Docenteninformatie
Docenteninformatie
Docentenhandleiding

Home

Waarom deze handleiding?

Er is dit jaar gebleken dat er onduidelijkheid bestaat onder de docenten over de boekensamenwerking met A-Eskwadraat. Om deze onduidelijkheden weg te nemen en ook om de nieuwe docenten zo goed mogelijk in te lichten, is deze website gemaakt.

“Oh, dus ik kan de brieven van Broese eigenlijk gewoon meteen in de prullenbak gooien?” Deze vraag werd aan het einde van de boekenpresentatie op 23 maart 2005 door een docent gesteld. En inderdaad, als docenten de juiste informatie doorgeven aan A-Eskwadraat, dan zorgt de Boekencommissaris ervoor dat deze informatie te vinden is door studenten, zodat zij het boek bij A-Eskwadraat kunnen bestellen. Deze informatie hoeft Broese dus zeker niet te hebben, want het kan ook allemaal via A-Eskwadraat.

Nieuwsgierig hoe bookweb eruit ziet? Als docent heeft u waarschijnlijk geen toegang tot bookweb, zodat u ook niet kunt zien hoe het er allemaal uitziet. Onder InformatieBookwebgebruikers kunt u d.m.v. screenshots zien, wat studenten zien als ze een boek bestellen.

Wilt u graag informatie waarom bepaalde dingen zijn geregeld? Er is een vragenlijst gemaakt waarop direct antwoord is gegeven onder InformatieVraag & Antwoord. Misschien staat uw vraag er ook bij. Of anders kunt u heel veel antwoorden vinden op uw vragen onder Informatie.