijgt bovendien vanaf dag één – vaak in teamverband – verantwoordelijkheden in projecten voor onze klanten. Meteen in het diepe zwemmen dus. Wij geloven namelijk dat je op die manier het snelst je ambities waarmaakt. En daar hebben we beiden voordeel van. Kom werken bij een Nederlands bedrijf dat écht aandacht besteed aan jouw groei!

  Meer weten?
  Wil je meer informatie over Ordina en onze Traineeships? Kom dan naar onze Inhousedag.
  Op onze inhousedag leer je meer over onze klanten, ervaar je zelf onze innovatieve IT-oplossingen en werk je aan een case naar keuze.

  Solliciteren?
  Ben jij pas afgestudeerd en wil je meer weten over werken bij Ordina? Dan nodigen wij jou graag uit op ons kantoor in Nieuwegein! Elke donderdag organiseren wij een selectiedag speciaal voor Young Professionals met 0 tot 2 jaar werkervaring.

   

 • Volg een traineeship bij Talent&Pro/House of Bèta

  Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw bèta-achtergrond ben je van grote waarde voor uitdagende opdrachten binnen en buiten de financiële dienstverlening. Sinds maart 2019 heeft Talent&Pro een nieuw label gelanceerd: House of Bèta. Dit label is ontstaan vanuit de business units Actuarieel en Business IT en voorziet met 200 inzetbare professionals in de toenemende vraag naar IT- en data-specialisten. Via House of Bèta doe je werkervaring op bij gave merken zoals NS, Achmea, Eneco, ABN AMRO of KPN.

  Wil je meer weten over de mogelijkheden na je studie? Bekijk de website van House of Bèta: https://www.houseofbeta.nl/.

  Jouw ontwikkeling staat centraal

  Talent&Pro is een ontwikkelbedrijf dat al 20 jaar ruim 800 professionals detacheert bij toonaangevende bedrijven in Nederland. Een traineeship van Talent&Pro/House of Bèta bestaat uit fulltime werkervaring opdoen én het volgen van kennisopleidingen en vaardigheidstrainingen. Aan de zijlijn staat een People Manager voor je klaar die jou coacht en begeleidt in jouw ontwikkeling.

  Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals vier keer per jaar een gezellige pubquiz, een gave skitrip en een groots eindejaarsfeest! https://www.talent-pro.com/


   

 • What impact will you make?


  Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

  Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

  Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Strategy & Operations-, Technology- en Human Capital consulting.

  Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector.

  Financial Advisory: adviseren over de gehele deal life cycle binnen M&A. Vastgoed, infrastructuur of ruimtelijk strategische gerelateerde vraagstukken binnen Real Estate & Partnerships.

  Accountancy: RA en AA gerelateerde dienstverlening met een consistent hoge kwaliteit voor bedrijven in het MKB segment, publieke sector of corporate markt.

   

  Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl.

 • BE PART OF PROGRESS

  We make machines that make chips; the hearts of the devices that keep us informed, entertained and safe. Devices that improve our quality of life and help to tackle the world’s toughest problems. We build some of the most amazing machines that you will ever see, and the software to run them. Never satisfied, we measure our performance in units that begin with pico or nano.

   

  GRADUATES: START YOUR CAREER AT ASML

  ASML offers opportunities for graduates from practically every technical field. You will be working with people from around the world. We believe that those different backgrounds, nationalities and perspectives make us better. We know that an open mind is a creative mind. We support networks such as Young ASML, Women@ASML, Pink ASML or Seniors@ASML. And because there’s more to life than work, you can join your colleagues in anything from running, cycling, football, sailing or skiing in one of the sports teams.

  We offer a fulfilling career, not just a job. We reward employees competitively and provide coaching, training and personal career development. Flexibility, enthusiasm, ambition and customer focus are the foundation for a world of opportunity.

   

  Check it out at https://www.workingatasml.com/students-graduates?ppc=CAM-37.

   

   

   

  Animation About ASML: https://www.youtube.com/watch?v=TsHd0fCzhNg&t=13s

  Video working at asml: https://www.youtube.com/watch?v=qXpAMguP-vQ

   

   

   

   

   

 • Trainees in onderwijs
  Trainees in onderwijs verrijkt het onderwijs met jonge, talentvolle mensen die de potentie en ambitie hebben om voortdurend zichzelf en het onderwijs te blijven
  ontwikkelen. Met behulp van een tweejarig traject op maat haal je binnen twee jaar een eerstegraads lesbevoegdheid, doe je waardevolle werkervaring op in
  de klas als docent en ontvangt je direct een marktconform salaris.

  Wij zijn op zoek naar creatieve grensverleggers die:
  - 0-7 jaar geleden afgestudeerd zijn
  - Een WO-bacheloropleiding én WO-masteropleiding afgerond hebben
  - Een cijfergemiddelde van een 7 voor een masterdiploma hebben
  - Gemotiveerd zijn om als docent het verschil te maken
  - Lesgeven als een leuke uitdaging zien
  - Als ware ondernemers kansen zien om het onderwijs te innoveren
  - Leergierig en creatief zijn
  - Verbindingen willen en kunnen leggen tussen het bedrijfsleven en het onderwijs

  Het traineeship
  Naast het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid en een betaalde baan als docent, bieden we een verbredings- en verdiepingsprogramma. Hierin volg je
  trainingen die aansluiten op jouw behoeften én zet je zelf projecten op die het onderwijs verrijken. Daarvoor werk je intensief samen met oud- en medetrainees
  en de vele bedrijven en organisaties in ons netwerk. Je werkt actief aan je persoonlijke ontwikkeling en wordt hierbij begeleid door verschillende trainers en opleiders.

  Kortom, een uitstekende start voor een carrière als onderwijsprofessional met direct een breed netwerk op zak.


  Wil je meer weten over de inhoud van het traineeship? Kijk eens op onze website

  www.traineesinonderwijs.nl

 • Quasset staat voor innovatie, het opbouwen van netwerken en het ontwikkelen van baanbrekende technologieën.

  Wij zijn een internationaal dynamisch bedrijf werkzaam in sectoren als olie en gas, water, energie, chemie en infrastructuur. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van innovatieve producten voor asset management informatie en business intelligence. Quasset zoekt naar wegen om de balans tussen kosten, prestaties en risico’s van kapitaalintensieve infrastructuur te optimaliseren. Hierbij maken wij gebruik van 3D, virtuele en augmented reality technologieën.

  De Quasset Test Facility (QTF) biedt bedrijven onafhankelijke technische assessments in een geavanceerde en flexibele testomgeving.

   

  quasset.com