The title of the page goes here
The title of the page goes here
No translation available, dutch content follows.

« Bestuur 2018-2019

Bestuur 2020-2021»

74ste Bestuur (2019-2020)

Petje Af

 
Johan Geel

Voorzitter

Vice-Commissaris Onderwijs, Colacommissaris
Johan Geel
Student Informatiekunde

voorzitter@a-eskwadraat.nl

Alvin Reumer

Secretaris

Vice-Commissaris Intern, EHBO'er, CFR
Alvin Reumer
Student Wiskunde

secretaris@a-eskwadraat.nl

Bart Keller

Penningmeester

Vice-Secretaris, EHBO'er
Bart Keller
Student Wiskunde

fiscus@a-eskwadraat.nl

 

Simone Lingbeek

Commissaris Onderwijs

Vice-Commissaris Extern, CFR, BHV'er, Functionaris persoonsgegevens
Simone Lingbeek
Student Natuurkunde

onderwijs@a-eskwadraat.nl

Richard van Meelis

Commissaris Intern

Vice-Boekencommissaris, BHV'er, Promotie, Kelderbeheer
Richard van Meelis
Student Informatiekunde

intern@a-eskwadraat.nl

Laura Scheffer

Commissaris Extern

Vice-Voorzitter, Activiteitenmail, Busjesverantwoordelijke
Laura Scheffer
Student Natuurkunde

extern@a-eskwadraat.nl

Sam Hesselmans

Boekencommissaris

Vice-Penningmeester, Verantwoordelijke experimenten, ICT
Sam Hesselmans
Student Informatica

boeken@a-eskwadraat.nl

 

Elke dag van 8:45 tot 17:00 is er een bestuurslid aanwezig in de gezelligheidskamer (BBG 269/270) of werkkamer (BBG 271). Na 17:00 kun je ons verder ook vinden rondom de kamers van A–Eskwadraat. Elektronische post kan naar bestuur@a-eskwadraat.nl, bellen kan naar 030-2534499. Iedere woensdag hebben wij van 09:00 tot 11:00 een bestuursoverleg waar wij dus niet beschikbaar zijn.

Heb je op- of aanmerkingen over A–Eskwadraat of het bestuur die je niet direct aan het bestuur wil geven? Geef ze dan door aan onze Adviesraad! Je kan ze bereiken via email op ar1920@a-eskwadraat.nl of kijk op de commissiepagina!

 

Over Johan


Johan GeelBeste lezer, mijn naam is Johan en ben dit collegejaar de voorzitter van A–Eskwadraat. Mocht je je afvragen wat een voorzitter nou eigenlijk doet op een dag, dan heb je hier wat dingen die me bezig houden: voorzitten en voorbereiden van bestuursvergaderingen en Algemene vergaderingen, hier en daar met mensen praten als 'het gezicht van de vereniging', stukjes schrijven in verschillende boekjes, praatjes geven en naar diploma-uitreikingen gaan. Daarnaast houd ik me bezig met mijn medebestuursleden en zorg ik dat ze lekker hun gang kunnen gaan. Ik ben vaak in onze gezelligheidskamer (BBG 2.69) te vinden en ben (gelukkig) niet vies van een praatje, dus ik zou het leuk vinden je eens in het echt te spreken!

Over Alvin


Alvin ReumerHallo? Ik ben Alvin en ben dit jaar secretaris van A–Eskwadraat. Ik ben de dag door bezig met het beantwoorden van mails, uitwerken van notulen en bijhouden van de lidadministratie. Daarnaast geef ik de plantjes water en ga ik over een aantal feesten samen met andere studieverenigingen. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag en bezoek ik nog wel eens een concert, festival of museum. Verder is mijn muzieksmaak diverser dan de schimmelculturen in de koelkast, dus kijk niet raar op als er wat esoterisch opstaat tijdens mijn kamerdiensten. Mocht je behoefte hebben aan een lulverhaal over het nieuws, muziek of politiek, spreek me dan vooral aan in de kamer!

Over Bart


Bart KellerGegroet! Mijn naam is Bart en ik ben penningmeester dit jaar. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de geldzaken van de verenigingen. Verder zit ik al in mijn master wiskunde, die ik volgend jaar af hoop te ronden. Buiten deze vereniging ben ik een groot fan van kunst en heb ik veel films gezien. Je zult me vaak in de kamer zien terwijl ik aan het kaarten ben of in het algemeen aan het chillen ben. Mocht je een praatje willen beginnen over kunst, films, wiskunde of wat dan ook, spreek me dan gerust aan!

Over Simone


Simone LingbeekHallo en welkom! Ik ben Simone en ben dit jaar de Commissaris Onderwijs van A–Eskwadraat. Waar ik me mee bezighoud in m'n functie verschilt van dag tot dag, maar het heeft altijd wel iets te maken met onderwijs. Zo gaat bijvoorbeeld vrijwel al het contact met de uni via mij en organiseer ik de vakondersteunende sessies. Daarnaast houd ik me ook bezig met arbeidsmarktoriëntatie op het gebied van onderzoek en onderwijs. Ik stuudeer natuurkunde, want dat leek me wel leuk. Puzzels (zowel leg- als logische), muziek en kunst vind ik ook erg leuk, dus hype me daar vooral over als je me ziet in de kamer. Oh en ik fiets graag, dus voor een rondje ben ik vaak wel te porren, mits het mooi weer is. #A–Fietskwadraat

Over Richard


Richard van MeelisHoi mensen! Ik ben Richard en ik zal dit jaar de functie Commissaris Intern op me nemen. Dit wil zeggen dat ik het aanspreekpunt ben voor alle commissies van A–Eskwadraat. Buiten dit bestuursjaar studeer ik Informatiekunde en ben ik vaak te vinden bij activiteiten. Je zult me veel vinden in de gezelligheidskamer of de bestuurskamer waar je altijd binnen kunt stappen om een vraag te stellen of gewoon een praatje te maken. Daarnaast vind ik het altijd leuk om (na 17:00) lekker een biertje te doen of een film te kijken. Sidenote: Petje Af heeft niets te maken met mijn bijnaam 'Patje', maar mag altijd gebruikt of misbruikt worden wanneer gewenst. Hopelijk tot snel!

Over Laura


Laura SchefferMijn naam is dus Laura en dit jaar ben ik de Commissaris Extern van A-Eskwadraat. Een betere functie bestaat er eigenlijk niet. Dat komt misschien vooral omdat ik in mijn functie vooral veel contact heb met allerlei verschillende mensen. En als ik iets leuk vind is het om nieuwe mensen te leren kennen en interessante gesprekken met ze aan te gaan. Daarom zit ik ook graag in de gezelligheidskamer, dan kan ik makkelijk met iedereen in contact komen en even een praatje maken. Daarnaast sta ik bekend als cavia liefhebber. Klein beetje vreemd is dat natuurlijk wel. Eigenlijk ben ik sowieso een beetje vreemd. Als dat je niet afschrikt dan zie ik je binnenkort graag in de kamer!

Over Sam


Sam HesselmansHoi allemaal! Ik ben Sam en ben dit jaar Boekencommissaris van A-Eskwadraat. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het publiceren en controleren van de boekenlijsten, het verzamelen en printen van de verschillende dictaten en de verkoop van kaartjes, merch en andere dingen. Naast het serieuze deel ben ik niet vies van een biertje of een feestje en chill ik graag met vrienden. Ook speel ik piano en is programmeren voor mij eigenlijk toch ook echt een hobby. Verder ben ik natuurlijk vaak in de gezelligheidskamer als je iemand zoekt om te praten over pc's, hamsters of gewoon zin hebt om een beetje te lullen.

Kamerdiensten

DatumOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag8.45 uur tot 17.00 uur
In de tentamenweken kunnen deze tijden afwijken.
 

Boekverkoop

DatumOpeningstijden
In de eerste week van een blok10.45 uur tot 14.15 uur
Maandag t/m Vrijdag12.30 uur tot 13.30 uur
We verkopen overigens ook de dictaten en kaartjes in de kamer van 13:30 tot 15:00!