Lan-Party TUe
Lan-Party TUe

Met competities in games zoals Rocket League, CS:GO, LoL, en PUBG, maar ook in Agar.io, Mario Kart, en Beerpong, is deze LAN-party geschikt voor zowel ervaren als voor casual gamers. Ook als je niet van gamen houdt en nog nooit naar een LAN-Party bent geweest, ben je natuurlijk van harte welkom om lekker te komen schralen, bier te drinken en bitterballen te eten.

Geweldig! Maar wat kost dat dan? Tot 18 november is er nog een early-bird korting en kost een ticket maar €17,50, na deze datum is het €20,-. Ook is het mogelijk om op beide avonden eten mee te bestellen voor €6,- per avond.
Wat krijg je hier voor terug? Een dikke 48-uur durende LAN-Party, vette competities met prijzen van sponsoren zoals Gigabyte, Iiyama, en Nintendo, super snel internet, heel veel bitterballen, en een heleboel gezelligheid! Ook is er bij je ticket een slaapplek inbegrepen op de LAN, je moet alleen wel je eigen slaapspullen meenemen. 

Bovendien is het al mogelijk om je perfecte zitplek te reserveren op de LAN. Als jullie van tevoren aangeven dat jullie met een groep komen, dan kunnen we in overleg een los blok tafels voor jullie vasthouden zodat jullie bij elkaar kunnen zitten.

Dus, als je tegen het einde van je kerstvakantie je familie alweer zat bent en nog niks gepland hebt tussen 3 en 5 januari, schrijf je vooral in, en dan zien we je op de LAN!

Aanmelden via: https://subscribe.teslan.thor.edu/