The title of the page goes here
The title of the page goes here
No translation available, dutch content follows.

« Bestuur 2021-2022

Bestuur 2023-2024 »

77ste Bestuur (2022-2023)

Leuk Geprobeerd

 
Rinske  Oskamp

Voorzitter

Vice-Commissaris Onderwijs, BHV'er, Colacommissaris
Rinske Oskamp
Student Wiskunde

voorzitter@a-eskwadraat.nl

Tim Vogels

Secretaris

Vice-Commissaris Intern, Verantwoordelijke experimenten, Wall of Fame
Tim Vogels
Student TWIN

secretaris@a-eskwadraat.nl

Maarten Dijk

Penningmeester

Vice-Secretaris, EHBO'er, Busjesverantwoordelijke
Maarten van Dijk
Student Wiskunde

fiscus@a-eskwadraat.nl

 

André van Ginkel

Commissaris Onderwijs

Vice-Commissaris Extern, BHV'er, CFR, Activtiteitenmail, Functionaris persoonsgegevens
André van Ginkel
Student TWIN

onderwijs@a-eskwadraat.nl

Veerle Berg

Commissaris Intern

Vice-Voorzitter, EHBO'er, Promotie, Kelderbeheer
Veerle Berg
Student Natuurkunde

intern@a-eskwadraat.nl

Richard Kinsel

Commissaris Extern

Vice-Boekencommissaris
Richard Kinzel
Student Wiskunde

extern@a-eskwadraat.nl

Kasper Rijnen

Boekencommissaris

Vice-Penningmeester, ICT, CFR
Kasper Rijnen
Student Natuurkunde

boeken@a-eskwadraat.nl

 

Elke dag van 9:00 tot 17:00 is er een bestuurslid aanwezig in de gezelligheidskamer (BBG 269/270) of werkkamer (BBG 271). Na 17:00 kun je ons verder ook vinden rondom de kamers van A–Eskwadraat. Elektronische post kan naar bestuur@a-eskwadraat.nl, bellen kan naar 030-2534499. Iedere dinsdag hebben wij van 09:00 tot 11:00 een bestuursoverleg waar wij dus niet beschikbaar zijn.

Heb je op- of aanmerkingen over A–Eskwadraat of het bestuur die je niet direct aan het bestuur wil geven? Geef ze dan door aan onze Adviesraad! Je kan ze bereiken via email op ar2223@a-eskwadraat.nl of kijk op de commissiepagina!

 

Over Rinske


Rinske OskampHoihoi, ik ben Rinske en dit jaar ben ik de voorzitter van A-Eskwadraat. Voorzitter zijn houdt in dat ik vooral veel bezig ben met vergaderen en het voorbereiden van deze vergaderingen. Ook heb ik nog wat taken als "gezicht van de vereniging", zo ga ik naar diploma uitreikingen en schrijf ik stukjes voor van alles en nog wat. Maar mijn belangrijkste taak als voorzitter is het ondersteunen van de rest van het bestuur en te helpen waar nodig. Naast deze voorzitterstaken ben ik dit jaar ook nog verantwoordelijk voor de ColaKas, dus spreek me vooral aan als je favoriete snack er nooit tussen zit. Ik vaak in de kamer te vinden en ben altijd we te porren voor een praatje of spelletje.

Over Tim


Tim VogelsHoihoi, ik ben Tim! Dit jaar ben ik de secretaris van A–Es. Dat betekent dat ik de vergaderingen notuleer en zorg voor het contact met leden en andere verenigingen. Alle mailtjes naar het bestuur komen bij mij terecht, dus stuur vooral je leukste mop naar bestuur@a-eskwadraat.nl. Verder zal alle verzonden post hoogstwaarschijnlijk bij mij vandaan komen en houd ik de ledenadministratie netjes bij. Buiten het bestuursleven houd ik enorm van series en sport kijken (lees goed: kijken) en uiteraard van een lekker borreltje. Je zal me vaak kunnen vinden in de kamer. Spreek me dan vooral aan om een praatje te maken, om een spelletje te spelen of als je hulp nodig hebt met je Zweedse puzzel.

Over Maarten


Maarten van DijkHallo hallo hallo, ik ben Maarten en ik ben aankomend jaar de Penningmeester. Dit houdt in dat ik de financiën van de vereniging ga bijhouden. Als je in de kamer bent en je ziet iemand met mappen heen en weer lopen dan is er een grote kans dat ik dat ben. Ik beheer dus ook waar het geld van onze vereniging naar toe gaat. Als jij bijvoorbeeld een leuke/grappige/ludieke activiteit kan bedenken kun je mij altijd benaderen om geld te vragen hiervoor. Maak het natuurlijk niet al te gek want hoe leuk het ook klinkt om te voetballen op de Chinese Muur wij als vereniging gaan dit helaas niet bekostigen. Naast mijn functie vind ik het leuk om muziek te luisteren (van alles en nog wat), te netflixen en een spelletje te spelen. Spreek me vooral ook aan als je me ziet om gewoon een leuk praatje te maken want hoe meer ik met jullie praat hoe minder ik hoef te doen aan mijn taken (zo werkt het toch?).

 

Over André


André van GinkelHoi! Ik ben André, en ik ben komend jaar de Commissaris Onderwijs. Ik houd me bezig met allerlei studiegerelateerde dingen bij A–Eskwadraat. Zo zorg ik onder andere ervoor dat er voor de tentamenweek zaaltjes voor jullie zijn, waar je onder het genot van een kopje koffie of thee en en koekjes kan studeren voor je tentamens. Verder onderhoud ik contact met de universiteit en de medezeggenschap. Heb je een vraag over naar wie je toe moet met problemen op de universiteit? Schroom niet om het mij te vragen! Als je sterke meningen wil horen over eten, uitvoeringen van symfonieën van Mahler, of tempo in Vivaldi, dan kun je mij daar altijd om vragen! Ik ben verder ook lid van het Studenten Gitaar Ensemble Nederland, dus als je een leuk concert wil van een gitaarsensemble kun je mij daar ook voor aanspreken

 

Over Veerle


Veerle BergHee halloo!! Ik ben Veerle, ik ben 21 jaar en ik studeer Natuurkunde. Dit jaar ben ik de Commissaris Intern van A-Eskwadraat. Dat betekent dat ik contact houd met alle commissies. Als je dus tegen problemen aanloopt met het organiseren van een activiteit kun je altijd naar mij toe stappen. Ook als je nog geen actief lid bent maar het je wel leuk lijkt om dat te worden moet je bij mij zijn. Verder ben ik altijd in voor gezelligheid dus je zult me nog vaak tegenkomen, aan het chillen in de kamer of op een van onze vele leuke activiteiten! :)

Over Richard


Richard Kinzel Fakka niffo’s! Ik ben Richard, ik word komend jaar de Commissaris Extern. Dat betekent dat ik samen met de SpoCie (onze sponsorcommissie) verantwoordelijk ben voor het contact met de bedrijven die ons sponsoren. Hiermee haal ik dus geld binnen voor de vereniging én zorg ik voor de arbeidsmarktoriëntatie, zodat jullie hopelijk een beetje een beeld krijgen van de bedrijven waar jullie na jullie studie terecht kunnen. Als je me tegenkomt, kun je me hier altijd vragen over stellen! In mijn privéleven houd ik van films kijken, muziek luisteren (house, drum and bass, hardstyle), sporten en spelletjes spelen. Spreek me vooral een keer aan in de kamer om een potje dominion te spelen!

Over Kasper


Kasper RijnenHeyhey lieve A–Essers, ik ben Kasper en ik ben dit jaar de boekencommissaris van deze prachtige vereniging.  Dat betekent dat ik de boekenlijst online zet, de dictaten bestel en zorg dat jullie kaartjes kunnen kopen voor een van onze gezellige activiteiten! Als je vragen over boeken of dictaten hebt kun je dus bij mij terecht. Ook zal ik vaak geconcentreerd bezig zijn met het verwerken van de pintransacties van alle dictacten en het bier wat jullie kopen. Verder zal ik veel in het boekenhok te vinden zijn dus kom vooral langs voor een koekje of om een praatje te maken over studie, A-Eskwadraat of de (net iets te heftige) muziek die ik aan heb staan. Verder houd ik van series kijken, lekker borrelen en vind het leuk daarna ook de dansvloer op te zoeken(al helemaal als er techno of drum 'n bass gedraaid wordt). Maar het allerleukste vind ik natuurlijk bij alle activiteiten zijn dus hopelijk tot snel!

 

Kamerdiensten

DatumOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag8.45 uur tot 17.00 uur
 
 

Boekverkoop

DatumOpeningstijden
In de eerste week van een blok10.45 uur tot 14.15 uur
Maandag t/m Vrijdag12.30 uur tot 13.30 uur