University Challenge
University Challenge

University Challenge
De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat. Met jouw groep ga je voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Wie kan zich aanmelden?
Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 21 april 2013 aan voor de University Challenge via deze pagina of door een mail te sturen naar NLConsultingUniversityChallenge@deloitte.nl met in de bijlage jouw CV en cijferlijsten van je masterperiode.