LUSTRUM: Brabo Pret
LUSTRUM: Brabo Pret
Wat ontzettend leuk dat je meegaat naar de Efteling. Hieronder volgt> belangrijke informatie, lees dit dus goed!> *Mensen die een kaartje MET busreis hebben*> De bus vertrekt om 9:30 uur vanaf Princetonplein 5 (voor het BBG),> Utrecht. WEES OP TIJD! Om 17:30 uur zal de bus vanaf Kaatsheuvel weer> 18:30 uur weer terug bent op de Uithof.> *Mensen die een kaartje ZONDER busreis hebben*> We komen om 10:30 uur aan in de Efteling, *WE WACHTEN OP NIEMAND.* Dus> zorg dat je om 10:30 uur voor de ingang van de Efteling staat, ANDERS KUN> JE NIET MEE. Wij raden je aan om de volgende aansluiting te nemen:> 8:53 uur Utrecht Centraal spoor 15> 9:20 uur Station 's Hertogenbosch spoor 6> 9:27 uur Station 's Hertogenbosch spoor 7a> 9:42 uur Station Tilburg spoor 3> Lopen naar bushalte centraal station, Tilburg.> 9:47 uur Bus 300 (richting 's Hertogenbosch)> 10:07 uur Bushalte Efteling, Kaatsheuvel> Lopen naar de Efteling> Stuur deze mail vooral door aan de mensen voor wie je (eventueel) een> kaartje hebt gekocht, of breng ze op een andere manier op de hoogte van het> reisplan!> NB: Er gaat geen lid van de lustrumcommissie mee. Nog één ding: Kom vooral ook naar de Pool party op zaterdag 20 februari> (de volgende dag)! Voor maar €12,50 kun je van 20:30 uur tot 0:30 uur> lekker zwemmen en feesten, want natuurlijk zullen de A-Eskwadraat- en> UAV-djs zorgen voor lekkere deuntjes. Neem vooral ook een externe mee,> zoals je beste vriend(in) van vroeger, je huisgenoot, je broertje, zusje of> wie dan ook! Als je dat nog niet genoeg vind, kun je van tevoren ook komen> waterpoloën van 18:30 uur tot 20:30 uur.> Als er nog vragen zijn, horen we dit graag. Tot de 19de!

Of Brabant de leukste provincie is valt over te discussiëren. Wat wel vast staat, is dat je er ontzettend veel Brabo Pret kan beleven. En waar kan dat beter dan in De Efteling? Uh, nergens.

Dus, ga met ons mee op een epische trip naar het land van sprookjes en heel veel pret! Voor het luttele bedrag van 15 euro krijg jij een toegang tot het park en busvervoer vanaf en naar Utrecht. 15 eurie! En ook mooi, de activiteit valt buiten de krokusvakantie, dus (hopelijk) geen drukke schoolkinderen om deze dag met drukke studenten te verpesten :)