Bedrijvenborrel
Bedrijvenborrel
In verband met de mei-carrieremaand organiseren we vanavond een bedrijvenborrel. Kom in contact met meerdere bedrijven onder het genot van een drankje en hapje. De aanwezige bedrijven zullen zijn:

ASML

ASML is 's werelds toonaangevende leverancier van lithografische systemen voor de halfgeleiderindustrie, het vervaardigen van complexe machines die cruciaal zijn voor de productie van geïntegreerde schakelingen of chips.

Accenture

Accenture is een wereldwijd bedrijf voor management consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 246.000 mensen bedient Accenture klanten in meer dan 120 landen.


Cisco

Cisco is wereldleider op het gebied van netwerken - het transformeren van hoe mensen verbinden, communiceren en samenwerken.

ORTEC

ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde softwareoplossingen en consultancydiensten voor planning en optimalisatie.


Procam

Procam is de talentontwikkelaar die startende HBO’ers en academici in organisaties tot bloei brengt met behulp van het Procam Talenten Programma.

SkyDreams

SkyDreams is een internationale uitgever van vergelijkingswebsites met het hoofdkantoor in Utrecht.


Sogeti

Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen.

Star Apple

Star Apple richt zich op het werven en selecteren van uiterst specifieke ICT specialisten voor een zeer uiteenlopende groep bedrijven en het verzorgen van een ‘volgende stap’ in de carrière van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.


Talent & Pro

Talent&Pro is al bijna vijftien jaar een toonaangevende financiële detacheringspartner in Nederland.

TransIP

TransIP is de grootste domein provider van de Benelux.


Xelvin

Xelvin is gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici.

OGD

Detacheerder in de ICT voor zowel bijbanen als startersfuncties.


Eljakim

Is gespecialiseerd in jeugdvolgsystemen (leerplicht, RMC), maatwerk (web)applicaties, systeem- en netwerkbeheer en rapportage (analyses)

Sogyo

Sogyo is een informele, energieke, inhoudelijk gedreven IT-dienstverlener met veel ruimte voor jouw ontwikkeling!


Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ze in staat de beste oplossing voor klanten te vinden.

  • Commissie: SpoCie
  • Begin: do 24 mei 2012, 17:00
  • Eind: do 24 mei 2012, 19:00
  • Locatie: Minnaert bovenkantine
  • Toegangsprijs: gratis
  • Organisator: Bedrijf
  • Poster: Nee