NSKT 2016
NSKT 2016

Nederlands Studenten
Kampioenschap Tai Pan

HomeHandleiding

Tai Pan

Tai Pan

Tai Pan is een kaartspel voor 2 teams van 2 spelers. Door het spelen van kaartencombinaties probeer je je kaarten kwijt te raken en daarmee zo veel mogelijk punten binnen te halen. Hierbij is de tactiek om op het juiste moment de kaarten te spelen en ook goed samen te werken met je partner. Het spel is bijzonder verslavend door deze combinatie van geluk, tactisch samenspel en het voortdurend bijleren van nieuwe trucjes.

Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

Nederlands Studenten Kampioenschap

In het buitenland is Tai Pan razend populair. Sinds enige tijd is het ook in Nederland bezig aan een opmars en inmiddels is het traditie dat A-Eskwadraat het NSKT organiseert. Eerst heette het in Nederland Tai pan, maar tegenwoordig heeft het hier ook Tichu. Bij het kampioenschap zal duidelijk worden uit welke stad de beste spelers komen. Naast een sportieve wedstrijd wordt het natuurlijk ook een gezellige dag waarbij de organisatie voor lunch zorgt.

Programma

Het toernooi is op 7 april. De inloop begint om 11:00. Zo rond kwart over vier eindigt de finale.

Hoe doe ik mee?

Als je het leuk lijkt om mee te doen, kan dat natuurlijk altijd. Je kunt je alleen in teams van 2 inschrijven. De inschrijfkosten bedragen 4 euro per team en zullen bij aankomst worden afgerekend. Inschrijven kan op de website. Kun je nu geen partner vinden, mail dan even naar fantacie@a-eskwadraat.nl, dan kijken we of we je kunnen koppelen.

Vragen

Voor vragen kun je altijd mailen naar fantacie@a-eskwadraat.nl

Hopelijk zien we jou tijdens het Nederlands Studentenkampioenschap Tai Pan!

Groeten,
De FantaCie