Eerst de Klas
Eerst de Klas
Voorlichtingsbijeenkomst Eerst de Klas
Hét traineeprogramma voor excellente academici in het bedrijfsleven én het onderwijs!

Voor excellente academici die zich willen ontwikkelen op het gebied van leiderschap én leraarschap bestaat sinds 2009 Eerst de Klas. In dit uitdagende tweejarige traineeprogramma gaan recent afgestudeerden direct aan het werk als docent op een middelbare school, behalen een onderwijsbevoegdheid op de universiteit en nemen deel aan een leiderschapsprogramma dat in samenwerking met vooraanstaande en innovatieve bedrijven is ingericht.

Inmiddels zijn er drie lichtingen deelnemers Eerst de Klas aan de slag gegaan. De eerste lichting is net klaar. Vanaf september 2012 gaat de vierde lichting van start. Geïnteresseerden kunnen tot en met 31 maart 2012 hiervoor solliciteren.

Naar wie zijn we op zoek?

Excellente bijna/recent afgestudeerde academici, die de uitdaging van onderwijs en bedrijfsleven willen aangaan en de competenties van leraar en leider willen ontwikkelen.

Wat bieden we?

  • Een uitdagend tweejarig traineeprogramma in onderwijs en bedrijfsleven
  • Direct een baan als leraar in het voortgezet onderwijs
  • Een universitaire opleiding tot eerstegraads leraar
  • Een hoogwaardig leiderschapsprogramma aangeboden door topbedrijven
  • Training gericht op talentontwikkeling en brede oriëntatie
  • Een uitstekende start voor een carrière in onderwijs en/of bedrijfsleven
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Meer informatie en voorlichtingsbijeenkomst
Kijk op www.eerstdeklas.nl voor meer informatie over het programma en de sollicitatie. Op 21 maart is er van 15:30 - 17:00 uur een voorlichtingsbijeenkomst op de Universiteit Utrecht (Marinus Ruppertgebouw, zaal 033). Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@eerstdeklas.nl.