Ouderdag 2009
Ouderdag 2009
Menu: Begin | Programma | Commissie | Routebeschrijving


Ouderdag jaar 2008/2009: Als de kat van huis is..

Zaterdag 7 maart as. organiseert A-Eskwadraat wederom een Ouderdag.

Ouders van natuurkunde- en twinstudenten kunnen zich niet meer aanmelden! Voor deze studies zitten we vol.

Het thema dit jaar is "Als de kat van huis is...".

Het ziet er naar uit dat ook dit jaar weer de ouderdag een groot succes zal worden. Het is een mogelijkheid voor eerste- en tweedejaars studenten aan de faculteit om hun ouders te laten zien hoe hun studie er uit ziet. Het is een mogelijkheid voor de ouders om wat meer te weten te komen over het leven van hun kind, en bovendien is het een leuke manier om de dag te besteden! Voor iedere studie apart zullen er hoorcolleges, een practicum en een werkcollege worden gegeven. De lunch is inbegrepen en aan het einde van dag zal er een borrel zijn.

U bent (jullie zijn) meer dan welkom en van harte uitgenodigd op deze ouderdag. Inschrijven gaat door een bedrag ter grootte van 9,50 euro per persoon (dus ook voor de student zelf) over te maken op girorekening 269846 t.n.v. Ouderdagcommissie A-Eskwadraat te Utrecht, o.v.v. de volledige naam en studie van de student. Te zijner tijd ontvangt u dan een brief met extra informatie en routebeschrijving.

Indien u nog vragen of op-/aanmerkingen heeft kunnen die verstuurd worden naar ouderdag@a-eskwadraat.nl. Tevens kunt u hier een routebeschrijving vinden, en meer informatie over ons - als commissie - kunt u hier vinden.

We hopen jullie allemaal te zien, want het belooft wat te worden!

De ouderdagcommissie.