Algemene Vergadering 25 november 2014
Algemene Vergadering 25 november 2014

« Algemene Vergadering d.d. 11 september 2014

» Algemene Vergadering d.d. 4 februari 2015


Dit is de eerste Algemene Vergadering volledig geleid door het 69e bestuur van A-Eskwadraat, Niet te Stoppen. Op deze AV zal het bestuur een beleidsupdate geven. Ook zullen er updates worden gegeven door de commissie van PLANCKS, de LTBW en de IntroDenkTank.
Deze AV zal er de mogelijkheid zijn om friet te bestellen voor 2 euro en een snack voor 2 euro, zodat je een volledige maaltijd kan eten tijdens de AV. Je kan gedurende de dag in de gezelligheidskamer bestellen en op de AV, voordat deze aanvangt. Neem hiervoor contant geld mee. Er zullen dit keer geen pizza's zijn.

De vergadering wordt om 15.30 uur geopend in het Willem C. van Unnikgebouw, kamer 220. De kamers van A-Eskwadraat zullen vanaf 14:30 dicht zijn.

Agenda

  1. Opening
  2. Vaststellen agenda
  3. Ingekomen stukken
  4. Vorige notulen
  5. Mededelingen
  6. Beleidsupdate Niet te Stoppen
  7. PLANCKS
  8. LTBW
  9. IntroDenkTank
  10. Activiteiten
  11. CFR
  12. W.V.T.T.K.
  13. Rondvraag
  14. Sluiting

Ingekomen stukken

Tot op heden zijn er geen stukken bestemd voor de Algemene Vergadering binnengekomen. Als er stukken binnenkomen die behandeld zullen worden zullen deze beschikbaar komen op deze pagina. Machtigingen kunnen aan het adres van de secretaris doorgegeven worden.

Vorige notulen

De notulen van de vorige vergadering zijn hier te vinden.

Beleidsupdate Niet Te Stoppen

Niet Te Stoppen zal hier zowel haar beleidsupdate geven als de beleidsaanvulling presenteren, die tijdens de vorige AV beloofd is. Het volledige beleid kun je hier vinden.

PLANCKS

De PLANCKS-commissie zal hier hun afrekening presenteren,. Deze kan je hier vinden.

LTBW

De LangeTermijnBeleidWerkgroep (LTBW) zal tijdens dit puntje haar manier van werken presenteren.

IntroDenkTank

Hoewel de IntroDenkTank tijdens de AV nog niet klaar zal zijn met haar definitieve rapport, zal tijdens dit puntje een korte update gegeven worden.

CFR

De bij sommigen zeer geliefde CFR-presentatie is terug van weggeweest op de agenda. Nu maar hopen dat we er aan toekomen.

Stukken

Meer stukken zullen hier binnenkort verschijnen.