Batavierenrace
Batavierenrace

De Batavierenrace is de grootste estafetteloop ter wereld van Nijmegen naar Enschede en dit jaar is het al weer de 46ste editie! Het afsluitende feest is het grootste studentfeest van de Benelux, alleen daarom zou je al mee willen doen. 

De race van Nijmegen naar Enschede wordt afgelegd in 3 ploegen: de nacht-, ochtend- en middagploeg. Met je ploeg rijd je in een busje naar de verschillende etappes om hier je loper en je fietser om te wisselen. Niemand loopt namelijk alleen, er fietst altijd een teamgenoot naast je om gezellig met je te kletsen, aan te moedigen, de hemel in te prijsen of je door de zware stukken heen te trekken, wat jij ook maar nodig hebt. Nadat je met je ploeg weer terug bent op de campus Enschede is het tijd om lekker te chillen. Misschien duik je je tent in om nog een beetje slaap te pakken of misschien ga je wel lekker een potje voetballen. Alles kan. In de avond is het tijd voor feest: kies een tent uit met je favoriete muziek en ga helemaal los! Val daarna snurkende in slaap op je luchtbedje, zodat je de volgende ochtend lekker brak, uhh ik bedoel uitgerust, weer terug naar Utrecht/huis kan.

Het wordt een weekend vol gegarandeerde gezelligheid, dus wacht niet langer met het kopen van een kaartje voor dit toffe sportevenement, want vol=vol! De prijs zal uiteindelijk rond de 37 euro liggen.

De inschrijfformulieren liggen nu bij de boekverkoop!