Lunchworkshop: Solliciteren kun je leren!
Lunchworkshop: Solliciteren kun je leren!

Je bent student! Je volgt colleges, gaat op stap, maakt tentamens en je doet van alles naast je studie. Je haalt eruit wat er in zit, want het studentenleven duurt niet eeuwig!

En daarna? Wat wil je na je studie gaan doen? Binnen afzienbare tijd zal je in een nieuwe fase terecht komen: het werkende leven. Wat staat jou te wachten bij deze volgende uitdaging? Hoe kom je erachter welke baan en welke werkomgeving bij jou past? Hoe ga je jouw droombaan in de wacht slepen? Hoe maak je een goed CV? Hoe schrijf je een pakkende brief?

Om op deze en andere vragen een antwoord te kunnen formuleren, heeft A-Eskwadraat samen met Procam een sollicitatietraining georganiseerd op woensdag 9 februari. Procam geeft begeleiding aan hoogopgeleide startende ICT'ers die gedreven zijn om via een traineeship een vliegende start te maken in hun carrière. Zij spreken daarvoor regelmatig starters en hebben dus een ruime ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken.

De training zal beginnen om 13:00 en richt zich onder meer op de voorbereiding op het solliciteren als ICT professional. Daarnaast zal er ook stil worden gestaan bij het schrijven van een knaller van een CV en brief. Om het maximale uit de training te halen bieden wij je de mogelijkheid om je CV en brief te laten checken door de professionals van Procam. Stuur je CV voor 1 februari naar de sponsorcommissie (spocie@a- eskwadraat.nl) dan krijg je deze voorzien van feedback terug op de training op 9 februari. Ook is er natuurlijk weer een lunch bij deze training!

  • Commissie: SpoCie
  • Begin: wo 9 feb 2011, 12:45
  • Eind: wo 9 feb 2011, 14:45
  • Locatie: BBL 065
  • Toegangsprijs: Gratis Lunch!
  • Organisator: A–Eskwadraat
  • Poster: Nee