Theatercollege
Theatercollege

Geniet je van theater maar wil je ook wat kennis opdoen? Kom op 13 mei mee naar het theatercollege van Professor Erik van Sebille. Samen met Erik, klimaatwetenschapper en oceanograaf aan de Universiteit Utrecht, ga je mee naar zijn bijna-fatale reis naar Antartica om de mysteries van de oceaan te ontdekken.

Waar sensatie:

"Midden op de Atlantische Oceaan sprong ik overboord. 4 kilometer water onder me. Ik was doodsbang. Daar begon mijn totale fascinatie voor de oceaan.”

En kennis tezamen komen:

"Zeventig procent van de oppervlakte van onze planeet is oceaan. We hebben betere kaarten van het oppervlak van de planeet Mars, dan van de bodem van onze eigen oceaan. Hoe kan dat toch? Waarom is het zo moeilijk om de oceaan in kaart te brengen? Hoe doen oceanografen dat eigenlijk? En wat voor uitdagingen komen ze tegen op zee?"

Kortom een zeer interessant en indrukwekkend theatercollege!

Het begint om 20:00 in de theaterzaal De Lieve Vrouw in Amersfoort. We zijn van plan om met zijn allen op de universiteit te verzamelen en vanuit daar richting Amersfoort te gaan. Voor maar €15,00 kan jij er ook bij zijn!! De kaartverkoop komt er nog aan maar zet het alvast in je agenda.