Bestuur 2018-2019
Bestuur 2018-2019

« Bestuur 2017-2018

Bestuur 2019-2020»

73ste Bestuur (2018-2019)

Goed te Doen

 
Maud Nabben

Voorzitter

Vice-Secretaris, Colacommissaris, EHBO'er
Maud Nabben

voorzitter@a-eskwadraat.nl

Iris Tuhumena

Secretaris

Vice-Boekencommissaris, BHV'er, Kelderbeheer, CFR
Iris Tuhumena

secretaris@a-eskwadraat.nl

Brian Janssen

Penningmeester

Vice-Commissaris Onderwijs,
Verantwoordelijke experimenten
Brian Janssen

fiscus@a-eskwadraat.nl

 

Marloes van Bokhoven

Commissaris Onderwijs

Vice-Commissaris Extern, CFR
Mar van Bokhoven

onderwijs@a-eskwadraat.nl

Kyle Dingenouts

Commissaris Intern

Vice-Voorzitter, BHV'er, Promotie, ICT
Kyle Dingenouts

intern@a-eskwadraat.nl

Justus van der Velden

Commissaris Extern

Vice-Commissaris Intern, Activiteitenmail
Justus van der Velden

extern@a-eskwadraat.nl

Mattijs Leon

Boekencommissaris

Vice-Penningmeester, EHBO'er, Busjesverantwoordelijke, Functionaris persoonsgegevens
Mattijs Léon

boeken@a-eskwadraat.nl

 

Vraag aan het bestuur? Elke dag van 8:45 tot 17:00 is er een bestuurslid aanwezig in de gezelligheidskamer (BBL 269/270) of werkkamer (BBL 271). Na 17:00 kun je ons verder ook vinden rondom de kamers van A–Eskwadraat. Elektronische post kan naar bestuur@a-eskwadraat.nl, bellen kan naar 030-2534499. Iedere dinsdag hebben wij van 09:00 tot 11:00 een bestuursoverleg waar wij dus niet beschikbaar zijn.

Heb je op- of aanmerkingen over A–Eskwadraat of het bestuur die je niet direct aan het bestuur wil geven? Geef ze dan door aan onze Adviesraad! Je kan ze bereiken via email op ar1819@a-eskwadraat.nl of kijk op de commissie pagina!

Over Maud


Maud NabbenHallo lieve lezer! Ik ben Maud en mag mezelf dit jaar Voorzitter van A–Eskwadraat noemen. Dat wil zeggen dat ik het voorrecht heb om de bestuursvergaderingen en Algemene Vergaderingen voor te zitten. Verder is mijn functie vrij vaag. Ik ben het gezicht van de vereniging, wat betekent dat ik stukjes schrijf voor bijvoorbeeld de Vakidioot, naar diploma-uitreikingen ga en speeches hou waar leden dat van me willen. Verder ben ik verantwoordelijk voor het welzijn van het bestuur. Als je dus van knuffelen houdt, kom dan eens lekker naar de kamer om je favoriete bestuurslid te knuffelen. Dan hoef ik dat niet meer te doen ;) ik hou zelf heel erg van puzzels, maar ben niet goed met woorden (onhandig). Kom me dus vooral helpen als je me een woordpuzzel ziet maken!

Over Iris


Iris TuhumenaSecretaris hier! Ik verzorg alle mailtjes en andere vormen van contact met de leden en zusterverenigingen. Daarnaast notuleer ik alle belangrijke vergaderingen en werk ze lekker uit. Alle post gaat via mij en de meeste uitgaande post zal ook wel vanuit mij zijn. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Heb je daar vragen over of problemen mee dan zal ik je daarmee helpen. Op dit moment studeer ik niet, maar volgend jaar ga ik weer lekker informatiekunde studeren. Ik vind het lekker om in mijn vrije tijd te slapen, te netflixen of muziek te luisteren. Als je een keer aan het soggen bent, mail me dan een leuk grapje of een goeie serie recommendation! :)

Over Brian


Brian JanssenOok ik sta hier met een klein stukje tekst vertegenwoordigd! Ik ben de penningmeester dit jaar van de vereniging, dat betekent dat als jij wat declareert het door mij terugbetaald gaat worden. Uiteraard vallen er nog wel meer dingen onder het penningmeesterschap, maar dat wordt zo proppen in een klein stukje. Ik heb afgelopen jaar mijn diploma voor informatica afgerond en ben ook buiten de uni wel een informaticus. Mocht je dus over een willekeurige programmeertaal zeuren (zeg b.v. php) dan mag je me daar zeker voor aanspreken. Mocht je nou niet zin hebben in iets bashen dan heb ik ook altijd wel zin in een spelletje in de gezelligheidskamer :D

Over Mar


Marloes van BokhovenHoi, met Mar. Ik ben dit jaar Commissaris Onderwijs, dat betekent dat al het contact met de uni via mij gaat. Stel nou dat je een vraag of opmerking hebt voor de uni, kom dan vooral bij me langs, dan wijs ik je naar de juiste persoon. Ook verzorg ik een stukje ArbeidsMarktOriëntatie (AMO) samen met Justus. Ik studeer (nouja dit jaar niet, maar volgend jaar weer wel) wiskunde, dus dat is best wel cool. Verder ben ik altijd wel in voor een praatje, of een spelletje, dus kom gezellig bij me zitten als ik in de kamer ben!

Over Kyle


Kyle DingenoutsIk ben dit jaar Commissaris Intern! Dat houdt in dat ik het contact met alle commissies binnen de vereniging doe, en ze probeer te helpen waar nodig. Ik ben zelf informaticus, en vind het zo nu en dan leuk om te gamen of een biertje te doen! Als je vragen hebt of gewoon een keer een praatje wil maken, spreek me dan vooral aan! Ik ben namelijk bijna iedere dag te vinden in de verenigingskamers.

Over Justus


Justus van der VeldenWelkom bij het allermooiste stukje van deze pagina! Dat krijg je natuurlijk snel als je de Commissaris Extern vrije ruimte geeft om een stukje te schrijven. Mijn dagelijkse bezigheden gaan met name over het organiseren van gave carrièreactiviteiten samen met de mooiste bedrijven waar jij later kan gaan werken. Er is altijd iemand die aan je toekomst denkt: als jij dat niet bent, dan ben ik het wel ;). Niet alleen kan je hierdoor kijken waar je later kan en wil werken, daarnaast krijgt de vereniging geld van deze bedrijven waarmee wij al onze vette activiteiten financieren. Dus je zou kunnen zeggen dat ik samen met de Sponsorcommissie een van de weinige partijen binnen de vereniging ben die meer geld oplevert dan uitgeeft… voor zover dat wat waard is. Anyway, mocht je ooit vragen hebben over wat dan ook, over bedrijven en lunchlezingen of over wat ik denk dat het weer is over een week, schiet me gerust aan of knal me een mailtje! Ik leef ongeveer in mn inbox dus je bereikt me op die manier sneller dan via app O.o

Over Mattijs


Mattijs LéonHallo allemaal, ik ben dit jaar boekencommissaris van deze mooie vereniging. Dit houdt in dat ik me bezighoud met alle verkoop aan de leden, van dictaten en boeken tot kaartjes en sokken. Ik zou nu eigenlijk aan mijn vierde jaar van gametechnologie beginnen, maar dat wordt een jaartje uitgesteld natuurlijk. Ik hou wel van een bordspelletje of een praatje en je zult me tijdens mijn kamerdienst wel vaak een spelletje of een puzzeltje zien doen. Dit zijn eigenlijk ook dingen die ik af en toe in mijn vrije tijd doe, naast natuurlijk de classic hobby: Netflixen. Ook hou ik natuurlijk erg van leuke woordgrappen, dus als je echt een leuke woordgrap weet moet je die even aan mij vertellen.

Kamerdiensten

DatumOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag8.45 uur tot 17.00 uur
In de tentamenweken kunnen deze tijden afwijken.
 

Boekverkoop

DatumOpeningstijden
In de eerste week van een blok10.45 uur tot 14.15 uur
Maandag t/m Vrijdag12.30 uur tot 13.30 uur
We verkopen overigens ook de dictaten en kaartjes in de kamer van 13:30 tot 15:00!