Algemene Vergadering d.d. 11 juni 2010
Algemene Vergadering d.d. 11 juni 2010

« Algemene Vergadering d.d. 24 februari 2010

Algemene Vergadering d.d. 16 september 2010 »

11 juni 2010 om half vier 's middags is waarschijnlijk de laatste Algemene Vergadering van dit collegejaar. Kom voor de presentaties, de inspraak of alleen voor de laatste nieuwtjes naar BBL165.

Agenda

  1. Opening
  2. Vaststelling agenda
  3. Ingekomen stukken
  4. Vorige notulen
  5. Mededelingen
  6. Financiën
  7. Langetermijnbeleid
  8. Afrekening stichting A–Eskwadraat on tour
  9. Kandidaatsbestuurpresentatie
  10. Activiteiten
  11. W.V.T.T.K.
  12. Rondvraag
  13. Sluiting

Toelichting

Financiën

De sponsoring is erg tegengevallen. Door een aantal meevallers en met kleine aanpassingen kan de vereniging deze tegenslag echter wel aan. Het bestuur presenteert hier de stand van zaken.
Het bestuur heeft nogmaals alle facetten van het conjunctuurfonds bekeken en komt nu met een weloverwogen voorstel tot enkele kleine wijzigingen.

Langetermijnbeleid

Begin van dit collegejaar is er een werkgroep gestart met een ambitieuze missie. Ze hebben een langetermijnbeleid voor de vereniging opgesteld en bijgeschaafd aan de hand van de mening van het bestuur, de adviesraad en de leden die aanwezig waren op de inspraakmiddag van 26 mei. Tijdens de Algemene Vergadering zullen ze het presenteren en zal er gestemd worden of het aangenomen wordt als het langetermijnbeleid.

Afrekening stichting A–Eskwadraat on tour

Hoe staat het met de afrekening van de reisstichting A–Eskwadraat on tour? Hier word je bijgepraat.

Kandidaatsbestuurpresentatie

Het bestuur heeft zijn beoogde opvolgers gekozen. Hugo Duivesteijn, Lars Einarsen, Alexander Melchior, Otto Rottier, Lotte van Slooten, en Hannah Tops zijn de gelukkigen. Op de Algemene Vergadering zullen zij zich nogmaals voorstellen en zijn ze er om vragen te beantwoorden.

Stukken: