Inschrijfdeadline Grote Studiereis Zuid-Korea
Inschrijfdeadline Grote Studiereis Zuid-Korea

Heyhoi iedereen, na vele jaren is het weer terug! De grote Studiereis!

We gaan eind juli tot half augsustus, dus ongeveer 3 weken lang, richting het verre oosten! We zullen het prachtige Zuid-Korea bezoeken en volop de cultuur opsnuiven in de hoofdstad Seoul en de prachtige kuststad Busan. De deadline nadert snel, maar maak je geen zorgen! Je hebt nog tijd tot 1 december om 23:59. De deelnemers zullen gekozen worden via loting, dus iedereen maakt kans.  Inschrijven kan via de onderstaande link: 

https://forms.gle/7pXVDoJ7ha8dnDZy6

Hier nog een pro tip van de meest wijze vice-vo: als je je snel inschrijft heb je geen geen geen geen geen geen geen meer kans op een plek! PS: Je maakt evenveel kans op een plekje ongeacht wanneer je je inschrijft, maar wel natuuurlijk voor de deadline.

Let op: je kan je inschrijven met een buddy. Zodra een van jullie wordt ingeloot wordt de ander meteen ook ingeloot en kan je dus samen op reis gaan! Houd ook in gedachten dat de reis ±€1600 zal kosten.

Voor alle vragen kun je een mailtje sturen naar studiereis2223@a-eskwadraat.nl of een commissielid in de kamer aanspreken.