Ngi IT-Jaarcongres
Ngi IT-Jaarcongres
Het Ngi jaarcongres voor IT-Professionals wordt dit jaar gehouden op 17 november in het gebouw van De Haagse Hogeschool aan het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag.

Thema dit jaar is de Digitale Agenda van Neelie Kroes welke ook omarmd is door Maxime Verhagen. Iedereen zal de komende jaren direct of indirect geconfronteerd worden met de speerpunten zoals hierin verwoord.

De diverse tracks zoals Toegang & Snelheid, Onderzoek & Innovatie, Standaarden, Maatschappelijke Baten etc. zijn flexibel toegankelijk. De ruim 40 sprekers komen uit overheid, bedrijfsleven, wetenschap en maatschappij. Zij maken de agenda concreet, geven aan hoe het IT vak erdoor wordt beinvloed en wat het betekent voor onze samenleving. Dus ook voor jou, jouw klanten, jouw concurrenten. Het congres biedt een helder overzicht en geeft de samenhang in deze thematiek.

Leden van de Ngi kunnen zich gratis inschrijven. Wees er wel snel bij! Ben je geen lid, maar wil je er wel graag bij zijn? Gebruik dan bij jouw aanmelding de kortingscode "A-Eskwadraat". Voor de eerste 25 is de toegang dan gratis. Wanneer er geen gratis plekken meer zijn, zullen zij je daarover berichten.

Opening vanaf 09:30 en afronding vanaf 17:15 met een uitgebreide netwerkborrel. Zie voor meer informatie en aanmelding (ook voor niet-leden): http://www.it-jaarcongres.nl