Workshop van Ministerie van Defensie
Workshop van Ministerie van Defensie

Defensity College het werkstudenten programma van het Ministerie van Defensie.

 

Gesimuleerd Defensie Scenario, jouw input gevraagd?

De wereld is gebaat bij stabiliteit. Toch wijst de praktijk anders uit. Er zijn veel conflicten, die de volle aandacht vragen van Defensie. Als NAVO partner zet de Nederlandse Krijgsmacht  zich daar optimaal voor in. Stel je bent betrokken bij de voorbereiding van een oefening. Het thema is mee te denken over een aanval - of verdedigingsplan vanuit je eigen vakgebied! Onder leiding van een militair ontvang je op 7 februari de briefing. Ook ontvang je de laatste info hoe Defensie Mobile Apps bouwt. Daarna ga je in teamverband aan de slag vanuit jullie eigen vakkennis. Uiteraard krijg je alle gelegenheid om jouw “report out” te geven. Interesse? Meldt je aan bij studievereniging A-Eskwadraat.

 

Defensity College, wat houdt het in?

Als werkstudent heb je naast je studie een bijbaan van 1 dag per week bij Defensie, waar je opdrachten uitvoert die passen bij jouw studierichting en interesses. Met je werk draag je bij aan vrede en veiligheid in Nederland en daarbuiten. Je leert de bijzondere wereld van Defensie beter kennen en traint je leiderschapsvaardigheden. Wij profiteren van jouw frisse blik en actuele kennis op een vakgebied. Win-win dus! Twee van onze werkstudenten zijn op 7 februari aanwezig om tijdens de borrel je vragen te beantwoorden.

 

Defensity College, wat heb je eraan?

·         Je draagt als militair al tijdens je studie bij aan vrede en veiligheid.

·         Je doet relevante werkervaring op binnen een unieke organisatie.

·         Je mag deelnemen aan masterclasses over leiderschap, doorzettingsvermogen en teamwork.

·         Je krijgt goede begeleiding en kunt profiteren van ervaren militairen met zeer specialistische kennis op jouw vakgebied.

·         Je ontvangt uiteraard een passend salaris.

·         Interesse? Kijk op werkenbijdefensie.nl/werkstudent

 

Aansluitend zal er overigens ook nog een gratis borrel zijn!