Wintersportreis 2010
Wintersportreis 2010
banner
De Alpi-sCie

Daar is ie weer. De derde versie van de wintersportaflevering van A-eskwadraat. Deze keer geheel en al verzorgd door de groep enthousiaste wintersportliefhebbers die zich de Alpi-sCie noemen. (spreek uit als Alpi-ski)

Een groot deel van deze commissie is vorig jaar mee geweest met de snow, dus we kunnen ons natuurlijk weer verheugen op een portie nachtelijk busreizen, brakke ochtenden en onbedoelde acrobatische toeren op de piste. Maar zoals een zeer bekende Nederlander ooit heeft gezegd: "elk nadeel heb z'n voordeel" en dat blijkt, want waar we natuurlijk voor komen is het mooie zonovergoten berglandschap, de gezelligheid van de omgeving en ohja, ook nog de aprés-ski natuurlijk.

Maar zo'n grote reis kunnen we natuurlijk niet in ons eentje maken, elke deelnemer heeft z'n bijdrage (en dan bedoelen we niet alleen financieel), daar komt natuurlijk weer een ander spreekwoord om de hoek kijken "hoe meer zielen, hoe meer vreugd".

Dus hopelijk wordt het dit jaar weer net zo'n groot succes als de vorige jaren, we zullen er in ieder geval ons best voor doen.

Commissie Leden

VoorzitterMax van BoxelSnowboarder
PenningmeesterMatthijs VenselaarSnowboarder
SecretarisLars TijssenSkiër
SponsorcommissarisAlexandru NechiforSnowboarder
LidCarel van LeeuwenSnowboarder
LidDafne van KuppeveltSkiër
BestuurslidNikki BisschopSkiër
husk mick 2seasons
© Max van Boxel & Matthijs Venselaar 2009/2010