Jaarvergadering 2018
Jaarvergadering 2018

<< Algemene Vergadering d.d. 23 mei 2018

<<< Algemene Vergadering d.d. 18 september 2017 

Dit zal de laatste Algemene Vergadering zijn onder het 72ste bestuur van A–Eskwadraat, 'Alles op Alles'. Er staan zeven nieuwe actieve leden klaar om het van hen over te nemen. Op deze vergadering kan gestemd worden over de decharge van het huidige bestuur, de installatie van het volgende bestuur en het beleid en de begroting van het komende bestuur. Ook deze AV zal er de mogelijkheid zijn om eten te bestellen, zodat je een volledige maaltijd kan eten tijdens de AV. Je kunt gedurende de dag in de gezelligheidskamer eten en stukken bestellen. Neem contant geld mee als je extra friet of een extra snack wilt.

De vergadering wordt om 15:30 uur geopend in het Koningsbergergebouw, zaal Cosmos. De kamers van A–Eskwadraat zullen vanaf 15:00 dicht zijn.

Ingekomen stukken


Tot op heden zijn er geen stukken bestemd voor de Algemene Vergadering binnengekomen. Als er stukken binnenkomen die behandeld zullen worden, zullen deze beschikbaar komen op deze pagina. Machtigingen kunnen aan het adres van de secretaris doorgegeven worden.

Vorige notulen


De notulen van de vorige AV zijn te vinden op DocuWeb. 

Stukken